חברים, עכשיו אני מגיבה

סתם צחקתי../images/Emo6.gif אל תעלבי

אם נעלבת אני מצטערת

nat18

New member
חחחחח לא נעלבתי... ../images/Emo6.gif

**בוקר טוב. כרגע חזרתי הביתה מבילוי בת"א
אני חושבת שכדאי שאני אלך להתקלח ולישון. לל"ט או שמע.. בוקר טוב... :p

ToXic BoY17

New member
הלוווווו ישראלה../images/Emo8.gif

סוף סוף נחשפת! שם יפה! אני שמח שחזרת-הפורום לא אותו הדבר בלעדייך
אני מכיר עוד ישראלה..חח 2 ישראלות בישראל

ToXic BoY17

New member
אממ:

ילדה שלמדה איתי מ-ז עד ט ומ-י"א עד י"ב קוראים לה ישראלה. לאבא שלה יש מסעדה ששמה ישראל או משהו והוא רצה לקרוא לבן הבכור על שם המסעדה, אך נולדה ילדה אז הוא קרא לה ישראלה

כתבתי פה רוב מה שאפשר להסביר

אני יודעת שיכול להיות שזה נשמע נורא דבילי וילדותי אבל זה היה ממש מגעיל ומעליב

ישראלה נשמה תיכנסי תקשיבי

אני נורא מודה לך שבאמת התחשבת במה שליאון אמר וזה פגע בך בגלל שאני אחד הפעילים פה בדיוק כמוך ותורם מעל ומעבר את חושבת שאני סופר את ליאון? למה מי זה ליאון בכלל?! ליאון אמר את דבריו ואני אגיד לך שיש שני משפטים בעולם שפועלים על אותם בני אדם גם בפורום וגם על ליאון וגם על הפקת אקזיט באשר היא המשפט הראשון הוא:כל בנאדם דינו יגיע - משפט זה אומר שכל מה שליאון יעשה לי ישפיל אותי(למרות שהמילים שהוא אמר לא מזיזות לי) וכל מה שההפקה תעשה לי הם לא יכולים לשבור אותי כי תיראי אלה אנשים שגדלו פה על ביקורת טובה ולא יודעים מה זה רעה ככה זה שמתחילים להיות שאננים ולגבי תוכנו של המשפט חלילה אין כאן משהו של איום תלוי איך הדס ואירנה יקחו את זה למרות שלהדס יש הבנה ולאירנה אין. ומשפט שני הוא:החיים שלנו הם כמו גלגל והגלל מסתובב - היום ליאון ירד עליי אמר את מה שהוא אמר יום יבוא ואני אגיד לו את האמת בפנים על מה שאני חושב עליו ונראה את ליאון עושה לי משהו. אבל חבר'ה באמת בואו נעזוב את זה ליאון אמר מה שאמר אני לא סופר את התגובות האלה פשוט הוא יצא ילדותי ולא בוגר אז הוא אמר לי וכנראה שהוא דיבר במצב שכאב לו לראות יותר מידיי ביקורות הוא לא רגיל לראות כאלה מראות אני נורא מצטער בשבילו.

רגע,רגע,רגע....

אני פה כבר שעה יושבת וקוראת את כל ההודעות פה ואני עדיין לא מבינה מ הולך פה..... למרות שאני לא כותבת הרבה אני קוראת פה כל יום וכל היום... אז בבקשה אם תוכלו להגי לי בכלליות מה קרה אני אשמח...
וישראלה אני שמחה שאת לא עוזבת!! חח

מה לא הבנת?

ראית את השירשור שסהר פתח וכולנו כתבנו בו דברים שצריך לשנות ולשפר בתוכנית? לא התייחסו אלינו ולא נעצו אותנו וזה עבר לדף השני ואז נטליה פתחה עוד שירשור שבעיקר היא אני ואופיר כתבנו בו את זה ראית? גם שמה לא ממש שמו עלינו עד שליאון נכנס וכתב הודעה ממש מגעילה לאופיר הוא כתב שהוא חצוף ומפגר ושהוא מוותר מראש על תופים כמוהו והגיב לכל שאר ההודעות שמה (שזה רק אני ונטליה כתבנו שם חוץ ממנו) עוד כל מיני דברים מגעילים כאלה נכון שקצת פחות בוטים ממה שהוא כתב לאופיר אבל עדין מעליבים. אני התעלמתי מכל הדברים המגעילים שהוא כתב וכתבתי לו את כל מה שלדעתי צריך לעשות בתוכנית והדס מחקה לי את כל מה שכתבתי (ולא היה שם שום דבר שאסור לכתוב בפורום בניגוד למה שליאון כתב) שלחתי לה מסרים וניסיתי להציל את מה שכתבתי ולהעביר את זה להפקה והדס אמרה שאין להם זמן לשמוע אותנו (ואני ממש לא מבינה מה הבעיה שלהם למצוא 5 דקות ולקרוא את מה שכתבתי) ולא יודעת עד כמה היא התכוונה לזה אבל אותי היא ממש העליבה ובסוף היא כתבה לי שאני לוקחת את הדברים יותר מדי אישי. בקיצור הם היו ממש מגעילים אלינו.

הסברתי פה כבר כמה פעמים

בערך את אותו הסבר ועדין יש מלא אנשים פה שלא הבינו שלחו לי מיילים ומסרים ורצו שאני הסביר להם על מה אנחנו מתעצבנים פה אז הסברתי ואני מקווה שעכשיו היא וכל השאר הבינו

חברים, עכשיו אני מגיבה

אני מקווה שתקבלו את הדברים בהבנה כי אני קצת כועסת... קודם כל אני מסבירה, נכתב פה שרשור 1 לעזור להפקה, קודם כל תודה רבה. אם תסתכלו עליו שנייה, תוכלו לראות שהגבתי ורשמתי שהעברתי להפקה (מה שנכון-כל מה שחשוב, מועבר!!!) לעומת זאת, הוחלט פה לפתוח עוד שרשור. הוסבר בשרשור והוסבר גם לישראלה, שלמרות הרצון הטוב, אין לנו את הזמן כרגע, כי אנחנו עובדים קשה על התוכנית האחרונה של העונה, חוץ מזה שזה ממש לא הזמן מכיוון שאנחנו סוגרים כרגע עונה, כשזה יתאפשר, נשקול את זה. אני ממש לא אוהבת שדברים יוצאים מפורפוציות. אופיר, אולי 10 תגובות אמרת שאתה עוזב את זה ובכל זאת ממשיך, בשביל מה? בשביל מה זה טוב? תן לי סיבה אחת הגיונית ואני מבטיחה שאני אתייחס. אני יודעת שנפגעת, אבל די, אתה חופר בזה, זה לא עושה טוב לאף אחד... עברו יומיים, תניח... ישראלה, כשאת מדברת עליי לפחות אל תסלפי את הדברים שלי, אני יודעת שיש הבדלי גיל בינינו אבל אני מתיחחסת אליך כמו אל בחורה בגילי במיוחד כשאת כותבת עלי. עכשיו אני אגיד את הצד שלי..........! פנית אליי בפרטי לגבי תגובת הצעות לתוכנית שרשמת , הודעתך נמחקה בטעות, התנצלתי, רשמתי לך את תוכנה המדוייק וביקשתי ממך שתרשום שוב. את לא עזבת את זה גם כשהסברתי לך בצורה הכי יפה והכי מנסה שלא לפגוע, שרשמנו שאין לנו זמן והכל, שתודה על כל המאמצים וזה לא הזמן המתאים. למרות זאת את לחצת, אפילו קצת יותר מדי, שנקשיב לך וכו', אני לא יודעת למה את לוקחת את זה כזה אישי, אני אפילו אמרתי לך את זה במסר אישי, כשזה יתאפשר פגישת הפקה-פורום, זה ייעשה אבל לא עכשיו, זה לא הזמן. יש לי את ההתכתבויות במידה שהכעס השפיע עליך, אני יכולה לרענן לך קצת את הזיכרון. אתם חייבים לפעמים לקחת את השנייה, לקורא שוב את המסר האישי שאני טורחת לכתוב, אם אמרתי משהו והתכוונתי אליו, אם תלחצו, לא יעזור ולא יזיז אותי! תחשבו רגע... מה טוב פגישת הפקה עכשיו כשיוצאים לפגרה? אנחנו יוצאים לחופש... מה יעזור שתיפגשו אותנו עכשיו? אני מאד אוהבת שהפורום פעיל, שאתם מוצאים פה את האוזן קשבת ומשוחחים על מה שמציק לכם, אבל בבקשה לא על חשבון אחרים וממש ממש לא עליי. בזמן האחרון הקדשתי המון זמן בפורום כדי להפעיל אותכם, חלק גדול מזה נעשה על זמני החופשי, לא בזמן העבודה... לקרוא תגובות שלכם פה שחלקם עליי (שלא בצדק) פשוט פוגע! ישראלה, אני לא באה כאן לפגוע בך, פשוט לא נעים לי להיכנס לפורום שאני מנהלת ולראות שכותבים עלי דברים לא נכונים, הייתי חייבת להגיב. לא רציתי בכלל לפגוע בך, את יכולה גם לשאול את הילי, שדיברתי עליך איתה, סיפרתי לה ואמרתי לה שלא נעים לי ממך כי הבנת אותי כנראה לא נכון ושתדבר איתך ותסביר לך כמה אני עסוקה ושאין לך סיבה להיפגע. אני מקווה שלא תעזבי את הפורום, את חלק פעיל ממנו ואני אשמח שתישארי. אני לא מתכוונת להיכנס כאן לפינג פונג של שיחות. הסברתי את הדברים ומבחינתי זה נסגר! עכשיו התור שלכם לעשות את החושבים, אז קחו שנייה נשימה עמוקה, קיראו שוב את מה שאני כותבת... ותבינו שמה שאתם עושים משפיע לרעה על הפורום ועל מה שהקדשנו בו בחודש האחרון במיוחד. מה בא לכם? פורום פעיל כמו שהיה בסופ"ש האחרון שכולנו נהנינו ממנו... או שרשור בעייתי, כמו זה! שבוע טוב לכולם, תשחקו יפה אוהבת הדס

../images/Emo122.gif

לא יודעת עד כמה התכוונת לזה (וכתבתי את זה גם בהודעה ששמת את הקישור אליה) אבל את כן פוגעת במה שאת אומרת. גם לי יש את כל מה שכתבת לי ויכול להיות שכשאת אומרת לי את כל הדברים האלה לך זה נראה בסדר אבל לי לא. את גם בכלל לא התייחסת למה שליאון כתב לנו זה נראה לך בסדר? העורך של התוכנית נכנס לפורום בשביל לרדת על הצופים ולהגיד להם להפסיק לראות את התוכנית. למה שאני אמשיך לראות אותה עכשיו? את מתעלמת מחלק ממה שקרה פה. אם את מורידה כל הדברים האלה זה אולי באמת לא כזה נורא אבל כן כתבו לי את כל הדברים האלה ואני לא המצאתי כלום. אני כתבתי שאני נפגעתי ואת לא יכולה להגיד לי שזה לא נכון.

שיוש 12

New member
למה בדיוק ציפית ?? ../images/Emo4.gif

אתם אומרים כל הזמן שזה לא טוב וזה לא ובלה בלה.... וחלקכם אומרים שג'וני יותר טוב.. אז מה ציפית שהו יגיד לכם... הוא פשוט אמר עם יש לכם כל כך הרבה בעיות אז אל תיצפו בתוכנית....

למעלה