חברים!!!תקראו זה חשוב

עשינו../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

במקרה אני הייתי שם, במפגש בסופרלנד, ואני יודעת שלא היית שם.. למה את משקרת?

חברה יש לי רעיון די טוב

תראו לפי דעתי הרעיון הכי טוב זה להיפגש כולנו בפארק אחד מימדיון,לונה פארק,סופרלנד,נחשונית ... אחד מאלה כי ככה קודם כל ההורים יותר יירשו גם לקחת אותכם לשם , חוץ מזה כל אחד יוכל להביא חבר/ה ואז ככה שההורים יעשו תורנות בלקחת. דבר שני גם כולנו נהנה ונכיר אחד את השני יותר טוב אני חושבת שזה עדיף מאשר לעשות בבית של מישהו בימינו זה די מסוכן הייתי אומרת, ובכלל בתל אביב זה ממש מסוכן במקום ציבורי (למרות שאני גרה בתל אביב אני מעדיפה שלעשות במקום יותר בטוח) אז כבר עדיף ללכת לפארק או משהו ששם לפחות יש שמירה! טוב בכל מקרה תכתבו מה דעתכם. נ.ב אני די חדשה בפורום פשוט בדרך כלל אני רק מסתכלת על ההודעות שלכם ולא מגיבה אגב אחלה של פורום !!!

מרי kate

New member
רעיון טוב!!!!!!!!

אני כבר מזמן מתה לנסוע לסופרלנד וההורים שלי לא מתנגדים... חוץ מזה לכולם יהייה כיף שם, נוכל לבלות ביחד וגם להכיר ולדבר על מקא. מה דעתכם? לפי דעתי זה טוב...!

הכי נוח להיפגש במרכז..

אני גר בראשון אבל לפי דעתי היות שכולם פה "מפוזרים" מכל מקום בארץ אז לתל-אביב הכי נוח להגיע לכולם.. ומה הסיכוי באמת שיהיה פיגוע בדרך למפגש או במפגש עצמו??? הרי אני גם כנראה יגיע אם אוטובוס או אולי אם אוטו (אם אני יוכל) תום

olsen fan

New member
יש שירשור בנושא בדף הזה, בפעם הבאה.

..תשרשר

rotembarak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכדי מאוד

אבל לא בחופש סוכות כי אני לא בבית אז תודיעי מתי

אני לא יודעת מתי מתי שאתם תחליטו

רק ניפגש בכניסה לבית שלי ונלך למקדולדס או לגינה אבל תביאו כסף בכל זאת וגם יכול ליהיות שניאה הרבה מפורסמים כי גם אבייתר גר בהגולן אבייתר מהתוכני פתוח

rotembarak

New member
תקשיבו

לא נראה לי כל העינין הזה של המפגש כי מי יודע את מי הוא יפגוש . עם הוא יפגוש פתאום מבוגר? מייודע זה ממש לא נראה לי טוב

אין לי מושג!!!!

הלוואי ויכולתי לתת לך תשובה, אבל אין לי מושג...... אנחנו באמת צריכים לקבוע ואני מציעה שבשרשור נכבד זה נקבע כבר מעכשיו תאריך שכבר כבר כבר, נוכל לקבוע תוכניות!!!!!!

RinRan

New member
אוי גוד...

עומרוש, כמה זמן את כבר נמצאת בפורום
הרבה נכון
ועדיין לא למדת לשרשר...
מתוקה, יש שרשור של המפגש ולא צריך לפתוח אחד חדש...

מה? שוב החליפו את הרקע? להיכנס!

קודם היה תפוז רגיל, אחר כך אפור מזעזע, אז היה אדום ירוק של טורבוג (משהו כזה) ועכשיו צהוב בננה עם כחול וורוד מחריד! די!!!!!!!!!! מתרגלים לאחד ובא אחר. זה מגעיל, מזעזע, ודוחה! די!!!!!! מי שחושב כמוני שישרשר תגובה!

RinRan

New member
אוי גוד.........

שרוש, כמה זמן את כבר נמצאת בפורום
הרבה נכון
ועדיין לא למדת לשרשר...
מתוקה כבר מלא כתבו את זה ולא נראה לי שיעזור אם כולנו נסכים שתפוז מכערים את עצמם...

אוי גוד...................

*רגועה לחלוטין* די נמאס לי, זהו, די! עבר הזמן, המועד חלף לו, זה כבר לא מקסים אף אחד זה בייחוד לא מקסים אותי. או.קיי., אז משנים, מכערים את הפורום, זה ברור. אבל אני הרי חשבתי שמותר לי פה להביע את דעתי. גם לתאומות, וגם לדברים אחרים. אבל אם הדעה שלי לדעתכם מציפה את הפורום, תמחקו אותה, תוסיפו אותה לאיזה שרשור נכחד בעמ´ האחרון ואני אשתדל להביע את דעתי רק כששואלים אותי. תודה שקראתם את דעתי הלא קשורה לפורום ושיהיה לכם יום נעים וחג סוכות שמח. :)

RinRan

New member
שרוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא התכוונתי להעליב אותך אבל רק ניסיתי להגיד בנימה נחמדה ומתחשבת (אני מנסה כמה שאפשר..) שפשוט אפשר לשרשר
אם העלבתי אותך
אני מצטערת
לאב יו
!|

למעלה