חברים!!!תקראו זה חשוב

linoosh

New member
יש לי יומולדת ב-30.11 ...

אז אני לא יודעת בקשר לתאריך כי ה-30.11 יוצא יום שבת ואולי אני ירצה לחגוג לפני אני צריכה לבדוק אבל עדיין נראה לי שזה בסדר לא נראה לי שאני יחגוג לפני היומולדת (אגב יש לי עוד 69 ימים יומולדת תתכוננו!)

T N T girl

New member
תגיבו להודעה :

תקשיבו חברים !!! זה נורא מטומטם ! פליייייייייז תגיבו באמת ... אני רוצה ת´תגובות שלכם !

בואו נקבע ש..

בואו נקבע איפשהו שכולם יכולים...נומר קניון מפורסם, או..מקום מפורסם......אני גרה ברעננה, ואין לי ממש בעיה לבוא לתל-אביב.... אבל אל תעשו את זה במקום רחוק ממש כי אני לא יוכל לבוא....

נראה לי שרעיון טוב להיפגש ב...

עזריאלי שבתל אביב! ככה קל להגיע לשם ברכבת או אוטובוס..!! מה דעתכם..?!

Alexis14

New member
אני בעד

אם מישו מתל אביב יכול שאצלו אז זה הכי טוב ואם לא אז באיזה גן ציבורי או משהו

boli bop

New member
תקשיבו...

תראו אנחנו לא מכירים עוד כל כך טוב אחד את השני כי בכל זאת אנחנו מדברים רק דרך הפורום. ואולי יש כאלה שההורים שלהם חוששים ולכן אולי כדאי לעשות את המפגש הראשון במקום ציבורי כי אנחנו לא יכולים לדעת מי זה מי באמת. אז אולי נקבע באיזה קניון או פארק או גינה כלשהי כי לא להרבה מרשים ללכת ישר לבית של זר. אז אחרי הפגישה הראשונה שלנו נכיר אחד את השני טוב יותר וכבר נוכל לדעת אצל מי הפגישה הבאה. מה אתם אומרים ? תשרשרו
או
בבקשה !

linoosh

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד אבל אני לא בטוחה שירשו לי סך הכל זה החלטה יותר של ההורים שלי הם צריכים להסיע אותי וגם לאשר לי לבוא אז אני לא בטוחה שאוכל להגיע למרות זאת אני בעד

../images/Emo45.gifברור שצריך לעשות מפגש

אני בעד מאוד יהיה כיף חבל על הזמן צחוקיםמ נכיר אחד את השני טוב מאוד רעיון מעולה

karin agajany

New member
בסדר../images/Emo45.gif אבל לא בסוכות

כי נגיד נהיה במלון עד יום ראשון, יום שלישי תהלוכה בראשל"צ שהייתה צריכה להיות ולא הייתה...וגם יש משהו עם סוכת הנשיא שבוחרים ילדים מהבי"ס וזה... לא משנה, העיקר שבטח לעוד יותר ילדים יש להם תוכניות...

מרי kate

New member
אני מסכימה למפגש אבל...

אני גרה בקריית גת! ההורים שלי לא ירשו לי לנסוע לת"א או לירושלים לבד. למרות אולי אני נוסעת בחופש סוכות לחברה שלי בפ"ת וניסע איתה ביחד לת"א (היא הבטיחה לי) אז אני אוכל להיפגש, אבל אני רואה שהרוב לא יכולים בסוכות אז כנראה אני לא אבוא למפגש...

RinRan

New member
תקשיבו חשבתי על זה קצת.....

...והגעתי למסקנה שאנחנו ממש ממהרים. הפורום קיים משהו כמו 3 וחצי חודשים, ובד"כ עושים מפגשים בפורומים רק אחרי שנה... אנחנו די מגובשים, כן, אבל אנחנו בקושי מכירים אחד את השני... אולי נחכה עם זה קצת כי בכל זאת- תחשבו על זה- 3 וחצי חודשים

מרי kate

New member
את צודקת, אבל...

אני חושבת שאנחנו כבר די מגובשים ומוכנים לקיים את המפגש, אבל להרבה ילדים (כמוני למשל) זה לא מסתדר עם מקום המפגש... נורא שמחתי שנקיים את המפגש אבל עכשיו התבאסתי...

אני חושבת

שהכי טוב זה לעשות את המפגש בבית של אחד הילדים... תחשבו על זה- בטח נרצה להחליף חומר וכל מיני שטויות וראות את הסרטים של התאומות כמו שמישהו הזכיר פה כבר... הכי מסודר זה לעשות את זה בבית של מישהו... אם אף אחד לא יוכל אז נצטרך להסטפק באיזה פארק או משהו כזה... אני גם חושבת שהכי טוב זה לעשות בתל אביב את המפגש... וזה לא בגלל שאני גרה שם כי אני לא
להיפך, באר יעקב ממש לא קרובה לתל אביב
זו נסיעה של 45 דקות בערך... *שיט
4;1 למנצ´סטר
אני כבר רואה איך אני מכינה את השיעורים בלשון...*

RinRan

New member
בבית של אחד מאיתנו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אממממ.... אוקיי נראה לי שקצת השתגעת אריאלה..........

למעלה