חברים יקרים שלום

עינבל 11

New member
לתמניה 68

גם אם גבר מתחיל איתי ישר ברמיזות מיניות אני מעיפה אותו ישר הבעיה שיש גברים דפוקים וצריך לדלג עליהם אני גם הייתי כמה חודשים בהכרויות והתייאשתי ביגלל כמה כאלה לא נפגשתי איתם ביכלל רק דרך התכתבות טלפון ואו מצלמה ואם היו ישר רמיזות מניות לא נפגשתי כי אני מחפשת קשר רציני לא היו הרבה כאלה אם רמיזות מיניות אלא אחד שניים שמהר חתכתי בלי להיפגש ביכלל לדעתי גבר שמחפש קשר רציני והוא על רמה לא יתחיל ישר בהצלחה

ד נ י ת3

New member
זה בדיוק

מה שאמרתי - כבר בהתחלה הוא לא כיבד את רצונך. בעיני זה סימפטום. אם עוד בשלב החיזור הוא כוחני - מה הלאה? מקווה שלקחת מזה משהו. דנית

ועוד איך לקחתי אם אני כל כך

בררנית וזהירה היום פי 1000 אני אהיה, כל כך חבל שבחורים כאלה הורסים כי יש באמת בחורים נחמדים שמחפשים כמונו קשר רציני הבעיה שהאמון שלנו מתערער ומאוד קשה לתת אמון גם אם הגבר אומר שהוא מחפש זוגיות אמיתית.

שיחנק זה היה ברור מלכתחילה

שזו המטרה שלו. לא משנה את בלב שקט כי את יודעת שניסית אחרת כל הזמן היית חושבת וחושב. והוא שיחנק.

דרורk

New member
מצטער תמניה.....

עד עכשיו קראנו את הצד שלך. הבחור שאת כותבת עליו לא זכה לומר מילה והוףףףףף כול הבנות כאן ישר קוטלות אותו. זה לא פייר ובטח לא מכובד לשפוט אדם שלא בפניו... אבל מה לעשות שזה הפך פה למינהג...לשלול את הגבר על כל מעשיו שלא ידוע ובטוח אם הוא עשה או לא עשה... הגיע הזמן להפסיק ולהסיק מסקנות על סמך לא מוכח...

דרורk

New member
נסיך....

הגיע הזמן...ככה אני חושב....להרגיע כאן את הבנות. אני קורא כבר זמן מה את התגובות פה מצד הנשים,ופשוט לפעמים אני נדהם מהתעוזה שלהם להפיל כביכול הכל עלינו על הגברים כאילו אנחנו היחידים שלא מתנהגים בהתאם לפרוטוקול האהבה האונברסלי...

יש משהו במה שאתה אומר

הייתי קורא לזה - זרימה, זרם... אפילו אם מישהי חושבת הפוך היא בכל זאת תעדיף לדעתי ללכת עם הזרם.

3שרונית

New member
די?? אתה לא רציני

מה ציפית שהיא תביא אותו לכאן שיגיב?? ולא דיברו על כל הגברים, מדובר על מקרה ספציפי, אין פה משפטים, זה מה שיפה בפורום, כל אחד יכול לספר ולהגיד מה שהוא רוצה ובאיזה גירסה שבא לו. ולא כולנו קוטלות אותו, לפחות לא אני, לטעמי הוא ניסה בדרך שלו, הדרך שלו לא מקובלת עליה, זכותה. היא תמשיך הלאה כמו שהוא יעשה קרוב לודאי. למה לעשות מזה עניין שלל מלחמה בין המינים?? אם גבר היה מספר משהו על בחורה אז הייית רץ לתמוך בו בגלל שהוא גבר???

דרורk

New member
תקראי את התגובות פה כישרונית...

וזה פשוט לא רציני... כל אחת כותבת פה כאילו איזה מאנייק הוא,ואיך ומה הייתה עושה לו...חלאס...זה הופך כבר ללא רציני! גם אני יכול לספר על השכנה שלי איך היא רצתה להשכיב אותי ביום הראשון אבל לא נתתי לה ואיך היא הטרידה אותי ואיך ואיך ואיך...... סיפורים קל לספר... הקושי זה בלהוכיח...!

3שרונית

New member
קראתי ועדיין

ברור שאם תספר משהו כזה אז נגיב באותה צורה כלפי הבחורה. לא משנה מי מציק/מטריד נוהג בחוסר נימוס, אם זה גבר או בחורה התגובות יהיו עויינות, מה גם שמישהו מחברי הפורום מספר לנו אז כמובן שנגן עליו. ושוב פעם דרור.. זה לא בית משפט אין פה תובע ונתבע, אז די אם ההתבכיינות של הכל בגללן אנחנו הגברים קטנים מסכנים וחלשים..

דרורk

New member
אין כאן התבכיינות...!

אבל הגיע הזמן לקרוא כאן קצת דברים יותר אופטמים ממה שאנחנו קוראים בכלל... זה פורום ההכרויות או פורום התבכיינות...?! הוא עשה לי...הוא נגע בי....הוא לא נראה לי...הוא לא משכיל...הוא לא עשיר הוא לא ולא ולא... הלוווו....תתחילו להתעורר ולנסות לבנות כאן מערכות יחסים... איך אמרו הגששים במערכון ההוא...קרמר נגש קרמר..."כמו שאני רואה את שניכם לא יהיו עליכם קופצים רבים אז יאללה..."

3שרונית

New member
נכון , צריך קצת אופטימי

אבל מה לעשות שזה מה שקורה לאנשים בדרך להיכרות המיוחלת??? חלק מהעניין של אנשים להציג את עצמם זה גם להראות מה הם לא אוהבים מה לא מקובל עליהם, וכו'.. זו גם דרך להציג את עצמם ולסנן ולהודיע לאנשים זה אני. רק שלנו הנשים קל יותר לספר ולשתף, אין לנו את החשש שזה יפגע בתדמית שלנו, בניגוד אליכם הגברים.........

דרורk

New member
מה בניגוד אלינו הגברים...?!

את יודעת כישרונית למה אנחנו הגברים...?! בגלל שכאשר אנחנו עם אישה אנחנו לא משחקים אותה חסודה ותמימה... אבל מה לעשות שאתם הנשים משחקות אותה תמימות וחסודות...?!...פשוט אין מה לעשות...! פשוט להמשיך הלאה...

דרור אתה לוקח את זה למקום

אחר לגמרי, אף בחורה פה לא עשתה הכללות וגם אני לא, דיברנו ספיציפית על הבחור וחוץ מזה האתר הזה נועד לפרוק מה שיש לנו על לב, לשתף, לצחוק וכו' זה לא ימנע בעדך להכיר דרך האתר בחורה שמעניינת אותך וחוץ מזה פה אתה לומד להכיר הכי טוב את הנפשות הפועלות דרך חשיבה שלהן סיגנון דיבור וכתיבה וכו'. ולגבי חסודה ותמימה גם אשה לא חסודה ולא תמימה זכותה להגיד לא לגבר.

דרורk

New member
תימניה....

המטרה שלי בתגובות שכתבתי כאן הייתה לעורר קצת את כולם בכך שכנראה אנחנו מאבדים את הכיוון אליו אנחנו שואפים וזה...להכיר חברים חדשים!!! לכולנו יש סיפורים על הצד השני ועל כך שהוא פגע בנו אבל...אני חושב שזה צריך פורופורציה מסויימת ומוגבלת...צריך לרדת מזה... למה למשל אני קורא כאן על נושאים שאולי יגרמו לנו להתקרב קצת יותר קרוב...?

למעלה