אז לא
כמו שאני תמיד מסביר, אני לגמרי רואה את האחר, אבל לא מרגיש שנכון להגיב למה שאני רואה דווקא בדרך שלך, או של הולי, אז אתם מסיקות מזה שאני לא רואה, שזו התבנית שכולם מתייחסים לאוטיסטים בכלל.
אני רואה את המנגנונים, את המצע הרגשי, את הדחפים, את מורכבות המצב, פשוט לא נכון לי להגיב אליו בדיוק כמו שאת מגיבה אליו, תארי לעצמך שגם זה יתכן, ואולי אמפטיה זה גם היכולת לתאר גם את זה
נכון, מונחי אינם נהירים ממבט ראשון, לרוב גם לא שלישי, רוב האנשים בטוחים שאני האדם הכי לא קוהרנטי בעולם, אבל ככה אני פוגש את העולם, וראיתי שאנשים שמוכנים לעשות ולו רבע צעד הכי קטן לקראת שפתי מבינים זאת, או לפחות מסוגלים, לפעמים אמנם אחרי שנים.
השפה שלי אינה נהירה, אוטיזם אינו נהיר, מהי אמפטיה, מחקר, אהבה, אם לא לנסות לזוז קצת גם לקראת הלא נהיר
אני חייב לדבר כפי שאני מדבר, כי שפתי הוא תוצר של הסינטזה היחודית לזהותי, כפי שניסיתי להסביר, שהיא שפה שבה המערכתי זהה לרגשי, מה שגם ניכר דרך הרבה היבטים אחרים של אוטיזם, ולא מובן
אז לרוב איני מתערב בכלל, למעשה תמיד, אני לא מדבר ולא יוצר קשר עם שום אדם בשיגרה, אבל בפורום שנועד לעיסוק בבעיות הקיום והזהות האוטיסטית טעיתי לחשוב שאולי מותר לי לפעמים לומר משהו.
האמת שאני לא ממש מתפלא שהתברר, כצפוי, שלא.
בסדר
מקווה שיום אחד אלמד לסתום לגמרי את הפה ואז הכל יהיה נפלא