שוב השוואה בין אנשים חפים מפשע לבין פושעים.יש הרבה גנבי מכוניות שמסתובבים בנינו.
מישהו מהם גנב לך רכב?
עובדה - גנבת רכבים היא לא בעיה, ולא צריך ביטוח או אמצעי מיגון!
לי דווקא ניסו לגנוב את הרכב.
שוב השוואה בין אנשים חפים מפשע לבין פושעים.יש הרבה גנבי מכוניות שמסתובבים בנינו.
מישהו מהם גנב לך רכב?
עובדה - גנבת רכבים היא לא בעיה, ולא צריך ביטוח או אמצעי מיגון!
אדם בריא לא מחוסן לא מסכן אף אחד לא במודע ולא במכוון!אדם שבוחר במודע ובמכוון לסכן חיים של אחרים אינו חף מפשע!
אם כבר אתה עושה את ההשוואה הדבילית הזאת, אז גופם=רכבם וגופו=רכבו ואסור להם לגעת ברכבו שזה גופו.אמרת ש-"ניסו" לגנוב לך את הרכב.
מה עשית? גירשת אותם בעצמך או קראת למשטרה?
האם הגנבים אמרו לך (או לשוטרים) - "על תאיים עלינו, זכותנו על גופנו"?
אדם שלא מתחסן באמצע מגפה מסכן את כל הסובבים אותו, ועושה זאת במודע ובמכוון.אדם בריא לא מחוסן לא מסכן אף אחד לא במודע ולא במכוון!
אדם לא מחוסן ששומר על ההנחיות לא מסכן אף אחד יותר מאשר אתה מסכן.אדם שלא מתחסן באמצע מגפה מסכן את כל הסובבים אותו, ועושה זאת במודע ובמכוון.
ומה לעשות - דיון אם אנשים בפורום הזה מחייב השוואות דביליות...
אף אחד, זו סטטיסטיקה שמישהו שחושב שהוא חסין ממשהו, לאו דווקא המקרה המדובר, פחות נזהר.א) מי אמר לך שאני נזהר פחות?
אני לא מחוסן ושמרתי על כל ההנחיות, למעט ההנחייה הדבילית של ללכת עם מסכה בחוץ כאשר אין סביבי אנשים.ב) אם לא שמת לב - מרבית האנשים במדינה התחסנו, ואלה שלא מתחסנים גם מאמינים בקונספירציות, ולא שומרים על שום הנחיות.
אם בסוף הגל הראשון, היו מתמהמהים ולא חוזרים בבום, היינו כבר אז במצב של היום ולראיה יש לך את ניו זילנד שעשו כך ואין אצלם מגפה לא לפני החיסונים ולא כיום שמרביתם לא מחוסנים.ג) שמירה על ההנחיות לא עצרה את המגפה רק האטה אותה, החיסון המסיבי של מרבית האוכלוסייה כן.
רק במוח מעוות כפי שיש אצלך.לסיכום:
אדם המסרב להתחסן אינו שונה מזה שנוהג בשכרות או תחת השפעת סמים: הוא לא בהכרח יהרוג מישהו, אבל הוא בהחלט עלול, ועל כן, מבחינתי הוא פושע לא פחות מאותם נהגים שיכורים.
למה לא מפתיע אותי שאתה לא מבין את ההבדל בין "חסין" ל-"מחוסן".שמישהו שחושב שהוא חסין ממשהו,
ברור - אתה מחליט על דעת עצמך שהנחיות של טובי ממומחי הרפואה הן דביליות, ומפה בדיוק מתחילות הבעיות!אני לא מחוסן ושמרתי על כל ההנחיות, למעט ההנחייה הדבילית של ללכת עם מסכה בחוץ כאשר אין סביבי אנשים.
יש שם חצי אוכלוסייה של ישראל, והם הרבה יותר ממושמעים מאשר פה.היינו כבר אז במצב של היום ולראיה יש לך את ניו זילנד שעשו כך ואין אצלם מגפה לא לפני החיסונים ולא כיום שמרביתם לא מחוסנים.
ברור. נקווה לניצחון של המוחות המעוותים על ה-"שכל הישר" שלך!רק במוח מעוות כפי שיש אצלך.
למה לא מפתיע אותי שאתה לא מבין את ההבדל בין "חסין" ל-"מחוסן".
בניגוד אליך, אני כן. שמור את הסטטיסטיקות שלך לעצמך, ואם כבר - אין קשר בין מוניטור תינוקות למוות בעריסה, תפסיק להמציא שטויות כדי להצדיק את הפרנויה שלך.
ברור - אתה מחליט על דעת עצמך שהנחיות של טובי ממומחי הרפואה הן דביליות, ומפה בדיוק מתחילות הבעיות!
זו הסיבה שאני אתמוך בממשלה שתחליט לחסן בכוח - ואני לא מתכוון קנסות ללא מתחסנים או מניע להסתובב בכל מיני מקומות, אני מתכוון לכאלה שיבואו לתקוע לך מחט ביד בליווי שוטרים חמושים!
כמה שזה מפחיד, וזוועתי - אנשים כמוך שלוקחים את החיים של כולנו לידיים בלי שמץ של שכל מפחידים אותי יותר!
יש שם חצי אוכלוסייה של ישראל, והם הרבה יותר ממושמעים מאשר פה.
הנה - אתה בעצמך מצפצף על ההנחיות, ואחרי זה אומר "אם היינו מתנהגים כמו ככה וככה".
ברור. נקווה לניצחון של המוחות המעוותים על ה-"שכל הישר" שלך!
לא צריך צפון קוריאה, בקרוב בבריטניה:
הקורונה מרימה ראש: בריטניה צפויה לדחות הסרת הגבלות
אתמול דווח על 8,125 נדבקים חדשים ביממה – שיא של 4 חודשים – וממשלת ג'ונסון תיאלץ כנראה לבטל את סבב ההקלות לפאבים, למועדונים ולהיכלי התרבות באנגליה, שנקבע לעוד שבוע. ברקע: התפשטות הווריאנט ההודי, ש-9 מכל 10 נדבקים בבריטניה נשא שלו. שנה אחרי שיתוק הענף: נדבקים בספינת תענוגות. פקיסטן: מי שלא יתחסן...www.ynet.co.il
הנה כתבה שמראה מה קורה במדינות שנותנות לתושבים לא מחוסנים להסתובב חופשי.
אגב, נראה שפקיסטן בדרך הנכונה!
לדעתי זו גם מדינה שתאהב מאוד את התנהלותה בתחומים אחרים, במיוחד בתחום זכות נשים על גופן...
אכן, הם לא כופים חיסונים בבריטניה, והתוצאה היא שהמדינה עדיין במשבר... זו בדיוק היית הנקודה!
בישראל, יש גם לא מעט מחבלים שמסתובבים חופשי, שלא לדבר על סוגי פושעים אחרים כי מערכת המשפט פה מתפקדת לא משהו.
והמדינה עדיין כאן...
זה לא אומר שאני צריך לתמוך בחופש למחבלים, כפי שאני לא צריך לתמוך בחוסר ענישה ללא מתחסנים.
אם היית מבין "קצת" במדע, הייתי אולי מבין שמחוסן הוא מקרה פרטי של חסין והוא יורש את כל התכונות (אני לא אתפלא, אם לא תבין את המינוח, אך זה לא נועד לאנשים שחושבים שהם חכמים מבלי שיש להם השכלה מינימלית).למה לא מפתיע אותי שאתה לא מבין את ההבדל בין "חסין" ל-"מחוסן".
בניגוד אליך, אני כן. שמור את הסטטיסטיקות שלך לעצמך, ואם כבר - אין קשר בין מוניטור תינוקות למוות בעריסה, תפסיק להמציא שטויות כדי להצדיק את הפרנויה שלך.
אשמח לראות, מומחה אחד שטען שצריך ללכת באויר הפתוח כשאין אנשים סביבך עם מסכה.ברור - אתה מחליט על דעת עצמך שהנחיות של טובי ממומחי הרפואה הן דביליות, ומפה בדיוק מתחילות הבעיות!
מזל שאף אחד לא סופר אותך ואף אחד לא ייתן יקשיב לך למעט השדים הפנימיים שיש במוחך המעוות, גש לטיפול ויפה שעה אחת קודםזו הסיבה שאני אתמוך בממשלה שתחליט לחסן בכוח - ואני לא מתכוון קנסות ללא מתחסנים או מניע להסתובב בכל מיני מקומות, אני מתכוון לכאלה שיבואו לתקוע לך מחט ביד בליווי שוטרים חמושים!
כמה שזה מפחיד, וזוועתי - אנשים כמוך שלוקחים את החיים של כולנו לידיים בלי שמץ של שכל מפחידים אותי יותר!
אז הנה, אתה מודה שלא החיסונים הם היחידים שמגבירים, אלא המשמעת.יש שם חצי אוכלוסייה של ישראל, והם הרבה יותר ממושמעים מאשר פה.
הנה - אתה בעצמך מצפצף על ההנחיות, ואחרי זה אומר "אם היינו מתנהגים כמו ככה וככה".
רק בפנטזיות שלךברור. נקווה לניצחון של המוחות המעוותים על ה-"שכל הישר" שלך!
אני לא יודע באיזה פירוש של "חסין" אתה מנסה להשתמש פה, אבל כל מי שטיפה שכל בראשו יודע שקבלת החיסון אינה מבטיחה ב-100% שלא תדבק, ואפילו לא מבטיחה ב-100% שלא תחלה קשה, לכן הפירוש הרגיל של המילה "חסין" - כלומר, לא פגיע, לא חל כאן, ועדיין צריך להיזהר.אם היית מבין "קצת" במדע, הייתי אולי מבין שמחוסן הוא מקרה פרטי של חסין והוא יורש את כל התכונות
אשמח לראות אותך מסביר איזו תפיסת ESP מאפשרת לך לדעת מראש מתי יופיע מולך עוד אדם בשטח ציבורי.אשמח לראות, מומחה אחד שטען שצריך ללכת באויר הפתוח כשאין אנשים סביבך עם מסכה.
לשמחתי הרבה, סטטיסטיקות חיסונים, ויחסי חברות לעובדים בארץ מראים שגם אותך ושכמותך לא סופרים, ובזכות זה כנראה נהיה המדינה הראשונה בעולם שתוכל להסיר את המגבלות ובאמת להתגבר על המגפה.מזל שאף אחד לא סופר אותך
ברור - אין בני אדם אין מגפה.אז הנה, אתה מודה שלא החיסונים הם היחידים שמגבירים, אלא המשמעת.
הסתכלת במראה פעם?רק בפנטזיות שלך
שקר וכזבא) מי אמר לך שאני נזהר פחות?
ב) אם לא שמת לב - מרבית האנשים במדינה התחסנו, ואלה שלא מתחסנים גם מאמינים בקונספירציות, ולא שומרים על שום הנחיות.
ג) שמירה על ההנחיות לא עצרה את המגפה רק האטה אותה, החיסון המסיבי של מרבית האוכלוסייה כן.
לסיכום:
אדם המסרב להתחסן אינו שונה מזה שנוהג בשכרות או תחת השפעת סמים: הוא לא בהכרח יהרוג מישהו, אבל הוא בהחלט עלול, ועל כן, מבחינתי הוא פושע לא פחות מאותם נהגים שיכורים.
כפי שחזיתי, פיפס קטן ומשרד הבריאות יהיו בדעתומידע רפואי אלה לא אמונות תפלות ולא קונספירציות.
אני לא נמנע מחיסון, התחסנתי מזמן.
יש רופאים שממליצים לאנשים מסויימים להימנע מהחיסון בגלל שיש סיכון לדלקת בשריר הלב ובהחלט היו מקרים כאלה ולא תמיד הם עוברים בקלות.
אני בעד שיקול דעת ואחריות אישית של אנשים על גופם, אתה רוצה לדחוף חיסונים בכל בגלל פרנויה לא מבוססת שכל מי שלא מתחסן הולך להדביק אותך ולסכן את חייך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.