חברים יקרים שלום

מה כל קשה לך להבין שכל הסיפור

קרה לפני חודש, יום לאחר שזה קרה (לפני חודש) הוא יצר איתי קשר (שוב לפני חודש) באתר שהכרנו ובמהלך כל החודש דיברנו בנינו דרך מסרים ורק השבוע שוב נתתי לו את הטלפון ורק השבוע לאחר חודש דיברנו בטלפון לא במסרים הבנת אני חוזרת שוב כל החודש דיברנו דרך האתר לא בטלפון ורק השבוע דיברנו בטלפון קפיש, מה כל כך קשה להבין. ומה אני רוצה ממנו? מה שאנו הנשים רוצות מכל הגברים שתכבדו אותנו כשאנו אומרות לאאאאא (וכשאנו אומרות לא זה לא ולא זה אולי כן) וכשאישה אומרת לא אז לא לנסות בכח לשלוח ידיים ולהתעלם מרצונה של האשה אם לא הייתי בורחת ממנו הוא היה אונס אותי אתה מבין על מה הכעס, ואם אחרי כל מה שכתבתי עדיין אתה לא מבין אז באמת שתהיה לי בעיה להמשיך להסביר.

הממ, תראי מה כתבת

" הבחור התקשר לאחר שנתתי את האוקיי שלי הסביר שהוא לא התכוון שזה מה שיקרה ואמר שמצטער ועוד בלה בלה בלה אבל בשיא חוצפתו שוב דיבר על מיניות אמרתי לעצמי הבחור לא נורמלי, חודש לקח לו ליצור איתי קשר טלפוני ועד שהשיג ויודע מה דעתי על זה שוב הוא חוזר על הטעות אבל הפעם בטלפון הבנתי שיש פה צורך שלו לפגוע בחזרה בגלל שעזבתי באמצע הפגישה." חודש לקח לו... את כבר ממילא- מפילה עליו את כל העניין. לדעתי את מתייחסת למקרה הזה בהכללה, את לוקחת דוגמא אחת וכבר מציינת מילים כמו אנחנו הנשים - אתם הגברים... לקחת מקרה אחד - וכבר עשיתם ממנו איזה אדם מסוכן כשלא יודע אבל יש סיכוי מאד לא נמוך שהוא אדם מאד נחמד - שאיתך לא הלך לו, לשניכם זה לא הלך. לא יודע , הסיפור הזה משום מה נשמע לי מנופח מידיי.

נסיך אההה עכשיו אני מבינה למה

אתה לא יורד לסוף דעתי, זו ההודעה השניה שלי ובגלל זה לא פירטתי, בהודעה הראשונה הכל היה מפורט ובהודעה הזו לא פירטתי מכיוון שהרבה פה יודעים את הסיפור ורק ביקשו עידכונים אם תהיה התפתחות נסיך לגבי החודש אז אולי כתבתי לא נכון חודש ימים לקח לו לקבל ממני שוב את מספר הטלפון שלי ז"א שרק השבוע הוא קיבל אותו שוב בגלל זה במהלך כל החודש התכתבנו דרך האתר.

כןןןןןןןןןןן נסיכון אוף איך עייפת

אותי עם ההסבר, בכל זאת שולחת לך
שתדע שאני מאוד נחמדה אתה יודע מה תקבל גם

ממש לא ברור

מדוע את מנסה להצדיק את עצמך? אמרת את דבריך נקודה. למי שלא טוב עם זה ומחפש חקירת שב"כשיתקשר לבחור או יקרא לעו"ד ששי שייצג אותו.

להצדיק את עצמי? אני יודעת

שאני צודקת. ומה מרגיז אותך? אם ההודעה שלי מרגיזה אותך אז חומד תדפדף.

איפה התמיכה שלך? דירקטוריון

אתה בכלל לא מגיב עניינית- בינתיים כל התמיכה שלך היא ביקורת על מה שאחרים רושמים ותו לא. שום דבר ענייני לתוכנו של ולנושאו של השירשור הזה.

ג'חנונית../images/Emo24.gif

ברכות על הבעיטה, ההחלטה, התעוזה, ההפוך על הפוך שעשית ועל הנפש הרגועה שלך כעת. יש כאלו שנולד עבורם המשפט:" אין שכל אין דאגות" (אבל לא התכנסנו כאן כדי להתקטנן על זוטות) דרך אגב, אכלתי היום ג'חנון שהשאיר בי פליאה עילאית.

לא קראת מה שכתבתי לך

בכל שבת אנו מכינים ג'חנון וקובנה אתה מוזמן מתי שרק תרצה.
ופורטה סוף סוף אתה מבין אותי אולי תסביר לנסיך יש לו בעיה בהבנה.

תודה על ההזמנה שוב../images/Emo9.gif

ולצערי אין בידי להושיעך הקובאנה לא מצטלצל לי טוב משום מה וג'חנון מתקבל בברכה תמיד.

עינבל 11

New member
לתמניה 68

גם אם גבר מתחיל איתי ישר ברמיזות מיניות אני מעיפה אותו ישר הבעיה שיש גברים דפוקים וצריך לדלג עליהם אני גם הייתי כמה חודשים בהכרויות והתייאשתי ביגלל כמה כאלה לא נפגשתי איתם ביכלל רק דרך התכתבות טלפון ואו מצלמה ואם היו ישר רמיזות מניות לא נפגשתי כי אני מחפשת קשר רציני לא היו הרבה כאלה אם רמיזות מיניות אלא אחד שניים שמהר חתכתי בלי להיפגש ביכלל לדעתי גבר שמחפש קשר רציני והוא על רמה לא יתחיל ישר בהצלחה

ענבל מתוקה ../images/Emo24.gif

גבר שמדבר איתך על מיניות לפני שהוא יודע את שמך זה לא גבר רציני, יש נשים שאין להן בעיה עם זה ואני מכבדת ויש נשים כמונו שלא מתאים לנו לדבר על מיניות ולעשות סקס בערב הראשון אז צריך לכבד נשים כמונו ומי שלא מכבד מקומו לא איתנו, לי אין בעיה עם סקס ודיבור על מיניות אבל עם בן זוג קבוע.

עינבל 11

New member
נכון את צודקת

רק עכשיו ראיתי את ההודעה ליפני שאני הולכת לישון אז ככה אמרת בדיוק מה שאני אמרתי ואני בעד רק קשר רציני גבר שמתנהג לא בכבוד ברור שאני ישר מעיפה אותו אני התייאשתי מההכרויות כי אני בררנית ולא ניסיתי להיכנס כמה חודשים ומה גם שאני לא יוצאת הרבה כמעט כל ערב בבית כי אני גרה בחור רחוק בסוף העולם רחוק מהכל ואין תחבורה עכשיו אני לומדת נהיגה למדתי מיזמן והפסקתי בכל אופן את צודקת מה שאמרת ואני בעד

למעלה