חברים כולם כאן סביבי....איך יכול לה

I S A A K

New member
חברים כולם כאן סביבי....איך יכול לה

איך יכול להיווצר מכלום משהו? תפסיקו לבלבל מכלום או לא כלום או ריק מוחלט, לא יכול להיווצר דבר, האם מדענייכם- יוכלו להוכיח שמלא כלום יכול להיווצר משהו? האם קיים נסוי או מבחן, ואפילו תאורטי,ולו במחשבה בלבד, היכול להכריע האם מכלום יכול להיווצר משהו אם אתם מכירים נסוי או מבחן כזה - הצגו נא אותו לפנינו. ממה שאני יודע כלום- הוא שום דבר ומשום דבר לא יכול להיווצר דבר כלשהו. אבל בכל אופן אלה הן התיאוריות שנפוצו בזמן ההשכלה בשביל לדחות את האפשרות שהעולם נוצר על ידי בורא עולם. פשוט יותר קל אם אתה אומר שאין בריאה על ידי בורא, אתה יכול לעשות ככל העולה על רוחך, ודרווין כידוע, לפני קצת יותר ממאה שנה החליט שמוצא האדם מן הקופים הוא לא היה הראשון אבל הוא הפיץ את זה וסטיבן הוקינג אומר שהעולם נוצר מפיצוץ, אבל אף אחד לא אומר ממה נוצר הנוצר הראשון, הנברא הראשון. מתחילים מנקודה מסוימת ולא ממשיכים, וזה מנין? ובכן, חברי הפורום יקרים, אני למדתי בבית ספר חילוני, גבעת השלןם בתל אביב הייתי גר ברחוב בן יהודה פה בתל אביב, וגדלתי בחברה חילונית, ולימדו אותי גם כן שבאתי מן הקופים. בשלב מסוים נתודעתי ליהדות על ידי קריאת ספרים, בררתי לכאן ולכאן והתברר לי שלא היא, אין שום אסמכתא ואין שום ראיה ואין שום הוכחה שסותרת את התורה או אומרת שאין בורא לעולם ושמוצא האדם מן הקוף או שנוצרנו מפצוץ. אבל איך תסביר לאנשים שכך הם פני הדברים? קשה להסביר לאנשים, אומרים מה אבל כל המדענים אומרים שהאדם נברא מקוף,פיצוץ, זה התפתחות. וגם לומדים את זה באוניברסיטה וגם משדרים את זה בטמבלויזיה. אז איך אתה בא פתאום ואומר שכל זה לא קיים, לא היה ולא נברא, זה רק תיאוריות מופרכות? קצת בעיה כל ערב להתחיל מחדש לשכנע אנשים, אז החלטתי להקליד לכם מתוך הסרט, המדענים. אירגון שופר לקחו שלש עשרה תוכניות, שהיו על ידי צבי ינאי, בערוץ המדע, מה הוא אומר? עם כל הפרופסורים הפיזיקאים, הכימאים, כולם, את מי הביאו שמה? את הגדולים של המדענים בישראל בתחומי הגנטיקה פיזיקה כימיה, חרווט, וישבתי ללמוד, יאללה דבר, להגיד לכם את האמת שכנעו אותי, אם קודם חשבתי שהם לא יודעים כלום, היום אני יודע שהם יודעים כלום כלום כלום, מאיפה אני יודע, הם אומרים שהם לא יודעים כלום, נשמע מענין נשמע זה אבל אין לי מושג, אתם כמובן לא תאמינו לי אז אני הבאתי את הסרט איתי http://shofar.net/site/Productd detile.asp?id=389&category= =3 למדתי את החומר וניסיתי לבדוק. האם הם יודעים או לא יודעים? יש בורא או אין בורא, יש מתכנן או אין מתכנן, הכל נוצר מפלקציומאציות? מאינטראקציות? איך נוצר? אנחנו רוצים לדעת! תוכניות, שהיו על ידי צבי ינאי, בערוץ המדע, מה הוא אומר? עם כל הפרופסורים הפיזיקאים, הכימאים, כולם, יודעים או לא יודעים? יש בורא או אין בורא, יש מתכנן או אין מתכנן, הכל נוצר מפלקציומאציות? מאינטראקציות? איך נוצר? אנחנו רוצים לדעת! אני הולך להראות לכם עכשיו כמה דקות יפיפיות, עם מוזיקה, משהו! אני חוסך לכם אוניברסיטה. אחרי הסרט תוכלו לגשת, תקבלו תעודות אסמכה ופטור מהיותכם קופים. בכבוד , המדענים. http://shofar.net/site/Productd detile.asp?id=389&category= =3

ירח41

New member
ברור שהם לא יודעים כלום.

גם ליפני 1000 שנה לא ידעו כלום. ליפני אלף שנה לא ידעו דברים שיודעים עכשיו ובעוד אלף שנה ידעו דברים שעכשיו אנחנו לא יודעים. למה אתה כן יודע משהו? מה אתה יודע? מי זה אלוהים? מי יצר אותו? איך הוא הגיע? למה הוא יצר אותנו? אל תגיד לי אפילו: אלוהים תמיד היה. הוא מעל הזמן. אי אפשר להבין אותו. כן כל כך קל לחזור על הפזמון שהרבי בלה בלה בלה לימד אותכם. באותה מידה אני אגיד לך, המפץ הגדול , גם הוא תמיד היה, הוא מעל הזמן, אי אפשר להבין אותו. הבנת? פשוט.

I S A A K

New member
נסכם כך

באחד הירחונים העולמיים יצא שאחד המדענים אומר, זה מופיע בחוברת ``ניצוצות``, שלמעשה, הוא רואה את המצב היום של האיפוס של אנשי המדע בעצם בעולם אחר התשובה של בריאת העולם, הנקודה הראשונית, ההתחלה, ההשגחה בכלל כל הדברים האלה, הוא אומר, למעשה הוא רואה את כל המדענים מטפסים על הרי הבערות, להגיע לפסגה ולהתבונן מה יש מעבר לפסגה. והוא אומר, יגיע היום שהם יגיעו עד למעלה, משלחת שתשרד ותגיע עד מעל וכשתציץ מעבר להר תמצא כמה חרדים שיושבים שמה ואומרים ``נו, הגעתם סוף סוף?``.

SilentMike

New member
כמה פעמים עוד תגיד את השטות הזו?

הרי החרדים ישובים בתת-מרתף, שלוש רמות מתחת למקום בו, כך האמינו אנשי ימי הבינים, נמצא הגהינום. אז איך יגיעו המדענים אליהם בטיפוס? רק בעולם הדת ההפוך בו למעלה ולמטה חד הם אפשרי הדבר.

I S A A K

New member
הם יגיעו בסוף לתשובה

למה באתב לעולם ולאן אתה הולך ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון אם תסכים,נדון בנושא ,בפורום שלך רק תן לי עצה ,איך להרשם בהייד פארק איני מצליח להכנס להייד פארק

SilentMike

New member
כן, אני ממש משקשק במגפי.

בדיוק את אותו הפחד אני חש כאשר אני נמנע מלהזמין אלי הביתה חולדות ומקקים.

I S A A K

New member
אין מה לעשות

א'האמת תקבל בין תירצה או לא תירצה ממב אתה פוחד,באו נגלה ביחד א'האמת

I S A A K

New member
נחיה ונראה

אמת ישנה רק אחד,חצי אמת פירושו זה שקר למה באת לעולם

ירח41

New member
חחחח איזה בן אדם תמים אתה

זה הולך להיות קל. אני מוכן לשחק במשחק שלך. אני לא יודע למה באתי לעולם. אין לי כוח אפילו לשאול אותך אותו דבר ולחכות שתענה. גם אתה לא יודע למה לא באת לעולם. אתה חושב שאתה יודע למה באת לעולם. כמו שתינוק חושב שהאנשים בתוך הטלוויזיה הם אמיתיים או שילד קטן חושב שיש מישהו מדבר מתוך הרדיו, אתה חושב את זה כי אתה לא יודע כלום. אתה בור. אתה מאמין בדברים כמו רוחות רפאים, מפלצות מתחת למיטה, ואלוהים שמסתכל למעלה על כל פעולה שלך ומחשב את מידת העונש שלך לפי הזמן שחיכית בין בשר וחלב - אתה פשוט - תמים. לא. אתה לא באת לעולם כדי לספק ישות בלתי נראית ודמיונית ואת הצרכים המטורפים שלה. זה מה שאמרו לך. אתה לא יכול להוכיח שזה נכון. אני - בניגוד אליך - מנסה ללמוד על העולם שאני חי בו. עכשיו תסביר לי, למה התרחשה השואה? אם אלוהים קיים, אז זה לא הגיוני שהוא לא שמר עלינו בזמן שהשמידו 6 מיליון יהודים בכוונת תחילה - הוא לא היה שם כשריצצו ראשים של תינוקים על קירות מול עיניהם של אימהותיהם והוא לא היה שם כשאנשים יראי אדוני ושומרי מצוות נבזזו, נרצחו, נעשקו, הובלו ביחד במשאיות ונדחפו יחדיו בתוך אולם שהכיל 2000 איש והוא לא היה שם כשהגז נכנס והמית את כולם. ואם הוא היה שם, אז הוא פשוט לא אל שיש טעם להאמין בו, גם אם בני ישראל עשו את המעשה הנורא - והתבוללו - אין שום סיבה שבעולם שאלוהים היה נותן לבני האדם שהוא יצר ומהלל למות באופן טוטאלי בלי השגחה, ובלי להשאיר את הצדיקים בחיים. אולי, הוא פשוט עבר לנצרות?

I S A A K

New member
למה באתה לעולם,

קבלתי תשובות של ילדים שלקחו מיקרופון ושחקו איתו בחול, שואל שאלה אדם מבוגר, פרופסור דוקטור ראש ממשלה תביאו לי אחד בעולם שמבין למה הוא נברא בעולם לא תשובה דתית, חילונית. אין דבר כזה בעולם, החילוני חי סתם, הוא לא יודע למה הוא עושה כלום, והוא כופר כלום והוא מת כלום, הוא לא יודע למה לחיות, אני פה נהנה נאכל נתאוורר נלך הביתה, מה הוא יודע למה הוא חי? יש לו שאיפות עוד עשר שנים עשרים שנה מרצדס שתי דירות ארבע מכוניות זה מה שיש לו, רוצה שיהיה לו יאכטה רוצה שיהיה לו בוכטה, רוצה בשכטה וכולו חרטה, מה הוא רוצה, הוא יודע מה הוא בשביל מה הוא נברא, יש לו הוכחות למה הוא נברא, מה התכלית שלו, הוא אפילו לא יודע את השאלה הוא לא מבין, נושא השואה השואה, היא ההוכחה הטובה ביותר לכך שיש אלוהים. מפני שהוא הזהיר אותנו בתורתו הקדושה אין זה מן ההגיון שכל כך הרבה שנים כל הרבה עמים ואימפריות קמו על עם ישראל להורגם ובכל זאת שרדנו,ומה אם אלו שלא זכו להמשיך לחיותבמקום לברוח מהתשובות קרא פרשת בחוקותי בספר ויקרא ותקבל את התשובות.אנשים כמוך גורמים לצרות הנופלות על עם ישראל אך אתה בשלך,בורח מן האמת,לפחות תפסיק להתלונן ולהעמיק בשאלות שמחסות על בילבולך ומספקותלך עילה להמשיך לדבוק בשלך. אִם-בְּחֻקֹּתַי, תֵּלֵכוּ; וְאֶת-מִצְוֹתַי תִּשְׁמְרוּ, וַעֲשִׂיתֶם אֹתָם.וְנָתַתִּי גִשְׁמֵיכֶם, בְּעִתָּם; וְנָתְנָה הָאָרֶץ יְבוּלָהּ, וְעֵץ הַשָּׂדֶה יִתֵּן פִּרְיוֹ.וְהִשִּׂיג לָכֶם דַּיִשׁ אֶת-בָּצִיר, וּבָצִיר יַשִּׂיג אֶת-זָרַע; וַאֲכַלְתֶּם לַחְמְכֶם לָשֹׂבַע, וִישַׁבְתֶּם לָבֶטַח בְּאַרְצְכֶם.וְנָתַתִּי שָׁלוֹם בָּאָרֶץ, וּשְׁכַבְתֶּם וְאֵין מַחֲרִיד; וְהִשְׁבַּתִּי חַיָּה רָעָה, מִן-הָאָרֶץ, וְחֶרֶב, לֹא-תַעֲבֹר בְּאַרְצְכֶם. וּרְדַפְתֶּם, אֶת-אֹיְבֵיכֶם; וְנָפְלוּ לִפְנֵיכֶם, לֶחָרֶב.וְרָדְפוּ מִכֶּם חֲמִשָּׁה מֵאָה, וּמֵאָה מִכֶּם רְבָבָה יִרְדֹּפוּ; וְנָפְלוּ אֹיְבֵיכֶם לִפְנֵיכֶם, לֶחָרֶב.וּפָנִיתִי אֲלֵיכֶם--וְהִפְרֵיתִי אֶתְכֶם, וְהִרְבֵּיתִי אֶתְכֶם; וַהֲקִימֹתִי אֶת-בְּרִיתִי, אִתְּכֶם.וַאֲכַלְתֶּם יָשָׁן, נוֹשָׁן; וְיָשָׁן, מִפְּנֵי חָדָשׁ תּוֹצִיאוּ.וְנָתַתִּי מִשְׁכָּנִי, בְּתוֹכְכֶם; וְלֹא-תִגְעַל נַפְשִׁי, אֶתְכֶם.וְהִתְהַלַּכְתִּי, בְּתוֹכְכֶם, וְהָיִיתִי לָכֶם, לֵאלֹהִים; וְאַתֶּם, תִּהְיוּ-לִי לְעָם.אֲנִי יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם, אֲשֶׁר הוֹצֵאתִי אֶתְכֶם מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם, מִהְיֹת לָהֶם, עֲבָדִים; וָאֶשְׁבֹּר מֹטֹת עֻלְּכֶם, וָאוֹלֵךְ אֶתְכֶם קוֹמְמִיּוּת. וְאִם-לֹא תִשְׁמְעוּ, לִי; וְלֹא תַעֲשׂוּ, אֵת כָּל-הַמִּצְו‍ֹת הָאֵלֶּה.וְאִם-בְּחֻקֹּתַי תִּמְאָסוּ, וְאִם אֶת-מִשְׁפָּטַי תִּגְעַל נַפְשְׁכֶם, לְבִלְתִּי עֲשׂוֹת אֶת-כָּל-מִצְו‍ֹתַי, לְהַפְרְכֶם אֶת-בְּרִיתִי.אַף-אֲנִי אֶעֱשֶׂה-זֹּאת לָכֶם, וְהִפְקַדְתִּי עֲלֵיכֶם בֶּהָלָה אֶת-הַשַּׁחֶפֶת וְאֶת-הַקַּדַּחַת, מְכַלּוֹת עֵינַיִם, וּמְדִיבֹת נָפֶשׁ;וּזְרַעְתֶּם לָרִיק זַרְעֲכֶם, וַאֲכָלֻהוּ אֹיְבֵיכֶם.וְנָתַתִּי פָנַי בָּכֶם, וְנִגַּפְתֶּם לִפְנֵי אֹיְבֵיכֶם;וְרָדוּ בָכֶם שֹׂנְאֵיכֶם, וְנַסְתֶּם וְאֵין-רֹדֵף אֶתְכֶם.וְאִם-עַד-אֵלֶּה--לֹא תִשְׁמְעוּ, לִי:וְיָסַפְתִּי לְיַסְּרָה אֶתְכֶם, שֶׁבַע עַל-חַטֹּאתֵיכֶם.וְשָׁבַרְתִּי, אֶת-גְּאוֹן עֻזְּכֶם; וְנָתַתִּי אֶת-שְׁמֵיכֶם כַּבַּרְזֶל, וְאֶת-אַרְצְכֶם כַּנְּחֻשָׁה.וְתַם לָרִיק, כֹּחֲכֶם; וְלֹא-תִתֵּן אַרְצְכֶם, אֶת-יְבוּלָהּ, וְעֵץ הָאָרֶץ, לֹא יִתֵּן פִּרְיוֹ.וְאִם-תֵּלְכוּ עִמִּי קֶרִי, וְלֹא תֹאבוּ לִשְׁמֹעַ לִי--וְיָסַפְתִּי עֲלֵיכֶם מַכָּה, שֶׁבַע כְּחַטֹּאתֵיכֶם.וְהִשְׁלַחְתִּי בָכֶם אֶת-חַיַּת הַשָּׂדֶה, וְשִׁכְּלָה אֶתְכֶם, וְהִכְרִיתָה אֶת-בְּהֶמְתְּכֶם, וְהִמְעִיטָה אֶתְכֶם; וְנָשַׁמּוּ, דַּרְכֵיכֶם.וְאִם-בְּאֵלֶּה--לֹא תִוָּסְרוּ, לִי; וַהֲלַכְתֶּם עִמִּי, קֶרִי.וְהָלַכְתִּי אַף-אֲנִי עִמָּכֶם, בְּקֶרִי; וְהִכֵּיתִי אֶתְכֶם גַּם-אָנִי, שֶׁבַע עַל-חַטֹּאתֵיכֶם.וְהֵבֵאתִי עֲלֵיכֶם חֶרֶב, נֹקֶמֶת נְקַם-בְּרִית, וְנֶאֱסַפְתֶּם, אֶל-עָרֵיכֶם; וְשִׁלַּחְתִּי דֶבֶר בְּתוֹכְכֶם,וְנִתַּתֶּם בְּיַד-אוֹיֵב.בְּשִׁבְרִי לָכֶם, מַטֵּה-לֶחֶם, וְאָפוּ עֶשֶׂר נָשִׁים לַחְמְכֶם בְּתַנּוּר אֶחָד, וְהֵשִׁיבוּ לַחְמְכֶם בַּמִּשְׁקָל; וַאֲכַלְתֶּם, וְלֹא תִשְׂבָּעוּ.

I S A A K

New member
איפא כתוב בתורה שלא תהיה שואה,ח''ב

השואה, היא ההוכחה הטובה ביותר לכך שיש אלוהים. מפני שהוא הזהיר אותנו בתורתו הקדושה אין זה מן ההגיון שכל כך הרבה שנים כל הרבה עמים ואימפריות קמו על עם ישראל להורגם ובכל זאת שרדנו,ומה אם אלו שלא זכו להמשיך לחיותבמקום לברוח מהתשובות קרא פרשת בחוקותי בספר ויקרא ותקבל את התשובות.אנשים כמוך גורמים לצרות הנופלות על עם ישראל אך אתה בשלך,בורח מן האמת,לפחות תפסיק להתלונן ולהעמיק בשאלות שמחסות על בילבולך ומספקותלך עילה להמשיך לדבוק בשלך.חלק ב כז וְאִם-בְּזֹאת--לֹא תִשְׁמְעוּ, לִי;וַהֲלַכְתֶּם עִמִּי, בְּקֶרִי.וְהָלַכְתִּי עִמָּכֶם, בַּחֲמַת-קֶרִי; וְיִסַּרְתִּי אֶתְכֶם אַף-אָנִי, שֶׁבַע עַל-חַטֹּאתֵיכֶם.וַאֲכַלְתֶּם, בְּשַׂר בְּנֵיכֶם; וּבְשַׂר בְּנֹתֵיכֶם, תֹּאכֵלוּ.וְהִשְׁמַדְתִּי אֶת-בָּמֹתֵיכֶם, וְהִכְרַתִּי אֶת-חַמָּנֵיכֶם,וְנָתַתִּי אֶת-פִּגְרֵיכֶם,עַל-פִּגְרֵי גִּלּוּלֵיכֶם; וְגָעֲלָה נַפְשִׁי, אֶתְכֶם.וְנָתַתִּי אֶת-עָרֵיכֶם חָרְבָּה,וַהֲשִׁמּוֹתִי אֶת-מִקְדְּשֵׁיכֶם; וְלֹא אָרִיחַ, בְּרֵיחַ נִיחֹחֲכֶם.וַהֲשִׁמֹּתִי אֲנִי, אֶת-הָאָרֶץ; וְשָׁמְמוּ עָלֶיהָ אֹיְבֵיכֶם, הַיֹּשְׁבִים בָּהּ.ְאֶתְכֶם אֱזָרֶה בַגּוֹיִם, וַהֲרִיקֹתִי אַחֲרֵיכֶם חָרֶב; וְהָיְתָה אַרְצְכֶם שְׁמָמָה, וְעָרֵיכֶם יִהְיוּ חָרְבָּה.אָז תִּרְצֶה הָאָרֶץ אֶת-שַׁבְּתֹתֶיהָ, כֹּל יְמֵי הָשַּׁמָּה, וְאַתֶּם, בְּאֶרֶץ אֹיְבֵיכֶם; אָז תִּשְׁבַּת הָאָרֶץ, וְהִרְצָת אֶת-שַׁבְּתֹתֶיהָ.כָּל-יְמֵי הָשַּׁמָּה, תִּשְׁבֹּת,אֵת אֲשֶׁר לֹא-שָׁבְתָה בְּשַׁבְּתֹתֵיכֶם, בְּשִׁבְתְּכֶם עָלֶיהָ.וְהַנִּשְׁאָרִים בָּכֶם--וְהֵבֵאתִי מֹרֶךְ בִּלְבָבָם, בְּאַרְצֹת אֹיְבֵיהֶם; וְרָדַף אֹתָם, קוֹל עָלֶה נִדָּף, וְנָסוּ מְנֻסַת-חֶרֶב וְנָפְלוּ, וְאֵין רֹדֵף. וְכָשְׁלוּ אִישׁ-בְּאָחִיו כְּמִפְּנֵי-חֶרֶב, וְרֹדֵף אָיִן; וְלֹא-תִהְיֶה לָכֶם תְּקוּמָה, לִפְנֵי אֹיְבֵיכֶם.וַאֲבַדְתֶּם, בַּגּוֹיִם; וְאָכְלָה אֶתְכֶם, אֶרֶץ אֹיְבֵיכֶם.וְהַנִּשְׁאָרִים בָּכֶם, יִמַּקּוּ בַּעֲו‍ֹנָם, בְּאַרְצֹת, אֹיְבֵיכֶם; וְאַף בַּעֲו‍ֹנֹת אֲבֹתָם, אִתָּם יִמָּקּוּ.וְהִתְוַדּוּ אֶת-עֲו‍ֹנָם וְאֶת-עֲו‍ֹן אֲבֹתָם, בְּמַעֲלָם אֲשֶׁר מָעֲלוּ-בִי, וְאַף, אֲשֶׁר-הָלְכוּ עִמִּי בְּקֶרִי.אַף-אֲנִי, אֵלֵךְ עִמָּם בְּקֶרִי, וְהֵבֵאתִי אֹתָם, בְּאֶרֶץ אֹיְבֵיהֶם; אוֹ-אָז יִכָּנַע, לְבָבָם הֶעָרֵל, וְאָז,יִרְצוּ אֶת-עֲו‍ֹנָם.וְזָכַרְתִּי, אֶת-בְּרִיתִי יַעֲקוֹב; וְאַף אֶת-בְּרִיתִי יִצְחָק וְאַף אֶת-בְּרִיתִי אַבְרָהָם, אֶזְכֹּר--וְהָאָרֶץ אֶזְכֹּר.וְהָאָרֶץ תֵּעָזֵב מֵהֶם וְתִרֶץ אֶת-שַׁבְּתֹתֶיהָ, בָּהְשַׁמָּה מֵהֶם, וְהֵם, יִרְצוּ אֶת-עֲו‍ֹנָם; יַעַן וּבְיַעַן--בְּמִשְׁפָּטַי מָאָסוּ, וְאֶת-חֻקֹּתַי גָּעֲלָה נַפְשָׁם.וְאַף-גַּם-זֹאת בִּהְיוֹתָם בְּאֶרֶץ אֹיְבֵיהֶם, לֹא-מְאַסְתִּים וְלֹא-גְעַלְתִּים לְכַלֹּתָם--לְהָפֵר בְּרִיתִי, אִתָּם: כִּי אֲנִי יְהוָה, אֱלֹהֵיהֶם.וְזָכַרְתִּי לָהֶם, בְּרִית רִאשֹׁנִים: אֲשֶׁר הוֹצֵאתִי-אֹתָם מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם לְעֵינֵי הַגּוֹיִם, לִהְיוֹת לָהֶם לֵאלֹהִים--אֲנִי יְהוָה.אֵלֶּה הַחֻקִּים וְהַמִּשְׁפָּטִים, וְהַתּוֹרֹת, אֲשֶׁר נָתַן יְהוָה, בֵּינוֹ וּבֵין בְּנֵי יִשְׂרָאֵל--בְּהַר סִינַי, בְּיַד-מֹשֶׁה.

ירח41

New member
רגע, תן לי להבין...

אתה מסכים עם זה שאלוהים הביא את השואה עלינו? כאילו - אלוהים הוא מאחורי הכל?

I S A A K

New member
שוב פעם

תאר לך אתה נכנס לבית מרקחת,וקונה רעל אחרי ששתיתה א'הרעל,לא מתתה,אז אתה יכול להגיש כתב אישום נגד בית מרקחת כי אינם מוכרים את המבוקש אותו דבר לגבאי השואה,ה' הזהיר את עם ישראל,שאם נלך בחוקות הגויים תהיה שואה,לכן אין טענה לגביו,אלה אך ורק לגבינו מיכיון שעם ישראל התחיל להתבולל בין הגויים כ60אחוז וזנח מסורת אבותיו

ירח41

New member
אוקי.

אני מצטער, אני פשוט לא מבין את הדוגמא. אתה אומר, שאני קונה רעל מבית מרקחת, ואז אני אוכל להגיש כתב אישום כי אינם מוכרים את הרעל? קיימת סתירה בתוך הדוגמא, אם תוכל, אנא תקן אותה כדי שהנושא יהיה נהיר יותר, כך או כך, מדומני כי הבנתי את הרעיון שאתה מנסה להעלות. אתה טוען שהסיבה לטבח של 6 מיליון יהודים אשר חלקם שומרי מצוות ויראי אדוני הוא התבוללות של 60 אחוז מהיהודים. הקושיות העולות מכתביך. א. מדוע אף אנשים אשר לא חטאו היו צריכים למות? כלומר אנו יודעים בוודאות שלא כל ששת המיליון היו מבתוללים או חוטאים, מדוע הצדיקים מתו גם כן? ב. הבעיה העיקרית: משתמע מדבריך, שה' אחראי למוות של אותם 6 מיליון. כלומר, לדוגמא ביום שהנאצים פלשו לבתי המגורים של היהודים ואנסו כל בחורה חסרת אונים שנקרתה לדרכם אל מול עיניהם של שאר המשפחה, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא ביום שחייל נאצי נאבק באישה יהודייה, מפני שהיא סירבה לוותר על בנה היחיד, מפני שהיא אחזה בתינוקה כשהיא יודעת שכך או כך היא תמות, והחייל לקח את בנה וריצץ את ראשו של התינוק היהודי על הקיר הסמוך, דבר שעורר צחוק והנאה בלבב שאר החיילים, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא שחייל נאצי עבר ולשם שעשוע הצליף על גבו של רבי זקן ומכובד אשר כיבד את אלוהיו כל חייו, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא ביום שחיילים נאצים לשם שעשוע הידקו את אצבעותיהם של יהודים באמצעות מעדק, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא ביום שבו לקחו אלפי יהודים ושרפו אותם חיים ללא שמץ של רחמים תוך כדי שהם מכים אותם, היה אחראי לכך. ידידי, ה' שלך הוא רוצח פסיכופט, הוא בחר להעניש את האנשים שלא בדרכים זוועתיות ומתואבות, דרכים אשר מעלים דמעה נוספת בכל פעם שאני נאלץ להיזכר בהם. זה לא היה סתם עונש, זה היה רצח עם, רצח של שש מיליון יהודים, רצח של 1.5 מיליון ילדים, רצח של זקנים, מבוגרים, רצח ללא תקנה וללא רחמים. זה לא אל שאני אתפלל אליו בכל יום, זה אל מטורף ואכזרי שלא שווה שניה מזמני!

ירח41

New member
סליחה, הדגשים התבלגנו לי -

אני מצטער, אני פשוט לא מבין את הדוגמא. אתה אומר, שאני קונה רעל מבית מרקחת, ואז אני אוכל להגיש כתב אישום כי הם אינם מוכרים את הרעל? קיימת סתירה בתוך הדוגמא. אם תוכל, אנא תקן אותה כדי שהנושא יהיה נהיר יותר, כך או כך, מדומני כי הבנתי את הרעיון שאתה מנסה להעלות. אתה טוען שהסיבה לטבח של 6 מיליון יהודים אשר חלקם שומרי מצוות ויראי אדוני הוא התבוללות של 60 אחוז מהיהודים. הקושיות העולות מכתביך. א. מדוע אף אנשים אשר לא חטאו היו צריכים למות? כלומר אנו יודעים בוודאות שלא כל ששת המיליון היו מבתוללים או חוטאים, מדוע הצדיקים מתו גם כן? ב. הבעיה העיקרית: משתמע מדבריך, שה' אחראי למוות של אותם 6 מיליון. כלומר, לדוגמא ביום שהנאצים פלשו לבתי המגורים של היהודים ואנסו כל בחורה חסרת אונים שנקרתה לדרכם אל מול עיניהם של שאר המשפחה, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא ביום שחייל נאצי נאבק באישה יהודייה, מפני שהיא סירבה לוותר על בנה היחיד, מפני שהיא אחזה בתינוקה כשהיא יודעת שכך או כך היא תמות, והחייל לקח את בנה וריצץ את ראשו של התינוק היהודי על הקיר הסמוך, דבר שעורר צחוק והנאה בלבב שאר החיילים, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא שחייל נאצי עבר ולשם שעשוע הצליף על גבו של רבי זקן ומכובד אשר כיבד את אלוהיו כל חייו, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא ביום שחיילים נאצים לשם שעשוע הידקו את אצבעותיהם של יהודים באמצעות מעדק, ה' היה אחראי לכך. כלומר, לדוגמא ביום שבו לקחו אלפי יהודים ושרפו אותם חיים ללא שמץ של רחמים תוך כדי שהם מכים אותם, היה אחראי לכך. ידידי, ה' שלך הוא רוצח פסיכופט, הוא בחר להעניש את האנשים שלא בדרכים זוועתיות ומתואבות, דרכים אשר מעלים דמעה נוספת בכל פעם שאני נאלץ להיזכר בהם. זה לא היה סתם עונש, זה היה רצח עם, רצח של שש מיליון יהודים, רצח של 1.5 מיליון ילדים, רצח של זקנים, מבוגרים, רצח ללא תקנה וללא רחמים. זה לא אל שאני אתפלל אליו בכל יום, זה אל מטורף ואכזרי אשר י

I S A A K

New member
אתה רוצח,חכה,רגע לאט לאט../images/Emo184.gif

אסביר לאט,לאט זה חייב להיות. עכשיו תשאל למה? זה פשוט: העולם היום הוא קרוב מאוד לסדום ועמורה, אתה יודע מה קרה בסדום ועמורה? כבר מלאה הארץ חמס, הקב``ה גמרנו לא שייך להחזיק עולם כזה, צריך לטהר אותו לגמרי מכל הטומאות, נו, אז אתה רואה מה מגיע? אנחנו הולכים ומתרחקים ומתרחקים ונותנים לנו איתותים, אבל כשאנחנו לא מבינים אז זהו אין מה לעשות, בהתחלה יש לאדם, אתה יודע, פצע קטן, אם הוא מטפל הנה מה טוב, לא – נהיה דלקת, לא – נהיה מוגלה, לא – נהיה נמק, כורתים את האיבר ונגמר, ברגע שאי אפשר כבר, באה שואה,ומנתקת איבר מסוים בשביל להרחיק את הנמק של ההתפשטות בשאר הגוף החי, זה אחד מהדברים שהיה בשואה, אבל מה, גם צדיקים, כמו שאתה אומר, נתפסים בזה, למה? כי כתוב בשעה שניתנת רשות למשחית אינו מבחין בין צדיק לרשע וידוע לך שישראל ערבים זה לזה, אז אתה יודע שאחד לא משלם הולכים לערבים שישלמו, מכיון שאנחנו כולנו ערבים, אז גם הטובים, הרי מי זה ערב? אחד שהוא טוב, הוא עשה טובה, הוא היה מוכן להיות ערב עליך, נכון, ועוד דבר: כיון שלא מוכיחים אחד את השני נתפסים בעוון, לכן התורה מצווה ``הוכח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא`` שאם אתה לא מוכיחו, סימן שכאילו אתה מסכים עם מעשיו, א``כ אתה שותף לו, אתה תשא בחטא שלו

למעלה