דעות
פאק אירוע מפתיע משהו
נתחיל במאיה פיץ..אני עוד אמרתי שאין מצב שמאיה לוקח את פיץ לקרקע והוא יצטרך למשוך גארד אבל הקלות שהוא לקח את פיץ...וואלה מעניין , אם זאת אני חושב שפיץ כבר לא מקום שני במחלקה הזאת , אני חושב שהוא נתייאש שנתנו לו לחכות כל כך הרבה זמן לקרב שני נגד GSP ואז הוא חטף KO משם הוא התדרדר , אולי זה שהוא ניהיה טבעוני קשור.
אבל כל הכבוד למאיה שמחסל יריבים מהטופ אחד אחרי השני
ויפה לראות שהוא לא מנסה לעמוד כבר עם לוחמים רואים שהרעב שהיה לו בהתחלה בMW חזר אליו.
קרב הבא אם הוא מנצח זה ישר לטייל שוט..או במקרה של המחלקה הזאת עוד שנה+ הוא יקבל.
אוברים-סילבה..לא ידעתי בכלל שהיה טראש טוק לפני הקרב ואם כן חבל שזה לא היה הקו מיין איבנט.
לא ברור היה לי המשחק של אוברים..קלינץ בגדר כל שניה , הפיל את סילבה לקרקע ניסה GNP..אם הוא כזה טוב בעמידה למה הוא לא ניסה לחסל?
חטף KO אכזרי ומשפיל באמת אולי יוריד לו תרוח מהמפרשים
ובחייאת מה הקטע שהוא עשה הלבנת שיינים הוא נראה כמו תימני בחושך שרואים לו רק תשיינים
מה שכן אמרתי תמיד שאוברים הוא תפלצת שמחפש את וואן פאנץ' KO , ולא ראיתי ממנו יותר מידי טכניקה , תזוזות ראש חמודות אבל לא מספק אותי במיוחד.
אם רוצים קרב חוזר של JDS מול וולסאקז אז אוברים צריך לקבל את סאנטוס בהחלט
מישהו פה אמר שאם סילבה ינצח זה יהיה האפסט של השנה , אז אכן ניצח אכן אפסט השאלה לאן מכאן...אמריקן טופ טיים ידועים בתור לוחמי BJJ שלוקחים לקרקע בשביל שליטה וGNP ולא הכנעות..אני פשוט לא רואה אותו מנצח את הטופ 5 במחלקה הזאת
ראשד-נוגירה
אני היחידי שהימר על נוגירה פה..נקווה שזה לא יתן לי ניקוד על ההפסד של אוברים
ראשד פחד כנראה מהBJJ וניסה לעמוד יש לו מהירות נוקהאוט פאוור והכל טוב ויפה אבל נוגריה הוא מתאגרף מקצועי לשעבר..קרב סטטי ובאמת לא היה מתאים לראשד להפסיד פה אבל הלוואי שירד משקל עכשיו
אלדו-אדגר
ידוע שאלדו בסוף הסיבוב השלישי תמיד נגמר האוויר
ברגע שנגמר לו האוויר כל הסיבובים האלה הלכו לאדגר שפגע גם בגלל האיטיות שלו
סיבוב ראשון ושני מפחיד של אלדו הוא יכל לסיים את אדגר שם לדעתי אבל רואים שהוא רצה את האדגר הזה של "התשובה"
סיבוב חמישי הכי קשה לניקוד אם היה פה תיקו זה היה לגיטימי לדעתי מכיון שאדגר חייב ללמוד לסיים את היריבים זה לא גייםפלאן מה שהוא עושה זה פשוט לקבל מכות ולחכות שהיריב יתייעף..
ואלדו חייב ללמוד להיות בכושר או שיעלה משקל
תיקו היה משקף ואולי הלוחמים ילמדו לקח.
אירוע מצווין וחבל שלא נראה בעתיד הקרוב אירועים כאלה , חבל שכמעט הכל נגמר בהחלטה אבל סוף סוף אירוע שכל המיין קארד היה טוב , כמובן חוץ מהקרב הראשון המיותר הזה!