חברים יקרים שלום

חברים יקרים שלום../images/Emo140.gif

שיתפתי אתכם בלבטים שיהיה לי לגבי בחור שהכרתי אשר שלח ידיים לפגישה הראשונה ותוך כדי פגישה החלטתי לסיים אותה, במהלך כל החודש הבחור יצר קשר וביקש סליחה התייעצתי איתכם ולכל אחד/ת היתה דעה שדי עזרה לי, החלטתי לפני שניפגש שוב שאני אעשה לו תרגיל בטלפון בשביל לוודא שהבחור באמת מצטער ומקרה כזה לא יחזור על עצמו, בכל זאת לא הייתי מוכנה לבזבז עוד ערב שיסתיים בעזיבה. הבחור התקשר לאחר שנתתי את האוקיי שלי הסביר שהוא לא התכוון שזה מה שיקרה ואמר שמצטער ועוד בלה בלה בלה אבל בשיא חוצפתו שוב דיבר על מיניות אמרתי לעצמי הבחור לא נורמלי, חודש לקח לו ליצור איתי קשר טלפוני ועד שהשיג ויודע מה דעתי על זה שוב הוא חוזר על הטעות אבל הפעם בטלפון הבנתי שיש פה צורך שלו לפגוע בחזרה בגלל שעזבתי באמצע הפגישה. הסברתי שלא מתאים לי קשר איתו כי עדיין הוא לא מכבד פתאוווום הוא שאול אם יש לי חברה להכיר לו (הייתי בשוק) אמרתי "בטח יש לי מישהי במיוחדת בשבילך תעשה כל שתבקש" הפסיכי התלהב ונתתי לו סתם טלפון שגוי ההוא התלהב לאחר שסיים לרשום את הטלפון הודעתי שפה זה נגמר, ניתקתי לו את הטלפון ושוב התקשר הפעם החלטתי לחסום אותו באתר ולא לאפשר לו ליצור קשר, לטלפון הוא לא מעז להתקשר, היום אני מרגישה הקלה שסוף סוף אני יודעת מה הוא רצה. ולכם חברים יקרים תודה על ההתייחסות הסבלנות והתשובות

סליחה, אבל אני שמתי לב שאין דיוק..

את כותבת על חודש.... לי זכור שזה היה רק לפני שבוע- אפילו פחות מזה. תוהה, כי יש הבדל, בין שבוע לבין חודש.

כי זה משנה את התמונה

חודש לקח לו ליצור קשר? 5 ימים לקח לו ליצור קשר.... זה לא אותו הדבר, אני פשוט לא אוהב כזה חוסר דיוק אם היה כזה. חוץ מזה- לדבר על מיניות זה בסדר לדעתי, לא צריך לכנות אותו פסיכי בגלל זה.

נימשון

New member
לא פסיכי

אבל מי שמחפש קשר רציני לא יקפוץ לדבר על סקס בשיחות הראשונות ובטח שלא יעשה זאת אחרי שמעירים לו שזה מפריע.

לא מסכים איתך ../images/Emo13.gif

הפריע לה שהוא שלח ידיים.... מה רע בלדבר על זה? חוץ מזה, בסדר, נניח שהוא לא היה צריך לדבר איתה על מיניות. לא לללגלג עליו ולזלזל בו רק משום שזה לא הלך לה. ודרך אגב, לדבר על סקס יצא לי כבר כמה פעמים בפגישות ראשונות- זה לא רק שלא הזיק, זה היה הדדי ונחמד. אין חוקים, מדברים וזורמים אם רוצים בכך... אם נפתחת שיחה על סקס- בין כל שאר הדברים שמדברים עליהם מן הסתם ( הרי לא מדברים רק על סקס ), לגיטימי לחלוטין, לא קשור בכלל לאם הוא מחפש קשר רציני או לא - זאת אומרת שזה לא יכול להעיד על שום כלום.

נימשון

New member
היא ביקשה ממנו להפסיק

מה בדיוק לא היה לו ברור בזה
בחור שמבקשים ממנו להפסיק משהו צריך לעשות את זה באותו הרגע ואם הוא בחר להמשיך לדבר על זה אז כוונותיו ברורות למדי...

נכון, את צודקת ומתחמקת מאד יפה

מהדברים שאמרתי קודם על אם הוא רציני או לא בהתייחס לדברייך הקודמים, אבל לא משנה. נכון שהוא צריך להפסיק- לא על זה הגבתי ....

עינבל 11

New member
יש הבדל בין לדבר על סקס לבין

ישר להציע סקס או רמיזות מניות ישר קודם מכירים צריך שיהיה משיכה לדעתי צריכים להתחיל בתור ידידים ליפני הסקס ולהכיר אחד את השני ואז גם נמשכים כשמתחילים בתור ידידים אפשר לדבר על סקס כמו שיש תוכניות בטלויזיה ואו ברדיו אם סקסולוגית זה בסדר לדבר על סקס באופן כללי בצורה מכובדת ויש פגיעה בכבוד האשה ישר למשל להציע לה תבואי אלי ישר שמכירים וישר להגיד בא לך לעשות חיים משהו בסגנון שזה פוגע ומעליב כאילו היא סתם בחורה אולי תסביר לי מה אתם מתכוונים

יש הבדל, נכון מאד

יש גם הבדל בין זה שהוא אולי לא כיבד אותה- נהג בה בחוסר כבוד ( אולי, לא יודע את הצד שלו ולא שופט אותו על פי הנאמר פה ), אבל גם לה לא חסר, להשמיץ אותו זה די גובל בחוסר כבוד - בואי נאמר שהחוסר כבוד במקרה הזה הוא הדדי. זהו, זה כל מה שהיה לי לומר פה בשירשור הזה, מעצבן אותי לראות שעושים חגיגה מהסיפור.

נסיך גם לי אין בעיה לדבר על

מיניות אבל לא בפגישה הראשונה ובטח לא להכנס למיטה כל דבר אפשר לעשות ולהגיד תלוי איך אומרים או עושים והוא ניסה לעשות בכח למרות שאמרתי לא וזה לא מאוד ברור והוא פסיכי שחבל על הזמן.

נסיך המקרה קרה לפני חודש ובמהלך

כל החודש הוא שלח מסרים דרך האתר שהוא מצטער ורק השבוע הסכמתי לדבר בטלפון.

אז את סותרת את עצמך ../images/Emo67.gif המ....

לפני כן כתבת שלקח לו חודש..... עכשיו את אומרת שאת זו שלקח לה חודש להחליט אם לענות לו או לא.. אז מה את רוצה ממנו, לא הבנתי .

למעלה