חברים!!!תקראו זה חשוב

קארינוש לא!!!!!!! טל תביני אותי לא

נכון!!!!!!! אני לא כועסת, אני לגמרי מעריכה את מה שאת עושה, מעמידה אותי על טעות וכל זה..... בדרך כלל לא מגיבים להודעות שלי, ז´תומרת שזה עוזר לי מאוד שאת מגיבה לי וכל זה...... את לא ראית אותי כועסת..... את זוכרת בקיץ שהיה פה סטארינג סקייטר והשמיץ את התאומות, אז כעסתי, עכשיו לא. אני רגועה לחלוטין. אני לא נעלבתי ולא לקחתי את זה קשה. ואת צודקת אני סתם מציפה את הפורום במשהו שלא קשור בכלל, וזו טעות חמורה. אני צריכה לדעת יותר טוב. בכל אופן סליחה אם תפסת את הרושם המוטעה. לא התכוונתי לרע. ממי LOVE U!!! נ.ב. לאן את נוסעת??????? טוב, בכל אופן זה לא משנה, שתהיה נסיעה טובה!

בוא נעשה הצבעה והרוב יכריע

שמתם לב שאנחנו מתכננים כבר מלא זמן ובסוף אני אומרת שלא ניפגש בכלל , נו אני אומרת שפשוט נעשה הצבעה והרוב יכריע מתאים לכם ?!?!? אז הינה כמה אפשרויות שאני חשבתי עליהם עם מתאים לכם משהו אחר תכתבו ב-6 אחר... האפשרויות הם: 1. סופרלנד 2.לונה פארק, 3. בבית של תאומות אולסן מעריצה אשר נמצא בתל אביב . 4.נחשונית 5. שפיים 6.אחר (לפרט!)

RinRan

New member
לשרוש המתוקה והצבעה לסקר...

לדעתי בסופרלנד- שנים שלא הייתי שם.... אני רוצה לראות את הקומבה ואולי אפילו לעלות עליה.... חחחחחחח........... ולשרוש- איזה מתוקה חחחחח..... אני נוסעת להולנד

ועם עושים מסופרלנד וכל מה שאמרתם אז

אני לא יכולה לבוא ביגלל שאסור לי וגם מה איך תימצאו אחד את השני אים כל אחד יאבד אז לא ייהיה מי שייקח אותכם וגם זה מאד רחוק מתל אביב

לא איכפת לי אם לא ניפגש ליד הבית של

י אבל כולם אמרו שתל אביב הכי קרובה לכולם אז כבר זה יותר טוב להיפגש בכניסה לבית שלי ואז נלך למקדונלדס או משהו וגם פה אי אפשר לאבד ביגלל שזה הכתןבת לבית שלי אז כולם יפגשו באותו המקום ואין הרבה אנשים שאפשר לאבד וגם נגיד אני יודעת איך נועה פיה ישנונית ועוד כמה ילדים פה ניראים אז אי אפשר לאעבד ולאט אמרתי שיבואו אליי רק אמרתי שניפגש כולם בכניסה לבית שלי ומישם נלך למקדונלדס שזה מאחורי הבית שלי או לגינה יש שתיים אחת גדולה ואחת קטנה או יש שמה כל מיני חניות ומיסעדות וזה עדיף מהסופרלנד

linoosh

New member
לדעתי כדאי לעשות בבית של מור...

כי שם הכי בטוח מבחינת מצב ביטחוני חוץ מזה יש ליד הבית של מור גינה וגם יש מאחור כמו מרכז מסחרי יהיה הכי כיף שם לדעתי כי אנחנו הרבה וגם צריך להתחשב במצב בקיצור הכי כדאי שם וגם רק שם ההורים שלי ירשו לי

לדעתי כדאי להיפגש

בכניסה לבית של מור שככה לא יהיה באלגן או משהו ושנמצא אחד את השני , ואחרי זה אפשר ללכת למימדיון ,סופרלנד,לונה פארק או לאן שתרצו כולנו יחד. ואפשר לעשות אחרי הפגישה הזאת עוד פגישה שאז כבר נכיר אחד את השני יותר טוב ואז נוכל להיפגש בבית של מישהו ולראות כולנו סרט ולהעביר חוויות. כי לפי דעתי בפעם הראשונה זה יכול להיות די מסוכן מי יודע מי הולך לבוא והכל , ואז במקום ציבורי לא יכול לקרות כלום ,זאת דעתי אבל איך שאתם רוצים.

boli bop

New member
אני חושבת ש....

נראה לי שסיכמנו לא ? בבית של מור ואז נלך לגינה ולמקדונלד´ס ויהיה סבבה. אז... מה שנשאר זה מתי נעשה את הפגישה ובאיזו שעה. רק תזכורת : חופשת חנוכה זה כבר מתחיל להיות חורף ויורד גשם!!!!!!!!! אז נראה לי אולי שנקבע ביום חול רגיל אבל אחר הצהריים נגיד מארבע וחצי עד.... שבע ? או אולי פחות. אז תשרשרו לכאן מה שאתם חושבים ! [URL='http://'] ממני רומי[/URL]

Alexis14

New member
לא לא לא

חייבים חופש. סוכות אי אפשר כי כולם נוסעים וכבר מאוחר מדי, יום חול רגיל יש לי צופים, ג´אז, צרפתית, ואני גם גומרת לפעמים בשלוש ולוקח לי שעה לסוע, ובימי שבת יש צופים אז נו וואי, אז הכי טוב בחופש חנוכה

אממממממממ.. החלטה קשה....

אבל אני חושבת שאפשר להיפגש גם בימית 2000 לא? אם לא אז הייתי מסכימה לנחשונית או לסופרלנד, בתנאי שירשו לי. אבל שוב עדיף לעשות את זה באיזשהו קניון או משהו.

למעלה