אני גם רוצה להגיב,
אני אתחיל בזה שאני אגיד שממש הגזמתם, זה אמנם התחיל כרעיון נחמד שנכתב על מנת לעשות שוב פגישה עם ההפקה, כדי לעזור ולתת רעיונות, אבל מאז ההודעה השניה על זה, זה הפך להיות בלאגן ושרשור עצבני אחד גדול! נכון, אני יודעת שלא הגבתי באף אחד מהם וזה פשוט כי לא היה לי כל כך מה להגיד בנושא, החלטתי לתת לכם להגיד מה שאתם רוצים, מבלי להתערב... ובכל זאת הגבתי לכם שם כאשר רשמתם שלאף אחד לא אכפת ממה שאתם רושמים ואף אחד לא מסתכל לכיוון, רשמתי לכם שהדס העבירה את השרשור להפקה, פה משום מה התעצבנתם עוד יותר...התרגזתם על זה שההפקה לא מגיבה ולא עושה דבר. בקשר לזה אני אגיד לכם שכמו שאמרה הדס ועוד כמה אנשים, שפשוט אין להם כל כך זמן בשביל זה, לפחות לא בזמן הזה...כמה שזה נשמע ברור כנראה שיש כאלו שזה לא ממש ברור להם שלמערכת יש עוד 100 דברים לעשות חוץ מלהגיב פה...ובכל זאת, תתפלאו, אבל הם נכנסים וקוראים ומתעניינים...(לא תמיד זה בא לידי ביטוי בתגובה פה על גבי הפורום...). [ודרך אגב, הדס (makeup אקזיט) קשורה ישירות למערכת והיא חלק מההפקה וגם כשהיא מגיבה זה למעשה ההפקה מגיבה].. דבר שני, בקשר למסרים האישיים שנשלחו להדס, הדברים באמת סולפו וגם פשוט הצד השני לא הבין את הצד האחר...וזה גרם פה לאי הבנה והתרגזות... שימו לב שאתם לא מסלפים את הדברים, קחו את הדברים בפורפורציות! ...אנחנו לא רוצים שאף אחד יעזוב את הפורום ושאף אחד יפסיק לראות את התוכנית...! אל תשכחו שכולנו פה למטרה אחת שהיא להנות מהתוכנית. אחרי הבלאגן הזה אני מקווה שזה לא יחזור לעצמו ושנחזור לעשות משחקים בפורום וחידות ואקשן
אני מקווה שנרגעתם ובאמת קחו את הדברים באיזי! (עצה לפורום ועצה לחיים!) שיהיה לכם שבוע טוב