חברים!!!תקראו זה חשוב

תתפלא, לא כולם כמוך......

אני לא אומרת שהן יושבות מול הטלויזיה, מבטלות סרטים, ואת כל היום מבלות בלצפות בפיגוע שהתרחש בכלל בשבילהן בצד השני של העולם. אלא שמידי פעם הן שומעות על זה, אני בטוחה שכשאומרים להן "מגדלי התאומים קרסו" הן לא חשבו רק על החנויות שהיו שם. אלא "או מי גוד" אחד גדול. ובטח שאומרים להן היה פיגוע בישראל ונפצעו הרבה אנשים וילדים הן אומרות "מה אכפת לנו מישראל, אנחנו לא גרות שם, יש לנו את הצרות שלנו" ממש לא נראה לי. נ.ב חשוב!! אמרתי מקודם ואני אחזור על זה: לא כולם כמוך......אוהבים ללכת לפאב ולשתות בירה, כולם שונים...אני רק שיערתי שבגלל שהן אנושיות הן לא יכולות להיות כל-כך אדישות למה שקורה כאן.......

gntk

New member
חחחח אני הבנאדם האחרון

שישב כל היום מול הפיגועים. הבנאדם האחרון ולא אמרתי שהן אדישות לזה אמרתי שהן לא שמות על זה ויש הבדל

ההסעות של...

הבית ספר שלי עוברות שם.... מפחיד.... למזלי אני לא צריכה הסעות ואני בסדר

mandy

New member
../images/Emo26.gifהקפצה../images/Emo36.gif

אני שמחה שלא קרה לך כלום, את שמעת את הפיצוץ? חבר´ה- לשרשר שהכל בסדר
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

RinRan

New member
הכל בסדר גמור../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

גמרתי ללמוד ב-13:40 ואז מישהו מהכתה שלי אמר לכולם שהיה פיגוע באלנבי... ואז גם כל קוויי הפלאפון קרסו... אוי ואבוי... שאני אשרוד בלי פלאפון
לא...... סתאאאאאאם...... טוב העיקר שהכל בסדר וכולם כאן בסדר
אוף
נמאס כבר מהפיגועים האלה ומהערבים האלה
אוקיי ועכשיו נעבור להודעות קצת יותר משמחות-
אבא שלי קנה לי 3 ספרים של Sweet Sixteen בארה"ב ושלח לי והיום זה הגיע
רק עכשיו חזרתי הביתה
וסיימתי ללמוד ב-13:40
oh my god
מחר ב-5:00 אני טסה להולנד אבל היום בלילה אני נשארת ערה כל הלילה אז כל מי שרוצה לדבר איתי מוזמן...
מי לא ראה שהחסות השתנתה
ו.... אסון
אנחנו תות-בננה

gntk

New member
קארינוש כנסי כנסי שנייה

"סיימתי ללמוד ב-13:40! oh my god!" מעצבן, פשוט מעצבן. ומתי אני סיימתי היום? 15:30.

RinRan

New member
לgntk

התכוונתי שזה מעצבן שרק אחרי שעתיים (
) גמרתי ללמוד- הגעתי הביתה.......

אבל תחשבו על זה-

אנחנו נהיה איזה עשרות ילדים
אתם באמת חושבים שאתם תצליחו לדבר עם כולם בסופרלנד
כולם ימצאו להם איזה 2-3 ילדים שהם "מכירים" הכי טוב ויעלו איתם על המתקנים... תראו את התמונה הזו
מישהו מכיר
ובקשר לפורום- אני היחידה שחושבת שהצבעים החדשים ממש מזעזעים
העיניים שלי ממש נהרסו כשראיתי את זה בפעם הראשונה...

מרי kate

New member
טוב, אז איפה את רוצה לקיים את המפגש

? אתם יודעים מה, תחליטו בעצמכם. לי כבר נמאס כל הקטע הזה

boli bop

New member
כן נכון זה מזעזע ויש לי משהו נוסף..

תראו אתם בכלל לא מגיבים אז איך נקבע ? לי לא איכפת איפה נעשה אבל צריך במקום שאין בו המון אנשים ואני לא חושבת שכדאי לנו בסופרלנד כי אז רק עולים על המתקנים וכמעט לא מדברים על התאומות אז.. חוץ מזה אם נגיד נלך לתל אביב מי יכול לנדב את הבית שלו לפגישה ???????????? תגיבו בבקשה פליז תגיבו ממני רומי

לי לא איכפת מהבית שלי חוצים כביש

אחד ואז יש שם גן שעשועים גן ציבורי יש שתיים וגם יש כל מיני חניות אפשר ניד להיפגש בכניסה לבית שלי ואז נלך לשם

או שיש איזור תעשיה מאחורי הבית שלי

וזה כמו קניון וגם בימי חמישי יש שם מופעים וליפעמים גם זמרים מפורסמים באים לשם לשיר אז אפשר ללכת לשם

boli bop

New member
יופי אני מעדיפה את ה....

הגינות מול הבית שלך ( האפשרות הראשונה ) כי באפשרות השניה לא יודעת עם המצב במדינה שלנו...... ודבר שני אם נגיד ישעמם לנו נוכל לעלות אליך הביתה ? תשרשרי לפה תגובה בבקשה....... ממני רומי

דבר ראישון אי אפשר לעלות אליי הביתה

ביגלל שהביית שלי זה בית פרטי וזה בלי קומות ודבר שני לא איכפת לי נוכל ליהיות בגינה או משהו או בשביל של הבית שלי

אבל לא ניראה לי שמאה ילדים יוכלו לי

היות בגינה שלי לא יהיה מקום אז עדיף שניהיה בגינה או איפה שהחנויות ולא ניראה לי שיהיה משעמם וגם בקשר לאזור התעשייה אז זה לא ממש ניקרא שם אזור התעשייה כי זה ממש מימול הביית שלי בצד השני וזה גם ליד הבית הספר שלי אז זה בסדר וגם יש שם הרבה מאד שומרים ואם תירצו אז יש שם גם מקדונלדס אז תביאו כסף ואז נוכל ללכת ליקנות וזה בטוח כי גם יש שם שומרים וגם זה ממש ממש ליד הבית ספר שלי כל יום הילדים הולכים לשם אחרי בית הספר כל הבית הספר כימעט וגם למקום שיש שם בימיי חמישי את העופעות אז קוראים לזה מיגדלי זיו ויש שם מיסעדות קופי בין ננדוס ועוד כל מיני דברים וגןם יש שם חנוך צעצועים ומקדונלדס וגם הרבה פעמים עשו שם סרטים וגם יש שם אופינים של תוכניותץ אז לא ניראה לי שיהיהפיגוע וגם יכול ליהיות שניראה את אבי קושניר או את הילדים שלו ושרת חינוך ציפי ליבני או את איריס קול

Alexis14

New member
סבבה

התוכנית שלך נשמעת לי סבבה. אמרת שיש גן ציבורי או משהו- לא? אז אפשר לקבוע להפגש בכניסה לבית שלך, כי ככה הכי נוח למצוא- בית מסויים, ואז נלך לגן הציבורי או למקדונלדס ויהיה סבבה, ואם תראי שיהיו בסוף רק איזה 15 ילדים- אולי נוכל להיות בגינה שלך. איפה את גרה, שוב? ואני בעד שברגע שנחליט סופי- כל אחד יצטרך ´להירשם´- כדי שנדע בדיוק מי בא.

למעלה