חברים הקרבות החלו !!! יואפסי 156 יצא לדרך !!

זקס11

New member
צחי, לדעתי גם נצחון יחיד על JDS יספיק

כמו שאמרת, אין בכלל קונטנדרים ראויים ב HW. ביגפוט רק הפסיד לוולסקז, ככה שאין סיכוי שהוא יקבל קרב. המדורג הכי גבוהה הוא וורדום, ואני לא בטוח שדיינה יתן לו קרב אליפות כלכך מהר.

BeniTaz

New member
הבעיה עם ורדום

שהוא עכשיו בצילומים של TUF ברזיל 2, הוא מאמן נגד ביג נוג. העונה תסתיים בערך ביוני ואז הוא יילחם נגדו.. ככה שורדום לט רלוונטי לחודשים הקרובים אבל אם לא היה חלק מ-TUF הוא בודאות היה מקבל את הצ'אנס.

לא חושב שניצחון אחד יספיק לאוברים.. מינימום 2 אבל נראה כבר. רק שלא יתקעו את המחלקה הזאת, גם ככה היא תקועה בלי קונטנדרים.

BeniTaz

New member
יש עוד אפשרות שתשמע הזויה אבל יכולה לקרות

אם מארק האנט מנצח את סטרוב. זה סיפור סינדרלה קלאסי ויהיה קל יותר לשווק את האנט עם העבר שלו.

מזל שהמקדימים הצילו אותנו

עם כל האפסטים האלו יצאנו בפלוס..

BeniTaz

New member
אני חייב לומר

ששופטי הצד היום פשוט מעולים ומדוייקים. היו היום קרבות לא קלים, כולל במקדימים והם דייקו בהכל. והאמת בלי לשים לב התחום הזה השתפר בשנה שנתיים האחרונות סופסוף. כנראה פיטרו את סיסל פיפלס המושחת.

מרקו בי

New member
מסכים סופר מסכים

הייתי בטוח שעוד יתנו לאדגר ואבנס ניצחונות, מכיוון שהקרבות בהחלט היו די צמודים, אבל עם נטייה ברורה לטובת המנצחים. חשבתי בעיקר על העובדה של שיפוט ביתי לטובת האמריקאים, גם אף אחד לא היה מתלהם והיו שוכחים את הכביכול טעות תוך זמן קצר. אז בהחלט מגיע כבוד לשופטי הצד. עכשיו לפחות המשפט המטופש של דיינה נראה מטופש!

BeniTaz

New member
אדגר נראה קטן גם בקטגוריה הזאת

הוא צריך לרדת לפלייווייט.
אגב.. הוא הראשון בהיסטוריה שמקבל 2 קרבות אליפות אחד אחרי השני אחרי הפסדים. יפתיע מישהו אם הוא מפסיד הוא מקבל קרב אליפות ב-BW? כנראה שלא..

childressman

New member
החצי שקל שלי על הקרבות

קודם כל - תמיד כיף לראות את ג'ון פיץ' מפסיד. הבנאדם כבר שור גמור, לא? מזל שלא נתנו לו את סיינט פיאר שוב.

אוברים - ביג פוט - אוברים השחצן הזה.. מה נסגר איתו?? מה הוא חושב שהוא המציא את אספקט העמידה? סבבה אלוף K-1 אבל מה נראה לו? בכלל לא היה מבריק... גם נראה שמן, גם בא בלי שום אסטרטגיה.. קיבל מה שמגיע לו איך שאומרים. נק' מעניינת שהעלתם אולי באמת זה קשור לויטמניצ'יק....... אבל רבאק בגדר אכל ימניות ישרות הכי פשוטות שיש.. מתאגרף מתחיל לומד שאחרי שאתה אוכל מכה אחת, אפילו אם אתה לא יודע להתחמק מינימום תשיג קלינץ'.

אלדו - אדגר - קרב משעמם היה לדעתי... רוגן וגולדברג חזרו על המנטרות של "אלדו מתעייף", את הסיבוב החמישי דווקא נתתי לאלדו מצפיה בלייב פגע הרבה ג'בים. פרנקי לקח סיבוב אחד בבירור, נדמה לי 4, כל השופטים נתנו לו אחד לפחות - טוב שכך.

צריך לראות שוב, אבל שוב בpost fight הוא עם המבט המתבכיין הזה של אכלו לי שתו לי.. לפחות הוא למד לא לתרץ. אי אפשר להגיע כל כך הרבה קרבות צמודים להחלטה ולקוות שהשופטים יהיו איתך... מראיה ראשונית כנראה אין לו case בכלל לגבי הקרב הזה למרות זה שרוגן חימם אותו על הרעיון.

danielmo1

New member
פרנקי אדגר יכול לבכות עד מחר

וואלה חוץ מסיבוב 4 הוא לא עשה כלום כל הקרב, מה הוא חשב שהורדה אחת לקרקע תיתן לו חגורה? מה הוא מסתלבט?

וואלה אני מבסוט שמאיה ניצח.

באסטר1

New member
דעות

פאק אירוע מפתיע משהו

נתחיל במאיה פיץ..אני עוד אמרתי שאין מצב שמאיה לוקח את פיץ לקרקע והוא יצטרך למשוך גארד אבל הקלות שהוא לקח את פיץ...וואלה מעניין , אם זאת אני חושב שפיץ כבר לא מקום שני במחלקה הזאת , אני חושב שהוא נתייאש שנתנו לו לחכות כל כך הרבה זמן לקרב שני נגד GSP ואז הוא חטף KO משם הוא התדרדר , אולי זה שהוא ניהיה טבעוני קשור.
אבל כל הכבוד למאיה שמחסל יריבים מהטופ אחד אחרי השני
ויפה לראות שהוא לא מנסה לעמוד כבר עם לוחמים רואים שהרעב שהיה לו בהתחלה בMW חזר אליו.
קרב הבא אם הוא מנצח זה ישר לטייל שוט..או במקרה של המחלקה הזאת עוד שנה+ הוא יקבל.

אוברים-סילבה..לא ידעתי בכלל שהיה טראש טוק לפני הקרב ואם כן חבל שזה לא היה הקו מיין איבנט.
לא ברור היה לי המשחק של אוברים..קלינץ בגדר כל שניה , הפיל את סילבה לקרקע ניסה GNP..אם הוא כזה טוב בעמידה למה הוא לא ניסה לחסל?
חטף KO אכזרי ומשפיל באמת אולי יוריד לו תרוח מהמפרשים
ובחייאת מה הקטע שהוא עשה הלבנת שיינים הוא נראה כמו תימני בחושך שרואים לו רק תשיינים :)

מה שכן אמרתי תמיד שאוברים הוא תפלצת שמחפש את וואן פאנץ' KO , ולא ראיתי ממנו יותר מידי טכניקה , תזוזות ראש חמודות אבל לא מספק אותי במיוחד.
אם רוצים קרב חוזר של JDS מול וולסאקז אז אוברים צריך לקבל את סאנטוס בהחלט
מישהו פה אמר שאם סילבה ינצח זה יהיה האפסט של השנה , אז אכן ניצח אכן אפסט השאלה לאן מכאן...אמריקן טופ טיים ידועים בתור לוחמי BJJ שלוקחים לקרקע בשביל שליטה וGNP ולא הכנעות..אני פשוט לא רואה אותו מנצח את הטופ 5 במחלקה הזאת

ראשד-נוגירה
אני היחידי שהימר על נוגירה פה..נקווה שזה לא יתן לי ניקוד על ההפסד של אוברים :)
ראשד פחד כנראה מהBJJ וניסה לעמוד יש לו מהירות נוקהאוט פאוור והכל טוב ויפה אבל נוגריה הוא מתאגרף מקצועי לשעבר..קרב סטטי ובאמת לא היה מתאים לראשד להפסיד פה אבל הלוואי שירד משקל עכשיו

אלדו-אדגר
ידוע שאלדו בסוף הסיבוב השלישי תמיד נגמר האוויר
ברגע שנגמר לו האוויר כל הסיבובים האלה הלכו לאדגר שפגע גם בגלל האיטיות שלו
סיבוב ראשון ושני מפחיד של אלדו הוא יכל לסיים את אדגר שם לדעתי אבל רואים שהוא רצה את האדגר הזה של "התשובה"
סיבוב חמישי הכי קשה לניקוד אם היה פה תיקו זה היה לגיטימי לדעתי מכיון שאדגר חייב ללמוד לסיים את היריבים זה לא גייםפלאן מה שהוא עושה זה פשוט לקבל מכות ולחכות שהיריב יתייעף..
ואלדו חייב ללמוד להיות בכושר או שיעלה משקל
תיקו היה משקף ואולי הלוחמים ילמדו לקח.

אירוע מצווין וחבל שלא נראה בעתיד הקרוב אירועים כאלה , חבל שכמעט הכל נגמר בהחלטה אבל סוף סוף אירוע שכל המיין קארד היה טוב , כמובן חוץ מהקרב הראשון המיותר הזה!

danielmo1

New member
בנוגע לביג פוט נגד אוברים

ביג פוט עדיין לא יהיה בטופ 3 של המחלקה גם אם יקבל קרב אליפות אבל דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו

הבן אדם מדבר כמו גבר! וואלה רק לפי הראיון עם רוגן אתה מבין עד כמה הוא אדם גדול וכל הכבוד לו על הניצחון האדיר הזה, הביא שם לאוברים איזה 10 אגרופים בעמידה פשוט מדהים

אוברים פשוט בן אדם קטן עם כל ההקנטות האלה ושמעו העמידה שלו ממוצעת ומטה לא מבין איך הוא לקח את גמר הK-1 בכלל, העמידה שלו לא ברמות הגבוהות ביותר גם נגד לסנר הוא לא הרשים בכלל.

ושלא נדבר על הסנטר המבעבע שלו

BeniTaz

New member
כן אוברים שכח שב-MMA הכפפות שונות

ואולי גם שכח שהסנטר שלו מזעזע. אני מקווה שההפסד הזה יעשה לו טוב והוא יחזור לקרקע, סך הכל מדובר בבחור חכם. לגביי לסנר.. איך לא הרשים? הוא הרג אותו עם המכות לכבד.

danielmo1

New member
אני אסביר

אני מצפה מקיקבוקסר ברמות האלה להיראות קצת אחרת
הבן אדם לא מרשים, ואף פעם לא באמת הרשים בכל הקשור לMMA ואני לא אומר את זה עכשיו דווקא אחרי ההפסד אף פעם לא דיברתי עליו כי הוא פשוט לא משך לי את העין.

הייתי בטוח שהפעם נראה התעללות שלו בסילבה אחרי הכל כוכב K-1
טעיתי.
זה שהוא ניצח את ברוק "רוב הזמן אני על הקרקע גם ביומיום ובחיים שלי לא עמדתי על 2 רגליים" לסנר בעמידה זה אפילו לא חוכמה.

סטרייקרים אימתניים בעמידה יש בשפע לא יודע אוברים לא נכנס לקטגוריה הזו, כבד מידי, צפוי מידי לא יצא לי לראות ממנו אף קומבינציה מעניינת גם בתקופה של פרייד, JDS לדוגמא הרבה הרבה יותר שלם ממנו בעמידה ולדעתי ישמיד אותו בסיבוב 1 גג עד תחילת ה2.

מרקו בי

New member
דעותי על חלק מהקרבות

לדעתי ההפתעה הגדולה של הארוע זה דוקא דמיאן מאיה! ממנו לא ציפיתי להשפיל את פיטץ' 3 סיבובים, לקחת אותו בקלות לקרקע ולעשות ממנו סחבה, כל עת שבה חפץ. שמעתי בווליום נמוך אבל אם שמעתי נכון היה ניקוד צודק של 30-25 לטובת מאיה, אני חשבתי שהוא עשה טעות בירידה לWW בגלל שמחלקת הMW היא מחלקה עם לוחמים פחות איכותיים. אבל מאיה משתפר לאט במימד הסטרייקינג והכי חשוב בהאבקות, עם השילוב הנדיר של הBJJ יש לו סיכוי קל לאיים על GSP, הוא יצטרך לדעתי עוד כמה קרבות מול התותחים (הנדריקס אולי) ואז בהחלט יהיה ראוי לטייטל שוט (בניגוד לפעם האחרונה שקיבל טייטלשוט).

אוברים, לדעתי בכלל לא הפתעה, לצערי בזמן האחרון לא עקבתי אחרי ה MMA רק צפיתי בארועים, לכן לא ראיתי את הקאונטדאון ולא את השקילה, 2 דברים שהיו אומרים לי את זהות המנצח (חוכמה שבדיעבד) אבל כשנכסתי לפורום לפני הארוע וראיתי את התמונות של אוברים, יחד עם הדיבור המגעיל שלו, והבטחון של סילבה בדיבור שלו, הייתה לי הרגשה שהולך להיות כאן אפסט, צריך לזכור לאוברים סנטר חלש, לא נלחם מעל לשנה והוא ללא הפרי האסור. סה"כ מכאן בהחלט אפשר להשתפר אבל לצערי, הוא נראה כמו עוד לוחם (אגדת) פרייד שאחרי 2 סיבובים צריך 2 בלוני חמצן, שיקח לאריאני יש לה 2 חמודים.

אבנס - נוגיירה, גם פה תוצאה פחות מפתיעה, אני ידעתי שאם הקרב יהיה בעמידה נוגיירה יותר טכני והוא מנצח, חשבתי שאבנס יהיה מספיק חכם לנצל את כישורי ההאבקות שלו. סה"כ אם אבנס היה תחת אימנו של גרג (אני מרדים אתכם) ג'קסון התוצאה הייתה שונה, אתה עומד מול מתאגרף לשעבר שיש לו BJJ טוב, קח TD ליופי אפילו, ולבסוף לקחת את הקרב! דביל מושלם, אני שמח שהפסיד. הוא חושב שהוא תותח על בעמידה, בMMA משתמשים בכל הכלים כדי לנצח, ועם גיים פלן נבון כל הכלים לניצחון היו בידיים שלו, לצערו לא במח שלו.

על אדגר לא ארחיב, סה"כ שוב אותו גיים פלן של לתת אגרופי ילדה או לאו קיקס ולצאת מהטווח ולזכות בניקוד, לשמחתי עמד מולו רוצח שתזמן אותו בצורה יוצאת מן הכלל ופגע בו בצורה אכזרית ומושלמת. די קשה לסיים את אדגר זה יאמר לזכותו.

UFC 156 דעות

שלושה אפסטים היו לנו כאן. האחד על הדרך, השני על הסיומת והשלישי על התוצאה.

על הדרך - מאיה.
מאיה פשוט גרם לפיץ' להראות רע מאוד! 2 רמות מעל בקרקע והכי מפתיע שגם 2 רמות מעל בהטלות!
מוזר שכל הגזיזות רגליים עבדו בכזאת קלות למאיה שנראה מעולה בWW.
תכלס כל כך הרבה שיבחו את הרמה בWW וירדו על הרמה בMW והנה קאמפמן ומאיה ירדו מחלקה לאחר כישלונות ופורחים במחלקה החזקה יותר כביכול.

על הסיומת - ביג פוט.
אובריים שלט בקרב די בקלות אבל שום מכה משמעותית לא נכנסה לטובתו ומנגד סילבה בהתפרצות אחת מצא את הכתובת כמעט בכל הקומבינציה והוריד את אובריים באפסט ענק!
זה היה מר/מתוק לראות את אובריים מתקפל ככה על הגדר.
מר כי הלוחם הטוב יותר הפסיד ועכשיו קרב שלו על התואר נראה רחוק מאוד ומתוק כי הוא כל כך השתחצן שאי אפשר שלא לרצות לראות מישהו מוריד לו את הראש ומוציא לו את האויר מהמפרשים.

על התוצאה - נוגיירה
קרב משעמם מאוד. נוגיירה מאוד שבלוני אבל עם יסודות טכניים טובים וראשד חסר אונים וחסר ברק.
לא היה כאן מהלך או שליטה אדירה של אפסט אבל מבחינת התוצאה זה האפסט הגדול באירוע.

שתי קרבות במחלקות הכבדות והמוזנחות הסתיים באפסטים שהוסיפו ערפל כבד עליהן ולצערי עם רמת הפעילות המועטה שלהן בארגון נשאר בערפל עוד זמן רב..

ג'וסף בנאוידז נגד יאן מקאל.
ההוביטים נתנו עוד קרב עם הרבה קפיצות ומעט עוצמה. חבל שהם לא יכולים להשתמש בכשפים שלהם..

ג'ו רוגן מתדרדר יותר ויותר.. כל הקרב הוא מקשקש על זה שהFLW זאת המחלקה הכי טכנית בארגון. ראבק! מחלקה עם 13 לוחמים ש2 הלוחמים המובילים הפסידו לקרוז, הלכו לשירותים ופתחו מחלקה חדשה. מה כל כך טכני בהם?!

כל לוחמי סטרייקפורס שיחקו אותה באירוע הזה!
איציק וואלי פלאג, בובי גרין וטיירון וודלי.
שלושתם קיבלו יריבים לא רעים ולמעט פלאג שנתן מלחמה צמודה, הם דרסו את התחרות מולם.
נקווה שכל לוחמי סטרייקפורס יצליחו ככה בארגון ויוסיפו אנרגיות לכל המחלקות.
מזל שהם נתנו בראש כי טעיתי בכל ארבעת הקרבות המרכזיים ובזכותם יצאתי בפלוס בהימורים

למעלה