חברים, עכשיו אני מגיבה

nat18

New member
אירנה... את מזה מגזימה...

אז את מעריצה אותו והכל נו יופי... אבל את לא יכולה לסתום לנו את הפה... זה פורום ופורום זה סוג של שיחה וירטואלית ומקום לדעות. תפסיקי כבר לחיות בבועה הזאת שלך... את יודעת מה? זה אפילו לא שווה את התגובה שלי.. כתבתי לך הרבה אבל שניה לפני שבאתי לשלוח מחקתי את הכל כי זה פשוט לא שווה את זה. ביי.. יום טוב.

שיוש 12

New member
../images/Emo88.gifהיא לא מגזימה!!!

היא צודקת אתם עושים עניין מיזה יותר מידי... אתם לא חושבים עליו ועל כל צוות ההפקה רק על זה שיתיחסו אלייכם אז רציתם שהיתיחסו אז עשו מה שרציתם היתיחסו אלייכם אז אל תידבכינו כי אתם לא דיברתם והיתיחסתם יפה אז נכנו לכם את אותו יחד וזה לא שאני נגדכם או משהו אבל תבינו שגם לו יש צד בעניין ואל תאשינו אותו בהכל!

שיוש 12

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

מה יש לך נגדו כל כך??!! נכון אז אתה דיברת אליו לא יפה ואתה נהלבת מהתגובה שלו... אבל בכל זאת אל תישכח שבהתלחה הוא כתב פה וענה על השאלות של כולם והרבה אמרו שהוא חמוד וכאלה.. מה קרה לכולם פיתאום... בסדר אז קרה משהו הוא אמר משהו שנהלבת... אבל צריך ליפתוח דף חדש אתה לא חושב ככה ?
?

דף חדש זה במחברת ולא עם ליאון

ותוכיחי שאני קיללתי אותו או אמרתי לו מילים בסיגנון הזה הכל נטורל קצת עוקצני וחריפות זה מה שהיה מה לעשות הוא צריך להבין שיש למטבע שני צדדים טוב ורע ואי אפשר כל הזמן לקבל את הטוב אז ועכשיו עוד סיבה לתת לאירנה לא למה לסבול אותו אבל שאני מדבר איתך את עוד איכשהו מבינה את מדברת איתה את מדברת לקיר גבס

אופיר כנס..

תגיד לי מי אתה בכלל??????...שאתה מדבר על ליאון ככה "קצת בעוקצנות וקצת בחריפות"....תגיד לי מי אתה בכלל?????? אתה חושב שליאון סופר אותך בכלל??? ממש ממש לא נראה לי....:) עוד סיבה לא לסבול אותו??.?. או שעוד סיבה מצויינת לא לסבול אותך.....אתה כל כך מעצבן שאתה לא קולט בכלל..... דף חדש???. בלי ליאון?? חחחחחחחחחח סבבה בכיף..אני בטוחה שהוא מאוד ישמח... ותאמין לי שעל כל סיבה שאתה תיתן "לא לסבול אותו" חחחח אני יכולה לתת לך עוד אלף למה כן לאהוב ולהעריך אותו.... אני טועה או שאהבת תתוכנית היום???????? אתה זוכר מי העורך הראשי שלה??????? נטליה טעתה!! מי שחי בבועה זה אתה......חלומות נעימים אופיר...

את רואה למה אני מתכוון שיוש

לגבי הסופר אותי הוא כן ספר אותי אחרי שהוא ענה לי ככה פשוט ננתי לו לספור אותי והוא ספר אותי יופי אירנה את חיה בבועה בנתיים שאת סופגת הטחות והאשמות את יוצאת פה שפוטה רצינית ליאון מבחינתו את בפורום הראש שקט ואת אוכלת פה את כל החרא יש פה אינטרס שלו שאת תגני עליו כדאי שתשאלי את השאלה שוב למה מי אני שאדבר אליו בחריפות כי ליאון מבחינתי הוא בדיוק כמו כולם ובדיוק אחד שצריך לקבל את הביקורות גם אם הם ככה שתהיי חברה של ליאון או אשתו תגידי לי למה מי אני בנתיים את רק שפוטה ושפוטות לא מגיע להם נראה לי זכות הגנה להגן על האדון שלה והנה כן עוד סיבה לסבול את ליאון רוזנברג מבחינתו להפסיד צופים ושיעזבו פה את הפורום זה מה שהבנתי מהתגובה ואני עוד יותר שמח מליאון ואומר יותר טוב מאשר לפתוח איתו דף ועוד חדש נחשוב עליו וכמו שאמרתי לך מי אני זה אני ואת זה הקיר גבס שאליו אני מדבר ואני לא מאמין שאני מדבר לקיר גבס ואת אומרת את הסיבות להעריך אותו מפני שהוא נותן לך דברים שלא היית מקבלת בחיים רק בשביל זה הוא טוב תאמיני לי קיר גבס.

שיוש 12

New member
אופיר כנס שנייה ../images/Emo13.gif

תיראה אירנה מעריכה את ליאון כמו שאתה מעריך מישהו מסויים אתה צריך לבין.. תיראה לדעתי צריך לדלג על מה שהיה לנסות ליפתוח דף חדש מה זה כיף לשניכם כל הזמן לריב? אני בטוחה שלא... ואתה אמרת שאתה אפילו ניפגעת ממנו... אז אולי איך שהו תיסתדרו תשלימו ... זה דפוק שזה נישאר ככה ...

שישאר למי זה צריך להפריע?!

ואם מדברים על דף חדש זה צריך לבוא ממנו לא ממני אני לא רודף אחרי אנשים אבל הוא עוד יסבול כמו שאומרים.

אופיר....

נשבעת לך אתה חי בבועה עלאקקק ליאון סופר אותך..סבבה תחיה באשליה.... ומותק ליאון הוא לא אחד עם אינטרסים...הספקתי להכיר אותו בתקופה האחרונה... אבל מה שכן אתה צודק הוא יכול להיות בראש שקט כי נכון הוא יודע שאני פה ולא בקטע של הגנה הוא יכול טוב מאוד להגן על עצמו אבל השאלה היא ממי??? כאילו פאקינג מה אתה חש את עצמך??? הוא אמור להגן על עצמו מאנשים כמוך?? ואולי אם אתה כל כך חכם וחושב שאתה יודע הכל תגיד לי באייסי מה אני מקבלת ממנו????? או שמשום מה אני שומעת אצלך קנאה??

תיראו מי מדבר אליי קיר גבס

תגידי שיוש קיר גבס מדבר? שמעת על זה פעם? לא ידעתי שקירות גבס מגנים על ליאון ומעריצים אותו לא שמעתי על קירות כאלה אבל אני מופתע שקיר גבס מדבר אליי ויש גם שמות לקירות גבס? שיוש בחיים לא שמעתי שקיר גבס חושב שאני אקנא בו זה משהו להפליא. ואני בכוונה לא מתייחס להודעה שלך כי הבנתי שאיתך אי אפשר לדבר אז בגלל זה אני מתייחס אליך ואליו בשיא הזילזול כי כבוד שניכם לא ראויים לזה ואם אנחנו מדברים על קנאה היית מתה שאני אקנא בך שאני לא אזכיר מי קינא בי בהתחלה אז שבי בצד ומי שחיי בבועה זאת את אם תירצי עזרה אירנה בחילוץ הסתימה אל תידאגי אני אתקשר לאינסטלטור פשוט שפוטה ומסכנה אירנה אני מאחל לך רק טוב בחיים את לא אשמה..

שיוש 12

New member
כנסו שניכם....

די תפסיקו לריב העניין עם ליאון ניגמר... לא צריך עוד לריב באמת זה כבר טיפשי... לדעתי אתם צריכם לדלג על זה למרות שניפגעתם אני בטוחה שהוא לא היתכוון ליפגוע בכם ואתם לא בוא... זה אומר שכל הריב הזה בכלל לא היה אמור ליקרואת.. אז נכון דיברתם לא יפה והוא ענה לכם בואותה צורה.. אבל זהו זה ניגמר כבר

אופיר..

אופיר אתה פשוט אחד שלא קולט כלום.....אתה אחד שחושב שאתה יודע ומבין הכל!! אבל צר לי לאכזב אותך אתה ממש ממש לא......!!! מה קינאתי בך בהתחלה????? שהראו אותך לשנייה בטלוויזיה אבל אף אחד לא ראה????????? תחשוב שאולי אתה זה שלא ראוי לכבוד וליאון התייחס אליך בזילזול בדיוק כמו שאתה התייחסת אליו.....אל תשכח שהוא לא חבר שלך או משהו....הוא יותר מבוגר ממך ובטוח שמבין יותר טוב ממך בכמה דברים ולכן אתה צריך לתת לו כבוד גם אם לא כך בא לך.... ובקשר לדף חדש זה ליאון שצריך לחשוב עליך ולא נראה לי שממש בא לו ע זה האם לפתוח איתך דף חדש... ועוד משהו קטן אני לא צריכה להיות אישתו ולא חברה שלו מספיק שאני אוהבת אותו יותר מדי..כדי לשאול אותך מי אתה שתדבר אליו ככה..... אז תמשיך לחיות בבועה ולחשוב שמישהו מקנא בך...

שיוש 12

New member
../images/Emo4.gif

בקיצור שניכם כירות גבס... אם אתם לא מביני שזה כבר עבר אז היה בעיה בין ליאון לאופיר... ואירנה בעד ליאון ואני מבינה אותה כי היא באיזה שהוא מובן צודקת כמו שהיתיחסו אליו בזילזול הוא נתם את אותו יחס אבל זה גם בסדר שנהלבת כי בסך הכל אתה בן אדם.. אבל זהו ניגמר תעברו את זה כאילו לא היה

קיר גבס אומר לי לחיות בבועה

ממתי קירות מדברים חבר'ה? אני לא נכנס לזה יותר היה לי אחלה יום חסר לי שקיר גבס שאני לא מכיר בכלל

שיוש 12

New member
אופיר כנס שנייה...

די זה ניגמר עבר די.. זה זכותה להגן על ליאון ואין לך זכות להגיד לה מה לעשות כל אחד ודעתו האישית.. אבל תפסיקו עם הריב הטיפשי הזה... אתה היתנהגת בזילזול לליאון.. והוא נתן לך את אותו יחס וזה דחותך ללהעלב אבל די עם הריב הזה זהו ניגמר עבר אין יותר!

למעלה