חברים, צפרא טבה לכולכם

דקל69

New member
מאוד לא קשה לביים זוגיות, הם יצטרכו בעיקר

להראות במסגרת פרוייקטים/השקות/מסיבות של הערוץ ולשם יצטרכן להגיע ממילא אם ההפקה תדרוש, אם יהיו יחדיו או אם לחוד הרי איש לא יידע יבקשו מהם תמונה משותפת ואת זה אין להם בעיה לספק. אם יראו בפפארצי משותף במסעדות, רחוב, בחוף או סתם במיסבות אז יכול להיות שיש קשר ביניהם גם מעבר לחוזה הנדרש. שאר הזוגות לא מחוייבים בדרישה הזאת מכיוון שלא זכו ולכן אם יראו יחד זה יהיה כי הם באמת יחד או בגלל נסיון לתפוס פרסום. אני חושבת שהדרישה מגב וקרן שונה מבחינת ההפקה מאשר שאר הזוגות והמשתתפים.

goodpink

New member
קשה לי להאמין לדעתי הוא נפרד בכניסה הראשונה

או הכניסה הראשונה הביאה סופית לפרידה שלו. גבר שהוא תפוס מבהיר לא רק במילים לנשים שבסביבתו שהוא תפוס ולא מתנהג כמו שהוא התנהג בכניסה הראשונה. הייתה סיבה שהכניסו אותו למרות שההפקה הכניסה אותו בשביל קרן הרי הכניסה הראשונה שלו לא סבבה סביבה הוא לא התנהג באותו צורה אבל היה מספיק בהתנהגות שלו שיצרה באז שפנו אליו שיכנס. גם אם חברה היתה סובלת את הכניסה הראשונה כמו שאומרים שחברה של אביהו שבת סבלה לא יודעת איזה חברה היתה סובלת את הכניסה השניה והצורך להעמיד פנים לאחר מכן. לא מסדר לי שבנות מסויימות שהיו מעוניינות בו בכניסה הראשונה קרי ענת היו מראות עניין אם הוא היה באמת עם חברה כאשר הם הראו שהם לא מכנות לעשות את זה במקרה של איתן ואורן ובן איך איילת היתה מעוניינת בו שהוא היה עם חברה היי אפילו ליהי אמרה שהיא היתה מעוניינת בכניסה הראשונה שלו ליז היתה מעוניינת קשה לי לראות איך זה מסתדר

דקל69

New member
תראי את זה ככה, חודש בשביל להביא חצי מליון עם

סבירות של 50%ויותר לכך - ישנן בנות שהיו מסכימות. תזכרי את סער שיינפיין שנפרד מחברתו רק עבור הכניסה לתוכנית (ולפרק הזמן הזה בלבד), תוך הסכמה משותפת של לפתח קשר רומנטי אם זה יכול לקדם אותו בתוכנית אפילו שהמשיכה לגור בדירתו באותו זמן, אפילו במהלך התוכנית שנהיה קשר עם איילה החברה התראיינה ואמרה שהיא חותכת עם סער לא בגלל הקשר הרומנטי אלא מכיוון שראתה את התנהגותו הילדותית ורואה בו צדדים שלא הכירה ולא אהבה. אני מניחה שרוב הבחורות לא היו מסכימות, בכל זאת ליצור קשר רומנטי דורש סוג של קרבה (גם אם מדובר בנשיקות יבשות בלבד תמיד ישנו החשש שבגלל הסיטואציה תהיה התאהבות, משיכה וכו') ועדיין יתכן שהתקבלה החלטה קרה קודם כל הכניסה היתה בתשלום בלי קשר לפרס, מעבר לזה גב נכנס בידיעה שהוא בעל סיכויים של שלוים אחוז לקטוף את הפרס (או איתן, או הוא ובת-זוגו או רווקה בודדת) הוא הצהיר בפני הבנים שהוא הגיע בשביל הפרס ולא ניסה להתחסד, לאחר מכן שינה את דבריו שראה שמפקפקים בו וכנראה שגם ההפקה ביקשה שינסה לשחק אותה מאוהב ושנמצא שם בגלל התאהבות ולא כאסטרגיה. אין קשר שבנות היו מעוניינות בו - הרי גם בחוץ בנות נדלקות עליו ומתחילות איתו זה לא מחייב אותו להענות להן.

goodpink

New member
עדיין קשה להאמין. העניין אילו בנות נדלקו עליו

זה לא העניין שבנות נדלקו עליו העניין הוא אילו בנות נדלקו עליו פשוט לא רואה איך בדיוק בנות כמו איילת או ענת היו מנסות משהו עם גב כשהן יודעות שיש לו חברה. לא רואה את זה אם אלו היו בנות אחרות עוד מילא מדברת מהצד שלהם עכשיו לא מהצד שלו כאשר לדוגמא ענת לא ניסתה עם איתן אורן בן מסיבות כאלו בין היתר. להוסיף לכך העובדה שהוא לא בדיוק הדף אותן או העביר להן בצורה חד משמעית שהוא תפוס. לגבי העמדת הפנים עם קרן לא יודעת אם בחורה היתה סובלת את זה יכול להיות שהתקבל כשיקול קר לפני הכניסה הרי באמת עצם זה שקיבל כנראה הרבה כסף על הכניסה עצמה שווה את זה מבחינתו לא יודעת אם בכלל היתה לה אפשרות להגיד לו לא להיכנס השאלה רק האם היתה מוכנה לסבול את האפשרות שהוא יפתח משהו בווילה ולאחר מכן העמדת פנים לתקופה מסויימת. לא יודעת כמה בנות מוכנות לסבול את זה. האם היא באה מבית מבוסס? היא בחורה צעירה למה שהיא תסבול את זה? היא יותר מכל אחת יכלה לדעת האם מה שגב עושה בווילה אמיתי ולא אמיתי ולהחליט מה היא עושה היא הידע שלה.

דקל69

New member
תראי, אני גם לא מבינה איך בחורה מוכנה

לקבל שהבן זוג שלה נכנס לתוכנית שבה הוא מחוייב לפתח קשר, בכל מקרה גב לא התכוון לפתח קשר אמיתי או להתנשק ונדרש להביא לו את דניאל החבר מספר פעמים לאחר משבר קשה שלו ואיום בעזיבה בכדי לשכנע אותו ולהמריץ אותו גם להשאר וגם לפתח קשר. כנראה שלדניאל יש השפעה מאוד חזקה עליו בצורה עצומה (כמו כן דיבר עם אמא שלו בטלפון וגם קיבל מסר מהאבא שלו). לא יודעת באמת להגיד לך שהוא היה עם מיכל ברגע כניסתו, זה המידע שאני הבנתי אותו. אני זוכרת שנשאלה פה השאלה לגולשות וחלקן (אפילו תפוסות) הודו שאם לצורך הפרס יכול להיות שהיו מסכימות. אני אישית לא יודעת איך אפשר לעלות את זה על הדעת (עבור כל סכום), אבל יתכן שהקשר שלו ושל מיכל כ,כ חזק ושניהם מבינים אחד את השני ושואפים לאותם דברים ואולי בגלל זה הסכימו. בכניסה הראשונה הוא אמר שהוא תפוס, לאחר מכן שנכנס שוב נכנס כרווק, ראינו שהוא לא נקשר יותר מדי לאף אחת עד השבוע האחרון וגם מי שהצהיר אליה כוונות של משיכה (חן) הוא לא פיתח כלום איתה ואפילו לא הזמין אותה לדייט ביוזמתו (כשעוד ניתנה לו הבחירה), כך שלא יודעת איפה התשובה. בכל אופן גב הגיע נעול מבחינת לפתח רגש וממש לא ניסה להכיר באמת ובטח לא להתאהב - אם זה בגלל שהיה תפוס או אם זה בגלל סוג הבחורות שמראש לא מצאו חן בעיניו ממש לא ברור הענין, כנראה שנגלה את זה רק בהמשך הזמן, בכל מקרה מיכל "נעלמה" ולא ניסו ליצור איתה קשר, או שניסו והיא התחמקה בכוונה בכדי לא לחבל לו או בגלל שבאמת הקשר ביניהם נגמר ולא עניין אותה שיקשרו אותה לסיפור.

goodpink

New member
היא בחורה צעירה השאלה היא האם היא מבית

מבוסס? איכשהו נראה שהיא מבית מבוסס ולכן עוד יותר קשה להאמין שהיא תסבול את המצב. כמו כן היא מאוד צעירה עד כמה מה שהיה בניהם היה חזק? מעניין שאף אחד לא ניסה ליצור עימה קשר אפילו המתחרים כדי לחשוף אותם? עדין זכור מה עשו להישרדות המתחרים עם התחקיר על הפרס המיליון שקל. לגבי סער לא ידעתי שהוא היה עם אותה בחורה בזמן שהיה בווילה אומר הרבה על הבחורה לא סבלתי את סער מהתוכניות הראשונות כבר כשאמר לאלין משהו שהיה ממש אבל ממש לא במקום והראה כמה גועל הוא. בחורה שמוכנה לסבול אותו אומר הרבה. מודה שלקרוא את גב קשה לי התנהגות שלו שונה מזו של השרדות אבל השרדות היתה ערוכה קשה לדעת מה אמיתי שהיא נקודדה להשוות באמת כמו שציינת וכמו שאמרתי רק לאחר כמה חודשים יהיה אפשר לדעת פחות או יותר מה קורה אלא מישהו יקבל סקופ מהחברה....

meytula

New member
מורי תודה רבה על העידכון../images/Emo140.gif

אין עלייךך
איזה ראיון צנוני
מה זה??ציפיתי מאחת כמו איריס ליותר

andy181

New member
|אהלן מיטל ../images/Emo24.gif

בכיף, אני תמיד שמחה לעדכן על איתן ודניאל
אני חושבת שאיריס ידעה מראש שמאיתן יהיה קשה מואד להוציא יותר מידע בנוגע ליחסים שלו ושל דניאל ואולי בגלל זה היהא לא ניסתה יותר מידי.. ממש עניין אותי לדעת לאיזה פרק הוא הגיע..לפי דעתי עד הפרק של הנשיקה שלו ושל דניאל זמן המסך שדינאל קיבלה היה אולי 5 דקות במצטבר.

meytula

New member
באמת??

רק 5 דקות??אני לא זוכרת כי בהתחלה הייתי יותר בצד של איילת\אורטל בדיוק סיימתי להאזין לראיון ודווקא רעיון נחמד,למרות שאיריס ניסתה לדחוף לו שהקשר שלו עם דניאל לא אמיתי הוא הגיב לה יפה ודי השתיק אותה וגם היא אמרה לו ''כניסתו של גב עשתה לך רק טוב''
מה שרובנו חושבים פה

andy181

New member
כן, משהו בסביבות ה-5 דקות..בקושי

הראו אותה.. יצא לי לראות את הפרקים הראשונים רק אחרי שהתוכנית נגמרה, זה דווקא נחמד לראות דברים בדיעבד. מי שכן מאוד בלטו בהתחלה: אורטל, איילת, ענבר, אתי ועדי. עיצבן אותי שאיריס ניסתה לרמוז שהקשר לא אמיתי, אם היה קשר שכן היה נראה אמיתי לכולם בזמן התוכנית זה היה הקשר שלהם. ועכשיו שהם בחוץ בכלל לא אמור להיות לה מושג מה טיב הקשר..איתן ענה מאוד יפה
אגב רק אני הבנתי שבשביל איתן כל החודש וחצי הראשונים היו רק משחק? נראה לי הוא לא הרגיש שום דבר לקרן ולאורטל (למרות שכביכול הוא טען בתוכנית שכן יש לו משהו אליהן), למעט משיכה.

meytula

New member
דווקא נשמע הגיוני

לאורטל וקרן הוא רק נמשך אבל רגש לא היה שם והוא אמר את זה כנראה כי ההפקה דרשה ממנו...בכל זאת זה המשחק את לא חושבת ככה?

דקל69

New member
אתן שוכחות שאיתן הצהיר מראש שכשהגיע לא

האמין ולא חשב שיצליח לפתח רגשות וקשר אמיתי. מבחינתו הוא הגיע למעין משחק בתשלום, מחנה קיץ וסתבלבט עם החברים הטובים. הוא חשב שזה יהיה משחק טלוויזיוני של דייטים עם בחורות, הוא לא תכנן על מגע פיסי ממשי ובטח לא האמין שיקשר בתוכנית ויתחייב נפשית. גם הקשר עם דניאל התחיל כמשיכה פיסית בעיקר, לאחר מכן הדבקות שלה בו, הנאמנות שלה אליו, עצם העובדה שלא הרפתה וגם העובדה שהיתה קשובה אליו (גם עם חבריו וגם איתו) קישרו אותו אליה בצורה שלא חשב שיכלה לקרות. עם אורטל היתה בעיקר משיכה אם כי לפעמים שדיברה בכנות היא כבשה אותו (כך התוודה אצל הפסיכולוגית) אך לא היתה שם התאמה או תחומי ענין משותפים, עם קרן היה סוג של חיבור אך לא עמוק מדי בעיקר כי קרן שיחקה את הקשה להשגה וכאשר הגיע איתה לקרבה פיסית הוא הבין שהלב שלו כבר תפוס ושום קרבה פיסית לא תשנה את זה, וגם לא רצה להתנהל עם שתיים במקביל - לפגוע בהן וגם בעצמו. הקרבה לדניאל הגיע בעיקר מיוזמתה ובעידודה, הוא גם נפתח אליה במשך הזמן וזכורה לי שיחה שבה נפתחו ודיברו על המשפחות, על הדרישות הגבוהות של הוריו מימנו כאדם ושיחה על ברוריה שדניאל סיפרה לו שהיא הבינה שהיא חייבת להפסיק לגבות את ברוריה במעשיה ושברוריה צריכה לקבל אותה כמו שהיא ודניאל צריכה להפסיק לרצות את ברוריה, נראה לי שמרגע ההפתחות וההדברות החל אותו רגש או "בונדינג, של איתן אליה כפי שהוא כינה את זה בראיון .היציאה.

meytula

New member
לא ששכחנו

אני מאוד מסכימה עם מה שרשמת,אבל עם כל זה לקרן ולאורטל הוא נמשך רק מינית בעיקר ,אם אורטל לא היו לא תחומי עניין ועם קרן זה היה חברי מידי אני גם מאמינה שדניאל כבשה אותו בעיקר בזכות ההתמדה והנאמנות שלה ,כי הוא בחור שמאוד קשה להיפתח ,עם דניאל הוא מצא את עצמו נפתח וגם לא היה צריך להתאמץ וממש לעמול על זה כי היא זרמה איתו בקשר.. אני מאמינה שעם קרן הקשר שלו היה מצליח הרבה יותר מאשר עם אורטל במציאות

andy181

New member
אני חושבת שאם הוא היה רואה את הקרן האמיתית

כפי שאנחנו ראינו בחודשיים הראשונים הוא אפילו לא היה מתקרב אליה במציאות.

meytula

New member
הבעיה שהוא לא היה רואה

כי קרן בחורה מאוד חכמה ומאוד מניפולטיבית ובעיקר יודעת לדבר יפה ולהציג את עצמה כל כך יפה שאפילו אנשים ששונאים אותה יכולים בשניה לפתח אליה אהבה ואהדה(אורטל היא הדוגמא המושלמת לכך)

goodpink

New member
במציאות אין הדרכה של הפקה כמו שלא היתה בהתחלה

ושם היא חשפה את פרצופה האמיתי כמו כן בהמשך עם כל ההדרכה של ההפקה הפרצוף האמיתי צף פה ושם. מצטערת לא רואה בקרן שום דבר שגבר איכותי יהיה מעוניין בה גבר משכיל מבוסס שמחפש בחורה איכותית למה שיהיה מעוניין במישהי שעובדת כברמנית הרבה זמן לא חכמה במיוחד (לא מבינה ובורה בכל כך הרבה תחומים) מעיקה ויותר מכל רעה. שלא לדבר על כך שלא כל גבר יהיה מוכן להיות עם בחורה שמוכנה לשכב עם גבר מול כל המדינה לפחות המשפחה שלו לא תיהיה כל כך מרוצה מכך....(כמובן אלא אם כן זה מלווה בכסף ואז הרבה דברים נפתרים....לפחות לזה מה)

דקל69

New member
פינק, את שוכחת שאף אחד לא עלה על קרן

בהתחלה, כל שיחות הרוע וההשמצות נעשו באישון לילה ובמסתרים שכולם ישנים שנת ישרים ולא מתארים איזה תכנונים מתבצעים מאחרי גבם. אף אחד, לא מבנים ולא מבנות, לא יכל לדעת שמסתתר פן מעט זדוני בקרן, לצידם היא היתה נופת צופים, מפרגנת, קלילה, זורמת, חברמנית. את הרוע היא הוציאה בעיקר בלילה עם עושי דבריה (אתי וליהי בתחילה ולאחר מכן ענבר). אל תשכחי שהבחורים לא חיפשו השכלה או עומק בתחילה, הם רצו פאן טהור, משחקים וקלילות, אף אחד לא ניסה להעמיק בשני ולברר את השכלתו, ידיעותיו ותחומי ענין. הבסיס היה ברמה הבסיסית ביותר של עם מי כיף ומי זורמת בחברה. רק לאחר מכן נרקמו חברויות בין הבנות, קשר אישי והתעמקות בין האנשים שלא גלשה מעבר לנבירה בעיסוק, חוג משפחתי ודברים היום-יום. אני חושבת שכל בחור אחר שהיה הרווק בהחלט היה בוחר בקרן כפי שהציגה עצמם בפניהם (כחברה, כמפתחת עימם שיחות עלאק אישיות, שקשובה אליהם, שמפרגנת וזורמת איתם). הם לא באו לחפש פרוספוריות או מלומדות אלא בחורות שייהנו ויעשו איתם חיים (כחברים), אפילו אחות של איתן אמרה שהוא יילך עם אחת כזאת שלא מתעסקת בתככים, מזימות והיא ישרה ונעימה ולא באו לחפש עבורו יותר מזה כהתחלה וכנקודת פתיחה אלא רק מישהי שתהיה נעימה אליו ולסביבה, לא דורסנית ואחת שמשתלבת בחברתו.

andy181

New member
שצפיתי בפרק ושמעתי את מיכל מתארת

מי תהיה הכי מתאימה לאיתן : " מתעסקת בתככים, מזימות והיא ישרה ונעימה " זה בדיוק מתאים לדניאל אחד לאחד.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifתאמיני לי איתן זכה בבחורה סוף הדרך..

לא יודעת עד כמה היא זכתה,אבל הוא...

למעלה