חברים יקרים אני צריכה גיבוי ממכם!!

be_roo

New member
אין לי מושג איך הצלחת להבין אותי

כל כך לא נכון. "היא חשבה קצת והחליטה שהיא דווקא מסכימה עם הדיעות האלו" אני מבינה שבגלל שאני אישה אני תמיד חייבת להסים עם נשים אחרות. להיות אדם חופשי זה לחשוב בשביל עצמך ולא ללכת אחרי שום קבוצה שהיא, גם אם היא חושבת אותך ראוי לתעודה עניות (שוב באמת לא מפריע לי מה אתם חושבים עלי, גם אם לא אצליח להבהיר שדעותי אינן שובינסטיות, דעתכם עלי אינה משפיעה על חיי, ואין לי סיבה לטרוח ולשכנע אתכם אחרת, כמו שאין לי סיבה לטרוח ולשכנע את השובינסט המצוי למה באמת מסוגלות נשים, עד לשלב בו הוא מתערב בחיי). נתת לי שיעור היסטוריה
אז הנה שיעור בהומור בו השתמשתי במשפט על שריפת החזיות. לא הובנתי נכון, שוב, לא נורא. ועכשיו גם נכנסתם לי לראש, ואתם יודעים כיצד אני מרגישה כלפי פמיניסטיות, עברייני מין, והגרעון המדיני. ניחא. ונסיון אחרון: אני כותבת בפורום רכב, משום שהנושא מעניין אותי. אני לא כותבת בפורום פמיניזם, אמנם הנושא קרוב ללבי ויש לי דיעה בעניין אבל היא לא מחדשת כלום. אבל אם כן הייתי כותבת בפורום כזה, לא הייתי טורחת לתקן כותב אחר בפורום לגבי אופי הנהיגה שלו, כמו שאני לא טורחת להעיר למישהו על שובינזם בפורום רכב, אלא פשוט מתעלמת מהודעות מטומטמות. שיר, פורום רכב.

Yarik N

New member
גם אני מעוניין לנטרל את כרית האוויר

במכונית החדשה שאני אמור לקבל השבוע. ולכן ביררתי באלדן (שם אני עושה את הליסינג) ואמרו לי שיש רכבים בהם ניתן לנתק את כרית האוויר ויש רכבים שלא. לכן אני ממליץ לכם/ן לפנות אל נציג היצרן בארץ ולשאול כיצד ניתן לעשות זאת! התגובות שניתנו כאן הן של ילדים מנטאליים, אשר אולי מבינים דבר בנהיגה אבל לא מבינים מה זה לנסוע עם ילד שצורח כל הדרך אלא אם כן מידי פעם נוגעים לו קלות ביד. כיוון שכולנו גם הורים וגם נהגים (כולם שם רק נהגים נכון?) אנחנו יודעים קצת יותר מהם. לגבי ההשוואה לנושא הברית (זה אני הערל...) אני מוחה על ההשוואה, קראתי את דברי הנהגים, אף אחד מאתנו לא התבטא כך! ומסכים עם רותי שאנחנו מהר חוזרים לדיונים ברמה גבוהה בנושאים אחרים. שלא כמו החבורה השוביניסטית (כולל הנקבה) שיצרחו את שיש להם לומר מבלי להבין דבר וחצי דבר בלהיות הורה ונהג ויחזרו להם לפורום הממונע שלהם.

ran levi

New member
הגעתי למסקנה

שצריך לאסור על הורים בכלל להסיע תינוקות ברכב כי כולכם טוענים שאין לנו מושג מה זה תינוק צורח ברכב אכן אינני יודע אבל מה שאני כן יודע זה שאם אתם רוצים להושיב אותו בכיסא הקידמי אז אתם מתכננים גם לתת לו יחס תוך כדי הנהיגה ואז הלך הריכוז בכביש וכשתיהיה תאונה ותהרגו מישהו אחר על הכביש אז מה תגידו, אופס
לא התכוונו

לאה_מ

New member
אז בוא נתחיל ביישום כך:

כשיהיה לך תינוק - אל תסיע אותו ברכב. אה, כן, ואני מציעה לך לספר על המגבלה הזו לבת זוגך לעתיד לפני שאתם מביאים ילדים, כי היא עלולה לחשוב שזה לא ממש סידור נוח.

ran levi

New member
אני מאוד מקווה שבחיים לא תסע לפני

אמא כמוך שתסיע את ילדה ברכב מקדימה ותאכיל אותה במבה כדי שתשתוק ולא תמרר בככי ותסכן אותה כי אתם אנשים שלא מוכנים להבין סכנה מהי אנשים כמוך מוסיפים הרוגים בכך שהם מסרבים להשתמש בהמצאות שבאו להציל חיים אז התינוק שלך יהיה מאחור מה קרהההההההההההההההההההההההה עדיף עוד קצת בכי על מוות בכביש בגלל הבמבה או המוצץ שחהיה לך ולכל מי שלא מוכן לקבל זאת בהצלחה ואני מקווה שלא אנהג אף פעם ליד אנשים כמוך

לאה_מ

New member
בחיים שלי לא האכלתי תינוק במבה

או מוצץ או חיתול או בקבוק או כל דבר אחר בנסיעה! בחיים שלי לא טיפלתי בתינוק בזמן נסיעה כשאני נהגתי, וכבר היו לי שלושה כאלה. אז לפני שאתה טופל האשמות שוא ומתנפל על חפים מפשע, כדאי שתרגע ותחשוב קצת. אני מתאפקת מאד לא להיות סרקסטית, כי ההודעה שלך ממש מבקשת את זה. לא אמרתי שאני מסרבת להשתמש בהמצאה שבאה להציל חיים. להיפך. אני באופן אישי דוקא הייתי שמחה לו היו לי כריות אוויר ברכב. כל מה שאמרתי הוא, שאתם, הגולשים מפורום מכוניות, נתתם ליונית עצה מאד שקולה ונכונה. הזהרתם אותה בדבר הסכנות שבניטרול כרית אוויר, הסברתם לה מדוע זה מסוכן, הצעתם לה הצעות חלופיות בדבר הסעת תינוק במושב האחורי. אני חושבת שאחרי שעשיתם את השרות הטוב והחשוב הזה, יכולתם להסתפק בזה, ולא להיות פטרנליסטים ולהניח שהיא תסכן חיים של אחרים וגם לא להיות שוביניסטים ולתקוף את כל הנהגות. זה הכל. רן, אני מאחלת לך חיים ארוכים ומאושרים, אני מקווה שלא תפגע שוב בתאונת דרכים, אני מאחלת לך שיהיו לך ילדים ושתסיע אותם בביטחה, ואם אתה ממש מתעקש, אז אני מוכנה גם לאחל לך שלא יזדמן לך לנהוג לידי או ליד שכמותי, למרות שאני חושבת שאתה חוטא בזה כלפי.

be_roo

New member
אם תשימו לב

אם אנחנו חטאנו בהכללות וקריאת שמות, הרי שגם אתם: "ילדים מנטאליים" "מבינים מה זה לנסוע עם ילד שצורח...כולם שם רק נהגים נכון" מאין לך מה הנסיון שלנו, ואם פיספסת הרי שמנהל הפורום הודה בטעותו ושינה את עמדתו ביחס למום הושבת התינוק. "אנחנו יודעים קצת יותר מהם" נסיון לא שווה ידע, ואת זה יוכיחו לך כל הנהגים הותיקים שלא הבינו איך קרתה להם התאונה. שיר, פורום רכב.

.inbal

New member
אני חושבת שעברייני תנועה

ואנשים שמטרידים מינית הם שני סוגי הפושעים היחדים שגם מעיזים להתרברב במה שהם עושים. אם אתה נוסע 200 קמ"ש אתה עבריין. אם אתה נוהג מגיל 15 אתה עבריין. ואל תגיד לי ולאף אחד אחר לא להתעצבן כי אתה והחברים השחצנים שלך הם חלק ממה שהופך את הנהיגה על כבישי הארץ לכל כך מסוכנת. ואני רוצה לנהוג בשלווה וכחוק גם לפנות בוקר בלי שכל מיני מטורפים שחושבים שאם זה לילה אז הכביש שייך להם יחתכו אותי וישתוללו ויסכנו אותי. כי כשאתה תאבד שליטה על הרכב, גם אני אפגע מזה. אתה פשוט פושע. ואתה גם שוביניסט מהסוג הגרוע ביותר. יש נהגים טובים (לא אתה) ונהגים גרועים, יש נהגות טובות ונהגות גרועות. ההכרזה שלך שנשים נוהגות גרוע היא: א. מנוגדת לסטטיסטיקה המוכיחה שנשים מעורבות פחות בתאונות קטלניות. ב. שקולה לטענות שגברים חכמים יותר, מוכשרים יותר ומרוכזים יותר מנשים, הודעה סקסיסטית שוביניסטית גזענית ומגעילה בעליל. איך מישהו שרוכש בוז עמוק כל כך למין הנשי יכול לנהל פורום רומנטיקה בכלל? מה אתה מציע לאנשים? "והכי חשוב, אל תתן לה לנהוג"???????

ב א ר י

New member
OK ככה,

ראשית אינני מתייחס לנשים בבוז כלל וישנן מי שתעדנה על כך. שנית על הכביש כאשר אני נוהג ב"טירוף" אני מוודא שאין כלי רכב!!! אני נוהג לבד במצבים האלה ואם יש רכב אחד או שתיים אני שומר מהם מרחק צידי אחורי וקדמי בטוח לכל מקרה. ואם את רוצה לדעת מדוע את נהגת לא טובה בואי ואגיד לך,אינני יודע אם נהגת אי פעם בשעות הלילה המאוחרות כאשר אין אף רכב על הכביש באיזה נתיב נהגת שמת לב ? מבטיח לך שנהגת בשמאלי או באמצעי,למה ? כי אין לך מושג למה הימני קיים ! כמה פעמים נהגת על האיילון בנתיב האמצעי ללא צורך בעקיפה ?! הרי בחוק כתוב שכל נתיב שמאלי המקביל לימני מיועד לעקיפה בלבד ! אני עבריין ועבריין מהסוג הגרוע ביותר !!!! אבל מה לעולם לא הייתי מעורב בתאונה רצינית למעט אחת השנה שגם נגמרה בהחלפת פרטים והחלפת כנף,זה הכל. ועכשיו גם למה נגרמה התאונה הזו,בגלל שנהגת חדשה חסרת ביטחון עצמי,עצרה לי עצירה מוחלטת בכניסה לנתיב האצה בעת השתלבות לנתיב הזרימה !!! אני מכורח המצב שם לא יכולתי לברוח שמאלה כי היו רכבים,אבל ניסיתי לברוח ימינה ופגעתי עם הכנף השמאלית הקדמית שלי בפינה הימנית האחורית שלה וזה מראה לך שניסיתי להתחמק ימינה במצב של סכנה ממשית כי מצד ימין הייתה תעלה ולא רציתי לפגוע בה בהתחשב בכך שהיא הייתה עם אוטוביאנקי ואני עם סובארו לגאסי. אם הייתי נכנס בה מאחור הייתי זורק אותה לכל הרוחות ישר לנתיב התנועה הזורמת ומי יודע מה היה קורה,אך היות ויש לי קצת ידע שלמדתי בנושאים שכאלה מנעתי תאונה חמורה יותר בגלל טעות של נהגת חדשה שלא היה לה גם שלט של נהגת חדשה,אבל לבסוף הטעות הייתה שלי כי אני לא שמרתי מרחק מספיק מהרכב הזה. ועכשיו את נושא האהבה והרומנטיקה תשאירו בצד כי זה לא קשור לנושא כאן . רק לשם ההשכלה שלכם עד לפני שנה הייתה לי חברה במשך שלוש וחצי שנים בהן היינו מאוהבים עד מעל הראש ועדיין מאוהבים אך יש מה שמונע מאיתנו להינשא אל מתחת לחופה. ואני באמת שובניסט ואני מודע לכך אבל כל אישה שמכירה אותי תגיד לכם מהי המידה השובניסטית שבי. אני לא מבקש שליטה על אישה בכלל ולא אומר לה תפקידך להיות במטבח ובחדר השינה. אך יש דברים שבהם אני מעט פרימיטיבי ואין מה לעשות זהו טבעי כך גדלתי בתרבות מסוג שכזו... בארי

לאה_מ

New member
בארי, שוב אתה נגרר להכללות.

זה שהיתה לך תאונה עם נהגת חדשה חסרת בטחון, כ]י שאתה מתאר זאת, זה באמת מצער, אבל לא מעיד כלום על כישורי הנהיגה של ענבל בפרט או של נשים בכלל. לידיעתך - לי, למשל, יש הרבה יותר מסתם "מושג" בשאלה למה קיים הנתיב הימני, ואני לא משתמשת בשמאלי אלא לעקיפה. אז מה? האם זה מוכיח שכל הנשים נהגות טובות? גם לא. זה לא מוכיח כלום. אני חוזרת ואומרת, שאתה מחזיק מעצמך בעל שיקול דעת, היכול לקבוע מתי נהיגה בניגוד לחוק אינה מסכנת חיי אדם, אבל משום מה, אתה לא חושב את אותו דבר על יונית - שהיא יכולה לנטרל את כרית האוויר ברכב שלה, ולנהוג בצורה אחראית (למשל, לא לתת לנוסעים בוגרים לשבת במושב הקדמי, להדביק לפני המושב הקדמי מדבקה המודיעה באופן בולט על העדר כרית אוויר ברכב, וכו´). לפחות תהיה הוגן מספיק, כדי לתת לאחרים את אותו יחס שאתה מבקש לעצמך. וזה נאמר לא רק לבארי, אלא לכל הנהגים המומחים, שטרחו להסביר מדוע מסוכן להסיר את כרית האוויר, אך לא טרחו לתת קצת קרדיט לאדם אחר שידע להשתמש בעצתם בתבונה.

ran levi

New member
היא או מישהו אחר לא

ימנע מהושבת אדם בוגר מקדימה כי אתן משתמשות בתאוריה של:"לי זה לא יקרה" ועוד דבר הרי כל זה כתוב בתאוריה ומעשית אף אחד לא ימנע מהושבת מבוגר מקדימה כי הרי יש שם כסא אז למה לא אם היית נוהגת ברכב ללא כרית אויר בכלל אז היא פשוט איננה. אבל היא ישנננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננה תתנו לה צאנס אי אפשר לדעת מתי תזדקקו לה, לעזאזל

לאה_מ

New member
שמענו, לא צריך לצעוק...../images/Emo8.gif

בוא נעשה כזה הסכם - אני אניח שאתה בחור נחמד, אינטיליגנטי וזהיר, ואתה תניח את אותו הדבר בקשר אלי (בשינוי המין, כמובן), ובקשר ליונת ובקשר לכל המשתתפים האחרים כאן. אף אחד מאיתנו לא יניח שהשני משתמש בתאוריה כזו או אחרת או שהוא לא אחראי או שהוא לא שועה לעצות בטיחות שניתנו לו בנדיבות. או קיי?

ב א ר י

New member
טוב אז...

אני כבר מזמן לא התייחסתי לנושא כרית האויר ברכב של יונית ! על נושא זה כבר טחנו עד דק את כל מה שמסביב. אני מוחה על הושבת תינוק לצד האם מקדימה כך שדעת האם נתונה הן לכביש והן לתינוק ביחסים שונים בעת הנהיגה. מצב כזה בו האם אינה מרוכזת על הכביש עלול להיקלע לעסק ביש והלוואי ולעולם לא נדע מכך. על כך הינני מוחה שאותה אם כזו עלולה להיפגע על ידי ברגע של אי תשומת לב ועלולה להיכנס אל מתחת לגלגלי המשאית או סתם ברגע של אי תשומת לב לטעות שאולי אני אעשה ! ואני יודע היטב מהו תינוק והאמינו לי שאני כבר מת לאחד כזה שיהיה שייך לי ואני מקנא בכל חבריי הנשואים כבר שיש להם תינוקות,אך יבוא היום וגם לי יהיה תינוק משלי ואני אדע להושיב אותו מאחורה יחד עם אימו או יחד עם אדם אחר !!! ועד כה ככל שיצא לי להסיע תינוקות ברכבי דאגתי כל העת שבה הייתי זקוק להסיע תינוק שיהיה מישהו מאחור שיכול לתת מענה לתינוק ברגע שנחוץ לכך,כך שתשומת ליבי הייתה 99.9% על הנעשה בכביש !!! וזוהי טענתי ! אין להושיב תינוק לצד האם מקדימה. בארי

לאה_מ

New member
אז הנה אנחנו מסכימים!

כאשר נוסע ברכב אדם מבוגר נוסף פרט לנהג (ורצוי שיהיה כזה, אם כי, כמובן, לא תמיד אפשרי), רצוי להושיב את התינוק במושב האחורי ליד הנוסע הנוסף, ולא מקדימה. כמובן, שלא לכך יונית התכוונה.

.inbal

New member
אם אתה אומר שאתה פרימיטיבי זה

קצת עצוב, אבל נראה לי שאם אני אגיב על ואתה תגיבו.... אז נעלה כאן לכולם על העצבים כי הם התכנסו כאן לדיון בנושאים אחרים. אז אתה מוזמן לפורום פמיניזם להמשיך את הדיון על נהיגה של נשים שם ושאר נושאים שוביניסטיים פמיניסטיים. אבל דבר אחד אני חייבת להגיד: זה שאתה פרימיטיבי (להגדרתך) לא אומר שמותר לך להעליב אותי. אני לא מוכנה שתודיע לי שאני נהגת גרועה בלי שאתה מכיר אותי. זה בדיוק כמו שאני אקבע שאתה מכוער.

nonana

New member
אני ממש מתקוממת ולמה בואו אספר לכן

לנו קרה לפני מספר שנים בעלי עבר תאונה שלא באשמתו הוא נסע בכביש אוטוסטרדה שמישהו מהכביש השני חצה בלי לראות ונכנס בו - בעלי ניסה להתחמק ולא הצליח- למזלינו ותאמינו לי רק מלמעלה קיבלנו עזרה פשוט בעלי קיבל מכות יבשות והמכונית מפיש- הלכה למזלו היה כרית אויר. אבל המכונית שנכנסה בו נכנסה בצד של הדלת האחורית. כלומר מי שהיה יושב אחורה לא היה בחיים היום. עוד ברכה כי נעה שלי היתה אמורה לסוע איתו (ולשבת אחורה כמובן) אבל למזלינו היא נירדמה עשר דקות מוקדם יותר והחלטנו לא להעיר אותה בשביל שתצטרף אליו. אז ככה- מי אמר שאחורה בטוח יותר? אם התאונה באה מאחורה הילד שיושב אחורה הוא הראשון שנפגע. אז שכולם לפני שיגידו משהו יבדקו עובדתית מה יכול לקרות בכל מצב של תאונה. אני מספרת את הסיפור ויש לי צמרמורת.

גלי29

New member
קשור לעניין ...כמעט

לגבי נסיעה עם תינוקת (בת חודש כמעט) במונית מה עדיף? לקחת אותה עם הסלקל ולקשור או עלי במינשא????? ואנקדוטה לדיון... במכוניתינו הענתיקה אין כריות אויר ואין חגורות מאחור אני נוהגת בה כעשר שנים והפעם היחידה שהייתי מעורבת בתאונה כאשר נהג צעיר (חייל) נתקע בי מאחורה והייתי בהריון חודש שלישי !!!! איזה לחץ הייתי...

למעלה