אוקיי כמה דברים מאוווד חשובים, כנסו
הולכים לבית של מור, ומשם כנראה למרכז מסחרי/גינה פרטית´גן ציבורי/מקדונלדס ככה שאני מציעה שכל אחד יביא כסף- אבל בהחלט לא חובה
כדי שנדע כמה אנשים באים, אחרי שנחליט גם עם מוטי סופית על המקום- כדאי לפתוח שרשור חדש אליו ישרשרו את שמם האנשים שבאים, ואם יש להם- ]פלאפון, ומישהו ש100% בא למפגש יכתוב את השמות, הכינויים והמספרים של כולם.
צריך לקחת בחשבון שיכולים להיות המון ביטולים, ובסוף רק התל-אביבים ועוד קצת ילדים יבואו, כי למשל אני- לא בטוח שירשו לי ללכת ולא בטוח שיהיה לי איך להגיע.
הרבה אנשים דיברו על זה שהם רוצים להביא חומר על התאומות. לי יש כמה קלסרים, אבל אני לא חושבת שאני אביא אותם, אלא אולי כמה דברים מיוחדים, כדי להראות לכולם גם דברים לא נפוצים. אני ממליצה לכולם לעשות ככה, כי ממש אין טעם להביא הכל.
אני אביא את הספר ´טובות השתיים´ שיש לי, ואני אנסה למכור אותו במהלך המפגש. מי שמעוניין- שיביא 25 ש"ח נוספים.
ראיתם איזה שרשור ארוך זה נהיה? אבל זה טוב- אל תתחילו שרשור חדש...
אם רוצים אפשר לקבוע נגיד שכולם יבואו עם משקפי שמש או עם ג´ינס... ככה נוכל לזהות אחד את השני וזה יהיה משעשע...
אני ממליצה לכולם להביא מצלמה ולצלם המון...
קבענו תאריך? חופשת חנוכה? בבוקר? מבחינתי סבבה.
אם מישהו אחר מתל אביב יכול שהמפגש יהיה אצלו ויש לו חדר גדול עם טלוויזיה- שיודיע, ואז אפשר לקבוע כמה ילדים, שיביאו סרטים של התאומות (אבל סרטים כמו ´הדרך לשם´ ו´חופשה בשמש´, לא ´לונדון המנצחת´, ´גול כפול´, ´לא מגלות לאף אחד´ וכל שאר הסרטים שכולם כבר ראו...)
בקיצור- יהיה סבבה, כנראה יותר לכם מלי, שאני כנראה לא אבוא... באסה...