חברי הפורום,

Big Gun

New member
ביום הגאוה האחרון בירושלים...

היתה העיר פקוקה ומפוקקת.

KeyserSoze

New member
אז מה?

פעם בשנה לא נורא. סוף סוף העיר פקוקה ממסיבה ולא מהפגנות למיניהם...

Big Gun

New member
כל ענין המסיבות תמטהה בעיניי.

או שהם במשך שנים היו בתוך הארון או שהם עורכים מצעדים.

Big Gun

New member
את מצעד האהבה אין לבטל כי...

אוניברסלי.מצעד הגאוה מיועד אך ורק לקהילות ההומואים והלסביות.

Big Gun

New member
באומרי אוניברסלי התכוונתי להגיד...

שחג האהבה הוא חג הנחוג ע"י כלל האנשים בעולם בעוד שקהילות ההומאים והלסביות הם חלק מזערי מכלל תושבי העולם.

Miss Thang

New member
גם הקהילה המרוקנית היא מזערית

ביחס לשאר העדות - האם צריך לבטל בגלל זה את חגיגות המימונה?

Big Gun

New member
המימונה היא ענין של....

מסורת עתיקת יומין.אני נגד מצעד הגאוה כי הם לא צריכים להתבלט.הרי הם כמו כולנו רק עם זהות מינית שונה וזה לא סיבה למסיבה.

עדיבן25

New member
מי זה "הם"????

הומואים? לסביות? יש לך גם בעיה עם פסטיבל המריחואנה? יריד האוכל? כמו שכבר אמרו.. מימונה ושות' אנשים עושים מה שאוהבים, והם חוגגים את האהבה המשותפת הזו בצורה שהם רואים לנכון. שיבלו. וירושליים פקוקה בכל יום. עדיף שזה יקרה בגלל מסיבה ולא בגלל פיגוע או משהו כזה.

עדיבן25

New member
לא מדויק

פסטיבל המריחואנה הוא חוקי לעשן זה לא חוקי. להתאסף כמה חבר'ה (מסטולים) על הדשא, ולדבר בשווח הסם, להפעיל לובי חברתי ופוליטי למען העברת חוקים להסדרת השימוש האישי והרפואי.. חוקי לחלוטין

e t e r n i t y

New member
אתה

סותר את עצמך... אם אמרת שלעשן זה לא חוקי אז למה זה כן חוקי "לשבת כמה חברה (מסטולים) על הדשא" ?

עדיבן25

New member
אוף איתך

Let me rephrase לעשן זה לא חוקי, אבל לשבת כמה חבר'ה על הדשא, ולהפגין בכך את שאיפתנו לשינוי חוק מסוים. זה חוקי. סדר? לא מתכוון לענות יותר ברצינות לשרשור הזה.

Big Gun

New member
המימונה קשורה לחג...

מצעד יום העצמאות שהיה בעבר היה קשור לחג.לאיזה חג קשור מצעד הגאוה???

למה להיות קטנוני?

כל דבר חייב להיות קשור לחג? למה? מה עם מטרות חברתיות, שינוי נורמות, ניפוץ סטיגמות, גיבוש וסתם כיף?

Big Gun

New member
אני לא קטנוני.

עד לא לפני זמן רב הם הסתתרו בארון ופתאום הם עושים מצעדים??מה קרה?? זה שזהותם המינית היא חריגה היא לא סיבה למסיבה. אחרי שנים רבות בארון הם מבליטים עצמם ע"י מצעדים ומסיבות.מצטער,משהו כאן לא נדבק לי.

הם היו בארון כ"כ הרבה שנים

בגלל אנשים כמוך. עכשיו כשהפתיחות יותר נפוצה, ושאנשים יותר מקבלים אותם כמו שהם, הם יכולים לעשות מה שהם רוצים. הם אוהבים את אותו המין שלהם, ה"רגיל" זה לאהוב את המין השני. יש מצעד לכל "סטיה".

למעלה