חברים, עכשיו אני מגיבה

חברה כנסו../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ממש רע לי בחיים בתקופה האחרונה והכל הולך לי ממש רע וכל פעם התחלתי לכתוב פה ושחכתי מהכל ונהיה לי בסדר אבל מה שקורה פה בכמה ימים האחרונים ממש לא מוצא חן בעיני ומה שכתבו לי היום בכלל לא ויוצא שבמקום להירגע פה אני רק מתעצבנת עוד יותר אז החלטתי לעזוב את הפורום אני מצטערת שזה יצא קצת כמו נאום אבל גם יצא שהייתי הכי פעילה פה בקיץ ורציתי לכתוב את זה לפני שאני נוטשת אותכם

יש לך סיבה למה את עוזבת?

ואם זה בגללי ושהדס תיראי שאני יודע לא רק לדבר אלא לקיים אני מתנצל בפניך אם נפגעת ממני או נעלבת מכל סיבה ובהקשר לשירשור הפקה באמת אני נורא מצטער אם עשיתי לך משהו שפגע בך

לדעתי

לא שאני מכיר אותך או משהו אבל תני לי ללמד אותך משהו בחיים האלה אם משהו מעצבן אותך אל תרימי ידיים אף פעם תנסי לצאת נגד זה וחבל את נותנת למי שעצבן אותך להנות תנסי להתגבר כי אני בטוח שאת בורג חזק בפורום

HiLi88

New member
../images/Emo4.gif

חבל לי מאוד לשמוע... היית מאוד פעילה בפורום וחבל שאת עוזבת.. אם את אומרת שהפורום היווה עבורך בריחה מהמציאות...שהוא גרם לך לשכוח את הדברים הקשים ושנהנית פה, אז אני לא מוצאת סיבה למה את צריכה לעזוב... זה שהיית מעורבת בבלאגן בפורום בימים האחרונים לדעתי לא אומר שצריכים להרים ידיים ולעזוב ככה... אני אשמח אם תשארי, ואם לא-חבל... שיהיה יום טוב

חזרתי../images/Emo122.gif

תראו האדישות שלכם לכל מה שקרה פה הורגת אותי אבל מה אני אעשה שאני לא יכולה בלעדיכם? פחות מיום בלי לכתוב ונשברתי והחלטתי להתוודות: קוראים לי ישראלה

ישראלה נשמה תיכנסי תתקשיבי

אני מאוד שמח שאת לוקחת את זה כאישי נגדך כי אני אחד הפעילים פה בדיוק כמוך וזה נגע לך ואני ממש מודה לך ואת באמת חושבת שאני שם על הדברים של ליאון?! למה מי הוא בכלל? אבל אחרי מה שהוא אמר הוא יצא את כל הדברים האלה לא אני אבל את יודעת יש משפטים חכמים שנוגעים פה לכל איש ואפילו למפורסמים ואפילו לאנשי הפקת אקזיט ואני ארשום אותם המשפט הראשון הוא:כל בנאדם דינו מגיע - שזה אומר שהדין של ליאון יגיע מתישהו אבל זה לא בתור איום אלא במהלך פרק זמן בחייו ואני מאמין שזה יגיע ומשפט שני הוא:החיים הם כמו גלגל והגלגל מסתובב - אומנם ליאון חשב שהוא דרך עליי אבל בורא עולם ידרוך עליו בחזרה ובאמת חבר'ה תעזבו את זה אמרתי פה המון דברים שליאון והוא יצא ממש ממש ילדותי וממש לא בוגר בנאדם כמוהו גורם נזקים לתוכנית ואני מתפלל שאולי נשמע בתקשורת שהוא עוזב מתי שיכריזו שהוא עוזב אני עושה פה חינגות.

חחחח מה הקשר?

הגעתי למסקנה שעדיף לי להתעלם מאנשים מסוימים פה (לא אתם) מאשר סתם להפסיק לכתוב בפורום אני גם לא מסוגלת בלי

מה פתאום אתה?../images/Emo2.gif

אתה בדיוק זה שיודע טוב מאוד מה כתבו לנו ומה שאתה לא יודע זה מה שהדס כתבה לי במסרים אולי זה לא נראה לה מעליב אבל אני אמרתי לה שזה מפריע לי והיא אמרה לי "את לוקחת אישית מדי דברים" אני שומרת את כל מה שהיא כתבה לי ואותי זה באמת מעליב גם אם לה לא אכפת מאחרים וכל מה שליאון כתב פה ושאני השקעתי מלא זמן וריכזתי בהודעה אחת את כל מה שלדעתי צריך לשפר בתוכנית ומחקו לי את כל מה שכתבתי סתם באמת סתם ויש לי תחושה שאף אחד פה לא שם עלי ושזה לא באמת משנה מה אני אכתוב יודע מה? גם עכשיו כשכתבתי שאני עוזבת את הפורום רק 5 אנשים הגיבו ומההפקה פה בכלל לא אכפת להם מאף אחד זאת הרגשה דפוקה אתה יודע? אם לי מישהו מההפקה היה כותב שהוא לא רוצה שאני אראה את התוכנית שלו ושאני מפגרת ולא זוכרת מה עוד הוא כתב לך באמת הייתי מפסיקה לראות את התוכנית גם עכשיו כבר ממש הוציאו לי את כל החשק לראות את זה אתמול לא ראיתי וכל פעם שאני חושבת על אקזיט יש לי בחילה ממה שהולך פה אני לא יודעת איך אתה שותק על מה שהוא אמר זה היה מגעיל לכולם ואליך במיוחד חצי מהפורום פה לא יודע מה כתבו לנו וכל דבר שאני כותבת אני לא יכולה לדעת אם הדס תמחוק לי אותו נמאס לי מכל מה שעושים פה רוב ההודעות הנעוצות הם פרסומות וזה נראה להם יותר חשוב מהתוכנית זאת ההתחלה של הבעיה התוכנית נהייתה שולית עם כל השטויות מסביב היא גם כתבה לי שאין להם זמן לקרוא את מה שכתבתי כאילו כמה זמן זה לוקח 5 דקות? 10 דקות לדיסלקטים? ביקשתי כמה דקות והם "בתקופה עמוסה מדי" בשבילי כי זאת סוף העונה אולי עוד חצי שנה הם יסכימו זה נראה לך נורמלי? אין לי כוח לזה שיעשו מה שבא להם הדס וליאון וכל ההפקה הזאת הצליחו כל כך לעצבן אותי!!!!!!!

אני לא מאמינה שקראתי את הכל..

לא נורא העיקרשהוצאת את זה(?!?!?!) אבל את נשארת בפורום נכון? את מגיבה מלא וממה שאני מבינה את גם אחלה אחלה...תישארי!

nat18

New member
אני כ"כ מבינה אותך וכ"כ מסכימה איתך

מה שכתבו לאופיר היה באמת מוגזם ועובר כל גבול ובסוף יבוא מישהו ויגיב שאולי זאת אשמתי כי אני פתחתי את השרשור על זה אבל מה לעשות. אני לא מתכננת לעשות שום מרד וסבלנות אני מגדלת בצורה יפה להפליא.. אני כותבת את דעתי זה שאמרו לי שפה זה לא היידפארק אז מה לעשות פה זה לא היידפארק אז אסור לי להגיד פה את מה שאני חושבת? למה נראה למישהו? אני לא כותבת את זה כדי לפתוח מחדש את הדיון על זה אני כותבת את זה כי אני מסכימה עם ישראלה. בכל הפורומים הרשמיים הללו תמיד דואגים להראות יפה כלפי חוץ. סתימת פיות הולכת פה חופשי. < אני לא מדברת על ירידות וקללות. אני מדבר על דעות.> אני עד לפני שבוע כתבתי פה בפורום יחסית קצת ויש אנשים שיוכלו להעיד על זה. וחזרתי לכתוב בגלל כמה אנשים אבל אני לא יודעת אם אני נשארת לאורך זמן פה. :S

כשליאון מקלל אנשים מהפורום ויורד

עליהם זה בסדר? הוא יכול לכתוב מה שבא לו כי הוא חשוב לא כמונו

nat18

New member
לא זה ממש לא בסדר.

בעיקר כשהפורום הזה ועוד פורום אחרים הם הצופים של התכנית ואלו שבסופו של דבר מביאים להם את הרייטינג מגנים עליהם כשהם צריכים את זה ומעבירים ביקורת מדי פעם למרות שאף פעם אף אחד לא באמת קורה את זה.

למעלה