חברים!!!תקראו זה חשוב

אם קובעים בסוף ליהיות בכניסה לבית ש

לי וללכת למקדונלדס או לגינה או לחניות אז מי בא ? ולכל מי שבא אז שיביא כסף תגידו מי בא

boli bop

New member
אני חושבת שאני יבוא אבל ...

תקשיבו צריך לקבוע יום ! נקבע שבוע לפני נגיד בסעה כלשהי נגיד ב 11:30 בבוקר או 12:00 איך שנוח לכם ואז נקבע בבית של מור ומשם נלך לחנויות ולמכרז שאמרת שיש שם נראה לי ולמקדונלד´ס. נו , אז מה אתם אומרים ? סגרנו ? תשרשרו תגובות ממני רומי

מרי kate

New member
אני כנראה לא אבוא למפגש

בסוף אני לא נוסעת לפ"ת בגלל המצב ולתל אביב בטוח לא ירשו לי לנסוע. אבל ת´אמת עוד לא שאלתי... לשרון המתוקה- לא הייתי היום בצ´אט בפגישה של המועדון כי רק עכשיו קראתי את הודעתך וחוץ מזה הגיעו אליי שתי אחיונותיי ולא יכולתי להכנס לראות את המסר.

ככל הנראה הולכים

לבית של מור , ואחרי זה למקדונלס או משהו, אני לא בטוח יוכל לבוא ... אני את האמת מעדיפה לעשות בפארק כלשהו כי גם יהיה יותר בטוח ,וגם יהיה יותר קל להגיע לשם ... תל אביב היא עיר ענקית וזה יהיה מסובך להגיע לאן שמור גרה ... אני לא יודעת מה איתכם אבל גם נראה לי שההורים שלי יותר יירשו לי ללכת לפארק כלשהו ... ואז אפשר לעשות אחרי הפגישה הראשונה שנכיר אחד את השני יותר טוב אפשר ללכת לבית של מור ואז נראה סרטים של התאומות נעביר חוויות והכל אבל לפי דעתי קודם כל ניפגש במקום ציבורי . וגם בטוח ההורים יירשו כי אחרי הכל בחופש חנוכה בטוח כולם יירשו לילדים שלהם ללכת ללונה פארק,סופרלנד,נחשונית ,שפיים,מימדיון אחד מאלה ... אבל איך שתבחרו

Alexis14

New member
אוקיי כמה דברים מאוווד חשובים, כנסו

הולכים לבית של מור, ומשם כנראה למרכז מסחרי/גינה פרטית´גן ציבורי/מקדונלדס ככה שאני מציעה שכל אחד יביא כסף- אבל בהחלט לא חובה
כדי שנדע כמה אנשים באים, אחרי שנחליט גם עם מוטי סופית על המקום- כדאי לפתוח שרשור חדש אליו ישרשרו את שמם האנשים שבאים, ואם יש להם- ]פלאפון, ומישהו ש100% בא למפגש יכתוב את השמות, הכינויים והמספרים של כולם.
צריך לקחת בחשבון שיכולים להיות המון ביטולים, ובסוף רק התל-אביבים ועוד קצת ילדים יבואו, כי למשל אני- לא בטוח שירשו לי ללכת ולא בטוח שיהיה לי איך להגיע.
הרבה אנשים דיברו על זה שהם רוצים להביא חומר על התאומות. לי יש כמה קלסרים, אבל אני לא חושבת שאני אביא אותם, אלא אולי כמה דברים מיוחדים, כדי להראות לכולם גם דברים לא נפוצים. אני ממליצה לכולם לעשות ככה, כי ממש אין טעם להביא הכל.
אני אביא את הספר ´טובות השתיים´ שיש לי, ואני אנסה למכור אותו במהלך המפגש. מי שמעוניין- שיביא 25 ש"ח נוספים.
ראיתם איזה שרשור ארוך זה נהיה? אבל זה טוב- אל תתחילו שרשור חדש...
אם רוצים אפשר לקבוע נגיד שכולם יבואו עם משקפי שמש או עם ג´ינס... ככה נוכל לזהות אחד את השני וזה יהיה משעשע...
אני ממליצה לכולם להביא מצלמה ולצלם המון...
קבענו תאריך? חופשת חנוכה? בבוקר? מבחינתי סבבה.
אם מישהו אחר מתל אביב יכול שהמפגש יהיה אצלו ויש לו חדר גדול עם טלוויזיה- שיודיע, ואז אפשר לקבוע כמה ילדים, שיביאו סרטים של התאומות (אבל סרטים כמו ´הדרך לשם´ ו´חופשה בשמש´, לא ´לונדון המנצחת´, ´גול כפול´, ´לא מגלות לאף אחד´ וכל שאר הסרטים שכולם כבר ראו...)
בקיצור- יהיה סבבה, כנראה יותר לכם מלי, שאני כנראה לא אבוא... באסה...

einat16

New member
מוטי עובד על אתר חדש

מוטי עובד על אתר חדש וביגלל זה הוא לא מעדכן יותר ביכלל את האתר הישן שלו. הוא כתב את זה בדף בהראשי של האתר שלו!

AM16

New member
אני חושב שבבית של יהיה מצויין

חג סוכות שמח לכולם
אין סמל של סוכה, חבל

AM16

New member
בבית של = בבית שלך ../images/Emo9.gif

חג סוכות שמח לכולם
אין סמל של סוכה, חבל

boli bop

New member
איפה השירשור ?

פתחתם הודעה חדשה בקשר למפגש ? איפה היא ? תשרשרו לכאן תשובה בבקשה........ ממני רומי

boli bop

New member
בבקשה.........

איפה השרשרשור ? תעשו לי קישור בבקשה בבקשה בבקשב בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה...... ממני רומי. נ.ב מצטערת פשוט המפגש הזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי אז... ממני רומי

../images/Emo29.gifליבנות אתר

מי שבאמת מעריץ את מרי-קייט ואשלי,רוצה לבנות אתר בחינם,יודע איך בונים אתרים ואיך מכניסים לשם תמונות,ויש לו תוכנות גרפיקה לבניית אתרים. מוזמן לפנות עלי לאימייל: [email protected] אני ישמח ליבנות איתו אתר יש לי המון חומר על הפצצות אולסון. *נ.ב! ומי שרוצה לבנות איתי אתר ויש לו את הנ"ל. צריך שיהיה לו גם חומר על התאומות אולסון. ב- אהבה מירי.

ביעקרון אני ימשח לבוא להיפגש איתכם

אבל תתנו לי פרטים והכל ורצוי באזור ת"א והסבביה כדי שכולם יוכלו להגיע!

למעלה