חברים יקרים אני צריכה גיבוי ממכם!!

לקחת מונית זה בטיחותי

לקחת מונית זה בטיחותי כשטורחים לקחת סל - קל לתינוק. לקחת מונית זה בטיחותי יותר מאשר לנהוג עם עין אחת לכיוון התינוק, יד שמנסה להשתיק אותו, ובמקרים רבים - עוד ילד שמטפס על גב הכסא שלך.

סלקל טוב רק לכמה חודשים בודדים

ומה אחר כך? הבת שלי נסעה בסלקל עד גיל שבעה חודשים. ואיך אני אמורה לנסוע איתה במונית עכשיו שהיא בת שנה? להושיב אותה על המושב ולחגור אותה בחגורת בטיחות? להחזיק אותה על הידיים? אולי לבקש ממנה יפה לשבת? ממש לא לעניין, ואני בטוחה שאף מומחה בטיחות לא יחשוב שעדיף לנסוע במונית בלי כסא בטיחות מאשר ברכב פרטי ללא כרית אויר.

גם בגיל שנה

עדיף סל-קל לחוץ על תינוק מחוץ. ואח"כ, יש גם כסא בטיחות. ונראה אותך מוצאת מומחה בטיחות שיאמר שעדיף לנהוג עם תינוק בוכה לידך....

עירית ל

New member
רעיון שעלה לי - לא קשור לכריות אויר

זה סתם רעיון ובלתי ישים בעליל: חשבתי פעם שאם היה לי ברכב שני כפתורי איתות נוספים, איתות "סליחה" ואיתות "תודה", הייתי עושה בהם שימוש מוצלח. כמובן שרק מי שמודה שהוא עושה טעויות ישתמש בסליחה ורק מי שלא חושב שהכל מגיע לו ישתמש בתודה. כך שאני לא יודעת עד כמה הרעיון היה שימושי לבארי למשל.

דיאנה1

New member
../images/Emo6.gif במקרה זה היה צריך כפתור צועק...

משהו שהיה חוסך את הטרחה לרדת מהרכב ולצעוק על נהגים אחרים. אפשר גם כפתור שמפעיל רמקול עם משפטים שחוזרים על עצמם בסבב: "מי נתן לך רשיון נהיגה?" "תחזרי למטבח" וכו´. אבל הרעיון שלך מצויין, ופעמים רבות ניסיתי להעביר את המסרים הללו בתנועות ידים, כשנותנים לעבור נתיב למשל לאחר בקשה. יכול להיות ממש נחמד ללחוץ על כפתור ואז שלט שכתוב עליו "תודה!" יהבהב לכמה שניות...

Yarik N

New member
שמח לבשר לכולם בפורום ../images/Emo73.gif

שאתמול קיבלתי מזדה 323 חדשה 2001, ללא כרית אוויר במושב שליד הנהג. (חבל על כל האוויר שהוציא כאן פורום רכב לא? יכולנו לנפח עוד כמה כריות) הכיצד? רכב חדש לחלוטין, חברה שמכבדת את עצמה, מתגאה בבטיחותה ואין כרית אוויר? פורום רכב היקר: לפני שאתם צווחים על יונית, לכו והקימו קול צעקה אצל יצרני הרכב!

ran levi

New member
אתה אדם מאוד מוזר

עכשיו הצהרת: שאין לך שום בעיה להקריב אדם קרוב אליך בידיוק כמו התינוק שלך על מנת שלא תצטרך לעצור בצד ולטפל בו אז קבל ממני צלש על הדאגה המרובה למשפחתך

amoso

New member
יונית ש

חברים נכבדים, כנסו בבקשה לפורום המכוניות, עקבו אחר מהלך המכתבים בין הגב´ הנכבדה לבין הכותבים השונים, וגם הנהלת הפורום, ולאחר מכן תעשו השוואה, עם דברי הגב´ יונית, שרק מטעם של נימוס, אני לא אתן לה שם אחר. שלדעתי מתאים לה יותר. וזאת לאחר שראיתי את מה שכתבה בפורום זה לעומת הכתוב בפורום המכוניות. גברת נכבדה. לא קיבלת תשובה העונה למשאלות ליבך, זאת לא סיבה להשמיץ, לשקר, ולהוציא דיבה. בסך הכל בפורום המכוניות רוצים את טובתך, ולא חס וחלילה, לשמוע ממך כי היתה לך תאונה, וחס וחלילה, מת לך תינוק - כי התשובות שקיבלת באתר המכוניות לא היו מקובלות עליך. חכמים לומדים מניסיונם של אחרים, הטיפשים, לומדים מניסיונם שלהם. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה. עמוס.

רותי ע

New member
ומזלך שהתאפקת..

ודבקת בנימוס (המפוקפק כפי שעולה מההודעה). כי אם היית נותן שמות אחרים ההודעה היתה נמחקת. אולי מספיק עם ההתלהמות?

be_roo

New member
אם תבדקי

בכרטיס של כותב ההודעה למעלה, תראי שכלל אינו כותב בפורום רכב (אולי בעבר, כי הכינוי קצת כן מוכר לי). אני מסכימה איתך שהכינוי "חפפנים" וכינויים נוספים בהודעתו אינם במקומם, אבל תנסי לסנן את התוכן מטון הדיבור, הנקודה היא שחשובה (למרות שנלעסה כבר עד תום). שיר, פורום רכב.

למעלה