חברים!!!תקראו זה חשוב

למה השתגעתי../images/Emo35.gif

חברה שלי היא בפורום של ווסטלייף והם עשו מפגש פורום שכזה והם נפגשו בבית של אחת הבנות וככה פתרו את כל הפחדים של: פיגועים, פסיכופטים, יותר מידי בלאגן וכו´... תחשבי על זה- ניפגש בפארק, קניון או בית קפה ומה אז
הכל טוב ויפה אבל אי אפשר לעשות כלום חוץ מ... לדבר
אם תביאי חומר על התאומות הוא עלול להתעופף עם הרוח... את לא חושבת שזה יהיה ממש מבולגאן ככה

RinRan

New member
אמממממ......

אז זהו שאולי יש ביננו פיגועים, פסיכופטים וכו´...
על זה לא חשבת... חוץ מזה שבטח רוב ההורים כאן לא יסכימו וזא יהיה באמת חבל... ועוד חוץ מזה- ניפגש בפארק, קניון או בית קפה; נדבר, אפשר להכין משחקים וחידונים בנושא התאומות ויכול להיות ממש ממש נחמד- חוץ מזה שבקשר לחומר- רוח זאת הבעיה הכי קטנה שלנו... וזה לא יהיה מבולגן בכלל- זה יכול להיות באמת מאד נחמד...

יש חוק כזה../images/Emo35.gif

ממש הצחקת אותי עכשיו... (בלי להעליב אבל...) בפארקים אין פיגועים
את מחליטה איפה הערבים עושים את הפיגועים
... בכל אופן, אני אמרתי את דעתי... תעשו מה שבא לכם...

RinRan

New member
אויש נו........

טוב הפיגועים הם כבר שיגרה בארצנו כמה שנים טובות ועוד לא היה פיגוע בפארק...

RinRan

New member
וחוץ מזה שאתם בכלל לא מתייחסים למה

שכתבתי
ואם כן בא לכם להתייחס אז להודעה קוראים- "תשמעו חשבתי על זה קצת..." (או משהו כזה...) טוב אז....

RinRan

New member
וחוץ מזה....

וחוץ מזה אתם בכלל לא מתייחסים למה שכתבתי
למי שכן רוצה להתייחס- להודעה קוראים "תשמעו חשבתי על זה קצת..." (או משהו כזה..)

boli bop

New member
הפעם השניה להודעה הזו .היא גם למעלה

תראו אנחנו לא מכירים עוד כל כך טוב אחד את השני כי בכל זאת אנחנו מדברים רק דרך הפורום. ואולי יש כאלה שההורים שלהם חוששים ולכן אולי כדאי לעשות את המפגש הראשון במקום ציבורי כי אנחנו לא יכולים לדעת מי זה מי באמת. אז אולי נקבע באיזה קניון או פארק או גינה כלשהי כי לא להרבה מרשים ללכת ישר לבית של זר. אז אחרי הפגישה הראשונה שלנו נכיר אחד את השני טוב יותר וכבר נוכל לדעת אצל מי הפגישה הבאה. מה אתם אומרים ?

ענבר 2002

New member
שתי הודעות חשובות ביותר../images/Emo166.gif

טוב, אזז חשבתי על מפגש ולא ממש מצאתי איזה מקום נוכל להיפגש אבל אז נזכרתי שעשינו מפגש בפורום הארי פוטר בסופרלנד אז חשבתי אולי בא לכם לקבוע שם פגישה בסופרלנד???? ועוד משהו שמתם
שהפרסומת השתנתה לשמהו קצת יותר יפה ונורמלי???

Mary Kate14

New member
../images/Emo12.gifתגובה...

לא נראה לי שאני ממש יכולה להגיע לסופרלנד כי אם אני נוסעת יותר מאיזה 20 דקות אני מתחילה להרגיש מזה רע...8 -{ וחוץ מזה אני גרה בחיפה ולא יהיה לי ממש איך להגיע...

mandy

New member
חשוב ביותר!!! (ניצו´ש)

היה עכשיו פיגוע בתל אביב
כל מי שגר באזור, שישרשר שהכל בסדר
!!!
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

כן...תכנסו!

זה ממש עצוב שכל פעם מחדש יש פיגועים. אתם יודעים סבא שלי בא אליי באוטובוס והוא גר בתל-אביב, יכול להיות שאם הוא היה בא מוקדם יותר, הוא היה עולה על האוטובוס הזה. וגם בת-דודה שלי שקרובה אליי מאוד עובדת ממש דקה משם אבל היא לא שמעה את הפיצוץ היא שמעה את כל האמבולנסים, והמשטרה. ולמרות שזהו פורום של התאומות אולסן אנחנו לא יכולים להתרכז רק בהן. אנחנו לא יכולים להתעלם ממה שקורה ליד הבית שלנו. אני מאוד מקווה שאף אחד בפורום לא נפגע או משפחתו וחבריו. היה פיגוע מאז שהפורום קיים? כי אני לא זוכרת שדיברנו על זה.... טוב, בכל אופן מדברים על זה בסי.אן.אן, נראה לכם שהתאומות מתענינות ורואות את זה? מענין...נורא מענין אותי לדעת אם הן מתעסקות גם בדברים שקורים אצלנו. הרי ישראל מאוד מקורבת לארצות הברית.

mandy

New member
שרון

אם הן רואות את החדשות זה בוודאי בערוץ פוקס ניוז אבל עכשיו מוקדם בבוקר שם אז בטח יצא להן לשמוע על זה במשך היום... איך הייתי רוצה לדעת מה הן חושבות על המצב בארץ...

gntk

New member
להגיד לך מה הן חושבות??????????????

הן לא שמות על המצב בארץ ושימשיכו ככה!!! למה הן צריכות לשים על הארץ הזאת????? למה?????

mandy

New member
../images/Emo66.gifרגע רגע....

טוב טוב...לא צריך לצעוק...
אז לא אכפת להן מישראל...
מה לעשות....

אממ..תירגע....

דבר ראשון-אני אנסה להסביר לך בשפה שלך-עם הרבה לא המון סימני קריאה וסימני שאלה... אוקיי, למה?????????????? כי ארצות הברית וישראל הן חברות!!!!!!!!!!!!! כי ארצות הברית סובלת מטרור!!!!!!!! כי מענין אותן לא רק מה הצבע של המכנסיים שהן קנו לפני יומים, אלא גם משהו שקורה בעולם!!!!!!!!!! אני בטוחה שהן שמעו וחושבות על זה, אכפת להן לא רק מעצמן!!! אוי..סליחה שכחתי עוד כמה אלפי סימני קריאה!!!

gntk

New member
חחח שרון

"ארצות הברית וישראל הן חברות" - מאיפה הבאת את זה
"כי ארצות הברית סובלת מטרור" - אוקיי. ארצות הברית סובלת מטרור. ו- מרי-קייט אולסן מ-אל.איי קליפורניה היא נשיאת ארצות הברית וכמובן שאשלי אולסן שהיא במקרה גם האחות התאומה שלה היא הבת של דיק צ´ייני. "אלא גם מה שקורה בעולם" - תאמיני לי שיש דברים שהרבה אבל הרבה יותר מעניינים לאנשים לעשות בחיים מאשר לחיות את החיים כמו הישראלים מול הטלוויזיה רואים כמה הרוגים היו בפיגועים כל יום. "אכפת להן לא רק מעצמן" - שוב, א. לא אמרתי את זה. ב. אז אכפת להן מדברים אחרים אבל את צריכה להבין שהן לא גרות בארץ וסדר העדיפויות והעניין שלהן שונים. "אוי, סליחה שכחתי....... אז הנה בשבילך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אני הייתי גר כמוהן בארה"ב לא הייתי רוצה לחשוב על הצרות של ישראל כל היום. מצטער לאכזב אותך........ הייתי מעדיף לשבת בפאב ולשתות
או ללכת לסרט עם חברים

למעלה