חברים, עכשיו אני מגיבה
אני מקווה שתקבלו את הדברים בהבנה כי אני קצת כועסת... קודם כל אני מסבירה, נכתב פה שרשור 1 לעזור להפקה, קודם כל תודה רבה. אם תסתכלו עליו שנייה, תוכלו לראות שהגבתי ורשמתי שהעברתי להפקה (מה שנכון-כל מה שחשוב, מועבר!!!) לעומת זאת, הוחלט פה לפתוח עוד שרשור. הוסבר בשרשור והוסבר גם לישראלה, שלמרות הרצון הטוב, אין לנו את הזמן כרגע, כי אנחנו עובדים קשה על התוכנית האחרונה של העונה, חוץ מזה שזה ממש לא הזמן מכיוון שאנחנו סוגרים כרגע עונה, כשזה יתאפשר, נשקול את זה. אני ממש לא אוהבת שדברים יוצאים מפורפוציות. אופיר, אולי 10 תגובות אמרת שאתה עוזב את זה ובכל זאת ממשיך, בשביל מה? בשביל מה זה טוב? תן לי סיבה אחת הגיונית ואני מבטיחה שאני אתייחס. אני יודעת שנפגעת, אבל די, אתה חופר בזה, זה לא עושה טוב לאף אחד... עברו יומיים, תניח... ישראלה, כשאת מדברת עליי לפחות אל תסלפי את הדברים שלי, אני יודעת שיש הבדלי גיל בינינו אבל אני מתיחחסת אליך כמו אל בחורה בגילי במיוחד כשאת כותבת עלי. עכשיו אני אגיד את הצד שלי..........! פנית אליי בפרטי לגבי תגובת הצעות לתוכנית שרשמת , הודעתך נמחקה בטעות, התנצלתי, רשמתי לך את תוכנה המדוייק וביקשתי ממך שתרשום שוב. את לא עזבת את זה גם כשהסברתי לך בצורה הכי יפה והכי מנסה שלא לפגוע, שרשמנו שאין לנו זמן והכל, שתודה על כל המאמצים וזה לא הזמן המתאים. למרות זאת את לחצת, אפילו קצת יותר מדי, שנקשיב לך וכו', אני לא יודעת למה את לוקחת את זה כזה אישי, אני אפילו אמרתי לך את זה במסר אישי, כשזה יתאפשר פגישת הפקה-פורום, זה ייעשה אבל לא עכשיו, זה לא הזמן. יש לי את ההתכתבויות במידה שהכעס השפיע עליך, אני יכולה לרענן לך קצת את הזיכרון. אתם חייבים לפעמים לקחת את השנייה, לקורא שוב את המסר האישי שאני טורחת לכתוב, אם אמרתי משהו והתכוונתי אליו, אם תלחצו, לא יעזור ולא יזיז אותי! תחשבו רגע... מה טוב פגישת הפקה עכשיו כשיוצאים לפגרה? אנחנו יוצאים לחופש... מה יעזור שתיפגשו אותנו עכשיו? אני מאד אוהבת שהפורום פעיל, שאתם מוצאים פה את האוזן קשבת ומשוחחים על מה שמציק לכם, אבל בבקשה לא על חשבון אחרים וממש ממש לא עליי. בזמן האחרון הקדשתי המון זמן בפורום כדי להפעיל אותכם, חלק גדול מזה נעשה על זמני החופשי, לא בזמן העבודה... לקרוא תגובות שלכם פה שחלקם עליי (שלא בצדק) פשוט פוגע! ישראלה, אני לא באה כאן לפגוע בך, פשוט לא נעים לי להיכנס לפורום שאני מנהלת ולראות שכותבים עלי דברים לא נכונים, הייתי חייבת להגיב. לא רציתי בכלל לפגוע בך, את יכולה גם לשאול את הילי, שדיברתי עליך איתה, סיפרתי לה ואמרתי לה שלא נעים לי ממך כי הבנת אותי כנראה לא נכון ושתדבר איתך ותסביר לך כמה אני עסוקה ושאין לך סיבה להיפגע. אני מקווה שלא תעזבי את הפורום, את חלק פעיל ממנו ואני אשמח שתישארי. אני לא מתכוונת להיכנס כאן לפינג פונג של שיחות. הסברתי את הדברים ומבחינתי זה נסגר! עכשיו התור שלכם לעשות את החושבים, אז קחו שנייה נשימה עמוקה, קיראו שוב את מה שאני כותבת... ותבינו שמה שאתם עושים משפיע לרעה על הפורום ועל מה שהקדשנו בו בחודש האחרון במיוחד. מה בא לכם? פורום פעיל כמו שהיה בסופ"ש האחרון שכולנו נהנינו ממנו... או שרשור בעייתי, כמו זה! שבוע טוב לכולם, תשחקו יפה אוהבת הדס