חברים, עכשיו אני מגיבה

ותרשי לי להוסיף ישראלה

אין פה מה לרדוף עשית מספיק אל תיכנסי לשירשור הזה עד שלא יהיו התפתחויות ותגיבי בכלליות חבל על האנרגיה שלנו אני יכול להגיד זה המקרה השני שקרה בעינייני אקזיט וההפקה אחד שזה קרה באולפנים והפעם האולפנים באים לפורום זה מה שרציתי להגיד ושוב כמו שאמרתי ליאון עצבני שישתה מים קרים

כפרה, גם אתה נכנס לפה כל 5 דקות....

אם מישהו כותב לי משהו אני מגיבה וכמו שאני רואה גם אתה מגיב פה לכל מי שכותב לך משהו

נכון זה בעיה להתעלם מזה

ככה רשמתי להדס והדס רצתה סיבה הגיונית אני חושב שנתתי לה למה זה טוב.

חברים, עכשיו אני מגיבה

אני מקווה שתקבלו את הדברים בהבנה כי אני קצת כועסת... קודם כל אני מסבירה, נכתב פה שרשור 1 לעזור להפקה, קודם כל תודה רבה. אם תסתכלו עליו שנייה, תוכלו לראות שהגבתי ורשמתי שהעברתי להפקה (מה שנכון-כל מה שחשוב, מועבר!!!) לעומת זאת, הוחלט פה לפתוח עוד שרשור. הוסבר בשרשור והוסבר גם לישראלה, שלמרות הרצון הטוב, אין לנו את הזמן כרגע, כי אנחנו עובדים קשה על התוכנית האחרונה של העונה, חוץ מזה שזה ממש לא הזמן מכיוון שאנחנו סוגרים כרגע עונה, כשזה יתאפשר, נשקול את זה. אני ממש לא אוהבת שדברים יוצאים מפורפוציות. אופיר, אולי 10 תגובות אמרת שאתה עוזב את זה ובכל זאת ממשיך, בשביל מה? בשביל מה זה טוב? תן לי סיבה אחת הגיונית ואני מבטיחה שאני אתייחס. אני יודעת שנפגעת, אבל די, אתה חופר בזה, זה לא עושה טוב לאף אחד... עברו יומיים, תניח... ישראלה, כשאת מדברת עליי לפחות אל תסלפי את הדברים שלי, אני יודעת שיש הבדלי גיל בינינו אבל אני מתיחחסת אליך כמו אל בחורה בגילי במיוחד כשאת כותבת עלי. עכשיו אני אגיד את הצד שלי..........! פנית אליי בפרטי לגבי תגובת הצעות לתוכנית שרשמת , הודעתך נמחקה בטעות, התנצלתי, רשמתי לך את תוכנה המדוייק וביקשתי ממך שתרשום שוב. את לא עזבת את זה גם כשהסברתי לך בצורה הכי יפה והכי מנסה שלא לפגוע, שרשמנו שאין לנו זמן והכל, שתודה על כל המאמצים וזה לא הזמן המתאים. למרות זאת את לחצת, אפילו קצת יותר מדי, שנקשיב לך וכו', אני לא יודעת למה את לוקחת את זה כזה אישי, אני אפילו אמרתי לך את זה במסר אישי, כשזה יתאפשר פגישת הפקה-פורום, זה ייעשה אבל לא עכשיו, זה לא הזמן. יש לי את ההתכתבויות במידה שהכעס השפיע עליך, אני יכולה לרענן לך קצת את הזיכרון. אתם חייבים לפעמים לקחת את השנייה, לקורא שוב את המסר האישי שאני טורחת לכתוב, אם אמרתי משהו והתכוונתי אליו, אם תלחצו, לא יעזור ולא יזיז אותי! תחשבו רגע... מה טוב פגישת הפקה עכשיו כשיוצאים לפגרה? אנחנו יוצאים לחופש... מה יעזור שתיפגשו אותנו עכשיו? אני מאד אוהבת שהפורום פעיל, שאתם מוצאים פה את האוזן קשבת ומשוחחים על מה שמציק לכם, אבל בבקשה לא על חשבון אחרים וממש ממש לא עליי. בזמן האחרון הקדשתי המון זמן בפורום כדי להפעיל אותכם, חלק גדול מזה נעשה על זמני החופשי, לא בזמן העבודה... לקרוא תגובות שלכם פה שחלקם עליי (שלא בצדק) פשוט פוגע! ישראלה, אני לא באה כאן לפגוע בך, פשוט לא נעים לי להיכנס לפורום שאני מנהלת ולראות שכותבים עלי דברים לא נכונים, הייתי חייבת להגיב. לא רציתי בכלל לפגוע בך, את יכולה גם לשאול את הילי, שדיברתי עליך איתה, סיפרתי לה ואמרתי לה שלא נעים לי ממך כי הבנת אותי כנראה לא נכון ושתדבר איתך ותסביר לך כמה אני עסוקה ושאין לך סיבה להיפגע. אני מקווה שלא תעזבי את הפורום, את חלק פעיל ממנו ואני אשמח שתישארי. אני לא מתכוונת להיכנס כאן לפינג פונג של שיחות. הסברתי את הדברים ומבחינתי זה נסגר! עכשיו התור שלכם לעשות את החושבים, אז קחו שנייה נשימה עמוקה, קיראו שוב את מה שאני כותבת... ותבינו שמה שאתם עושים משפיע לרעה על הפורום ועל מה שהקדשנו בו בחודש האחרון במיוחד. מה בא לכם? פורום פעיל כמו שהיה בסופ"ש האחרון שכולנו נהנינו ממנו... או שרשור בעייתי, כמו זה! שבוע טוב לכולם, תשחקו יפה אוהבת הדס

צודקת לגמרי../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

למרות שלא ממש הבנתי מה קרה וקראתי את התגובה שלך ואת צודקת הדס אני מבינה אותך... תשמעו שאתם מפעילים לחץ שום דבר לא עובד אם תיהיו עדינים ונחמדים יקשיבו לכם...

אני לא מאשים אותה חלילה

ותאמיני לי הדס ראויה להערכה על מה שהיא עשתה פה וכן אני אומר את זה באמת ולא כדי להתחנף או ללקק להדס היא באה בגישה טובה עשתה לנו דברים והכל טוב ויפה ואנחנו לא ספרנו אותה אני יכול להשבע שלא אמרתי דבר שיפגע בהדס כי לא הייתה כוונה הדס באמת רק בורג במערכת הזאת וחבל שהמערכת הזאת נופלים לה ברגים אז תעזבו את הדס אין לנו מה להאשים אותה ואולי אני לא יודע מה הלך בניכם בשיחה כל אחד אמר את מה שהיה לו ואולי דברים יצאו מפרופורציות אבל הם יצאו כי נפל פה בורג רציני ואתם יודעים על מי אני מדבר עכשיו אני יעקוב בלבד אחרי השירשור הזה להתייחסות שהדס הבטיחה שרשמתי לה למה ולא יותר מזה שאלות יהיו רק בחמש דקות האלה מי שרוצה שישאל אני יענה בכלליות וזהו!

חברים, מבחינתי זה נגמר

אופיר, לא דשים בזה יותר! ורוב הכעס שלי לא הופנה אליך, אלא לישראלה שהצליחה יפה לסלף את הדברים שרשמתי... אולי פספסתי, אבל התנצלות לא קיבלתי. לא בוכה על זה אבל החלטתי שהתגובות שקשורות להפקה וישלחו אליי במסר אישי יקבלו תשובות מאד פורמליות ורישמיות, ללא פן אישי בכלל, שחלילה לא תהיה אי הבנה שוב. קחו את זה בחשבון.

הדס כנסי../images/Emo26.gif

אם פגעתי בך אני באמת מצטערת, אבל תכלס בכל מה שכתבת לי, גם אם לא התכוונת, את מאוד העלבת אותי וגם את לא בדיוק התנצלת. אני לא סילפתי דברים, אני רק כתבתי את מה שאני חושבת ויכול להיות שאנחנו רואות את הדברים בדרך שונה. דברים שנראים לך בסדר לי לא או שאני כותבת לך מה דעתי וזה לא מתאים לך... אני לא כתבתי את כל הדברים האלה נגדך אני כועסת על ליאון בגלל ההודעה שלו (שלמה שהוא כתב עדין לא התייחסת- רק עלי את כועסת). אני לא רוצה לריב פה עם אף אחד ואם פגעתי במישהו זה ממש לא היה בכוונה ואני באמת באמת מצטערת. גם אני ממש ממש כועסת וזה בעיקר בגלל ליאון ולא ממש בגללכם (למרות שגם פה חלק מהאנשים עיצבנו אותי).

מה לא ידעת שזה עובד ככה?

זה בגלל שזה גבורה על ילדים אז אנחנו חייבים להיות בשקט שזה קרה פעם אחת בתוך האולפנים זה ממש לא טופל עד כמה שזכור לי אז תעזבי את זה ישראלה אני יכול להגיד לך בעיניים עצומות שאת צודקת לחלק שאת כועסת עליו כי אם הייתי מדבר ככה לעורך באולפנים או פה בצורה כמו שהוא דיבר החסימה הייתה פועלת תוך שתי דקות ואפילו פחות

תקשיבי

ליאון ילד גדול, אם הוא ירצה להגיב הוא יגיב... אני לא אתייחס לזה כמו שאת לא תתייחסי לתגובה של מישהו אחר בפורום. לגבי זה אין ויכוח. נקודה. אני כעסתי על זה שסילפת את מה שהלך איתי במסרים האישיים - סובבת את זה בצורה כזו שיצאת מזה משהו שבכלל, לא קרה ולא נברא. לגבי השאר סגרתי את זה מבחינתי זה נגמרררר די לדוש במשהו שכבר עבר לפני כמעט שבוע.

מה שיש לי להגיד לך זה בדיוק מה

שכתבתי לך בהודעה הקודמת אז תקראי את זה שוב כי נראה לי שלא הבנת מה כתבתי לך לא סילפתי כלום אנחנו פשוטים רואות את הדברים בדרך שונה כלי כותבים שאין זמן בשבילי (ואת זה כן כתבת) אותי זה מעליב גם אם באמת לא התכוונת לזה יכול להיות שגם את נעלבת מדברים שלא התכוונתי אליהם וזה לא נכון שלליאון מותר להגיד מה שהוא רוצה כי יש גבול למה שאפשר להגיד לאנשים במקרה שלו זה לא משנה איך את קוראת את זה מה שהוא כתב מעליב וגם הוא יודע את זה

../images/Emo123.gif

תגידו לי מה נסגר איתכם?????????? אתם אשכרה לא קולטים שאתם כבר מרוב שאתם עסוקים בעצמכם ובכמה שאתם צודקים!! ומבינים הכל עד שאתם כבר לא רואים שאתם כבר לאנשים שאתם סומכים עליהם...כמו הדס שאמרה כשעשיתם את השירשור הפקה ה-1 היא העבירה את השירשור להפקה אבל אתם לא האמנתם לה ועשיתם שירשור הפקה 2 למרות שההפקה מסרה לכם שאין להם זמן לפגישות ושהם עובדים מאוד קשה לתוכניות סוף עונה וכשיהיה להם זמן הם יעשו פגישה מסוג זה אבל אתם עקשנים! והמשכם בשלכם....אתם אטומים!!! פשוט ככה!!המשכתם ללחוץ עליהם....בשביל מה זה טוב?? אולי תחשבו בהגיון...תנו להם לסיים תעונה ואחרי שהם יחזרו מהפגרה תראו כמה תוכניות ואז תראו אם כדאי בכלל לעשות פגישה או שאתם ממשיכים בכלל לא להנות מהתוכנית נטליה- לגבי מה שאמרת שההפקה לא מתייחסת אליכם ואתם לא תשבי ולא תעשי כלום אם משהו מעצבן אותך..אז את צודקת!! אבל לא בעניין הזה כי במקרה הזה ההפקה כן מתייחסת לדעות שלכם....אבל לא צריך ללחוץ עליהם כל הזמן..את היית בפגישה הראשונה וקיבלת תשובות אז תזכרי בהם... וכמו שהדס אמרה תהיי טיפה יותר סבלנית ותראי שהכל מסתדר... אופיר- כמו שראית ליאון הגיב לך בצורה כזאת כי גם הוא בן אדם בדיוק כמוך וכמו שלך יש זכות מלאה לכתוב ולהגיד דברים לא נעימים שאחרים לא כל כך נעים להם לשמוע אותם..אז ככה תלמד להתמודד עם דברים שמיועדים אליך...בצורת דיבור שלך אתה באמת חצוף... אין לך כבוד?? לא לימדו אותך נימוסים????!! תתחיל לחשוב עם מי אתה מדבר כי לא ליאון ולא עוד אנשים מההפקה ואנשים שאתה לא מכיר הם לא החברים שלך מהשכונה שאתה יכול לדבר אליהם ככה...... ותאמין לי שלפי מה שאמרו לי מה שליאון כתב לך אז הוא צודק..... (קח עצה לחיים- תלמד קודם כל לדבר יפה ואז תוכל לנהל שיחות נורמליות וגם תקבל יחס בדיוק כמו שאתה נותן....עובדה ליאון נתן לך יחס בדיוק כמו שאתה נתת לו...) אתה חושב שאתה אחד מחברי הפורום הכי טובים פה ואתה ממש לא..(לא שאני אומרת על עצמי את זה אני כותבת פה בגלל סיבה אחת...יותר נכון 2 וחלקכם יודע את זה..) וכן אופיר אני מעריצה!! מעריצה!! מעריצה!! את ליאון!! ואני מעריכה מעריכה!1 מעריכה!! אותו!! ואני ממש ממש ממש לא מסתירה את זה.... אז ככה שבקשר להערצה שלי!! ולהערכה!! לליאון אז שוב אני ממש ממש ממש לא מסתירה את זה!! ואני מאוד מאוד מאוד גאה בזה!! אז ככה שלא תחשוב שאתה תמיד צודק כי פה אתה טועה ובגדול!! ולגבי זה שכשליאון יעזוב תעשה פה מסיבות וחינגות..למה אתה חושב שהוא יעזוב???.? למה אתה חושב שהוא יקשיב לך ולפורום שכולכם אומרים "שהוא הורס את התוכנית ועושה נזקים"...בינתיים לפי איך שזה נראה ולפי התגובות שלך בשירשור של השידור היומי זה נראה שאתה נהנה מהתוכנית שבמקרה ליאון הוא העורך הראשי שלה...או שמא אני טועה?? אבל ממש לא נראה לי.... אז קודם תלמד לדבר ואז מבטיחה לך תקבל את היחס שמגיע לך.... תפסיקו להיות אטומים....ותתחילו להעריך את האנשים שרוצים רק בטובתכם...

את לא רק מעריצה

את גם שפוטה רצח של ליאון רוזנברג,! ואפשר להגיד שהוא ענה לי בצורה שלא הייתי עונה לו ,מה לעשות כאב לו השם ירחם עליו ועליך.

אופיר...

דבר ראשון אני לא שפוטה של ליאון רוזנברג...וגם אם כן זה מפריע לך?? או שאתה מקנא?? דבר שני אמרתי לך ואני יגיד לך את זה שוב גם אם אתה לא היית עונה לו כמו שהוא ענה לך אתה קיבלת אותו יחס בדיוק כמו שנתת לו..אז עכשיו שב בשקט......

למעלה