חברים, עכשיו אני מגיבה

הוא אמר לי

שאני חצוף וטיפש ושהוא יכול לוותר על צופים כמוני כי הוא לא ממש רוצה שאני אראה את התוכנית

וואו זה קיצוני!

הוא כנראה לא מבין שהוא בנוי מצופים כמוך! ושיגיד תודה שאנחנו רוצים לשפר את התוכנית!

שלא יגיד ושלא יעשה טובות

שישבור את הראש לבד מהיום לא שווה לכם אפילו להגיב בשירשור שידור היומי ועדיף שנגיב רק ביקורות על התוכנית גם אם הוא אוהב את זה וגם אם לא

../images/Emo26.gif

גם את זה וגם עוד כל מיני דברים מגעילים כאלה ועוד יותר מעצבן זה שלהדס לא אכפת שהוא כותב כאלה דברים בוטים ורק על ההודעות שלנו היא מתעצבנת ומוחקת נכון שגם את מה שליאון כתב היא מחקה בסוף אבל אני מאמינה שהיא מחקה את זה רק כדי שלא נתלונן אם הייתה לי את ההודעה שלו באמת הייתי עושה את זה

שיוש 12

New member
אנשים!!

אתם קצת מגזימי לא
יכול להיות שהו קצת היתעצבן אבל בכל זאת זה ממש קשה להיות עורך של אקזיט אני מאמינה שזאת עבודה מאוד קשה ושהוא צריך לעמוד בציפיות של הצופים גם אם יש לכם תעדה רעה או תודה לגביו עדיף שתישמרו אותה לעצמכם לא ככה...
תנסו להבין גם אותו הוא שומע מימכם כל מיני דגובות שג'וני יותר טוב כי אני קוראת כאן הודעות וזה האמת ניראה לי קצת מוגזם .... הוא רוצה שיהיה לכם כיף ליראות אקזיט ... אני בטוחה בכך אז אני מקווה שתפנימו את זה

שיוש 12

New member
אנשים!!!

אתם קצת מגזימי לא יכול להיות שהו קצת היתעצבן אבל בכל זאת זה ממש קשה להיות עורך של אקזיט אני מאמינה שזאת עבודה מאוד קשה ושהוא צריך לעמוד בציפיות של הצופים גם אם יש לכם תעדה רעה או תודה לגביו עדיף שתישמרו אותה לעצמכם לא ככה... תנסו להבין גם אותו הוא שומע מימכם כל מיני דגובות שג'וני יותר טוב כי אני קוראת כאן הודעות וזה האמת ניראה לי קצת מוגזם .... הוא רוצה שיהיה לכם כיף ליראות אקזיט ... אני בטוחה בכך אז אני מקווה שתפנימו את זה (תגידו אם אני לא צודקת לדעתכם)

אמרו המון דברים ממש מעליבים

כמה ימים שאנחנו כותבים מלא הודעות ומחכים שמישהו יתייחס אלינו ועד שליאון נכנס להגיב לנו הוא כותב דברים ממש מגעילים הוא אמר לאופיר שהוא מפגר ועוד איזה משהו שאני לא זוכרת ושהוא מוותר מראש על צופים כמוהו ושהוא לא רוצה שאופיר יראה את אקזיט וגם לי ולנטלי הוא כתב דברים ממש מגעילים אבל אני לא התייחסתי לכל הדברים האלה וכתבתי לו מה דעתי על התוכנית ואיך צריך לשפר אותה (וזה לא כזאת בעיה קשה לשפר אותה) והדס מחקה לי את כל מה שכתבתי וכתבה לנו שאנחנו לא בסדר ואז שלחתי לה מסרים בשביל לנסות לסדר איתה את הדברים שלא תכעס ושאני אוכל להחזיר איכשהו את ההודעה שלי והיא פשוט לא שמה עלי ואמרה לי שזה סוף עונה ושהם עסוקים ואין להם זמן בשבילנו והייתה ממש מגעילה בדיוק כמו ליאון

nat18

New member
ליאון כתב לי ישירות משהו ../images/Emo12.gif

לא שמתי לב... חשבתי הוא כתב בכללי.

הוא כתב בעיקר לאופיר

אבל הוא התייחס לכל ההודעות שלנו (וזה היה רק אני ואת חוץ מאוםיר) אני לא זוכרת אם הוא כתב במפורש את השם שלך או לא

nat18

New member
זהו... כי לא ראיתי שהוא רשם לי משהו

הוא רשם בכללי שידוע שאנחנו רוצים איתם מפגש או משהו... אבל אין להם זמן וזה..

../images/Emo4.gif

ואם הוא כתב לאופיר ואז הוא הגיב בכלליות לכל מי שכבת שמה משהו שאנחנו יודעות שחוץ מאופיר זה רק אני ואת לא אמרתי שהוא כתב לך באופן אישי כי אני לא זוכרת אם הוא הכניס את השם שלך אבל זה היה ברור שהוא התכוון אלי ואליך כי לא היה אף אחד אחר לכתוב לו

אני מבינה שאת כועסת.....

אבל זה לא סיבה לעזוב אותנו:( אני מבינה אותך...זה קרה לי פעם בפורום אחר...תעזבי את זה ותמשיכי הלאה...

אני לא רוצה לעזוב אותכם

אני ממש התעצבנתי וניסיתי להפסיק לכתוב פה ותוך פחות מיום חזרתי

למעלה