חברי הפורום,

Big Gun

New member
בגלל אנשים כמוני הם היו בארון??

זה שטות ונבלות להגיד עלי ככה.לאורך כל השרשור ציינתי שאני רואה בהם אנשים כמוני כמוך ואין לי נגדם שום דבר. מפריע לי רק שהם הוסיפו לחגי ישראל חג משלהם מלווה במצעד. שישבו בשקט ויעשו מה שהם רוצים זה לא מעניין ולא אכפת לאף אחד.

Big Gun

New member
בגלל אנשים כמוני הם היו בארון??????

זה שטות ונבלות להגיד עלי ככה.לאורך כל השרשור ציינתי שאני רואה בהם אנשים כמוני כמוך ואין לי נגדם שום דבר. מפריע לי רק שהם הוסיפו לחגי ישראל חג משלהם מלווה במצעד. שישבו בשקט ויעשו מה שהם רוצים זה לא מעניין ולא אכפת לאף אחד.

עדיבן25

New member
אז אם זה

לא קשור לחג דתי או ארוע לאומי זה לא לגיטימי? תעשה לי טובה פסטיבל בומבמלה פסטיבל ג'ז בים האדום יום הסטודנט רחמנא ליצלן... שוב. קבוצת אנשים, עם איזשהו רקע, או תחביב (בין אם זה לשמוע ג'ז ובין אם זה לתקוע בתחת), נפגשים ביחד ועושים כיף.

אני לא מאמין

שאתם אשכרה עונים על שאלה כ"כ מטופשת בכזו נימה רצינית! לא נשמע לכם מגוחך להגיד "הם אנשים לכל דבר"??? וואלה, אני גם מאמין שכושים הם נחותים, שגמדים צריכים להיות בהסגר ושמי שיש לו מום - בכלל אין לו זכות קיום!

נכון.

אבל אני נוטה לחשוב שבפורום הזה זה לא ככה. והפליא אותי לראות כמה אנשים ענו לשאלה הזו בכזו רצינות.

עדיבן25

New member
רגע, אז אתה אומר

שהומוסקסואליות היא סוג של מום? סתם אחי, נו, בצחוק, תביא בוסה :)

shelly1975

New member
ברור שהם אנשים רגילים. כמוני וכמוך

מה שהם עושים במיטה והעדפותיהם המיניות לא עניינינו ולא צריכות לשנות את דעתנו על כל אחד מהם אישית, בלי קשר

בתכלס

אני נגעל מהמחשבה על הומוסקסואליות. משום מה המחשבה על לסביות לא מגעילה אותי ככה. אבל כל אחד ואיך שהוא בוחר לחיות. אני מכיר כמה מהקהילה הזאת והם חבר'ה נהדרים. מה שכן אני לא מבין למה ההומאים מרגישים צורך להמחיש את היותם כאלה. זה מתבטא בסידור גבות שלהם ויש כאלה שממש מגזימים עם זה. הלבוש שלהם וכו'. כמובן שלא כולם כאלה. למה הם לא יכולים להיות רגילים כמו כל אחד ?

Big Gun

New member
אתה צודק...

הם בשום אופן לא צריכים להתבלט משאר האנשים.

יש ויש

יש כאלה שהם מאוד גבריים ובחיים לא היית מנחש, ויש כאלה שהם ההיפך. למה יש נשים שאוהבות להתלבש בצורה מוגזמת עם טונה של איפור, תכשיטים ותספורת עם צבע נועז בשיער?

נצנצ

New member
בוא אני אגיד לך למה...

היה לי בעבר ידיד שהוא בי סקסואל אבל יותר יותר נוטה לכיוון הגברים, יצאתי איתו למועדונים של גייז, וישיבתי איתו ועם חבריו באיזה מקום והבעיה היא שהחברה ההומו-לסבית היא מ-א-ד מ-א-ד ביקורתית, וגם הם צריכים לעמוד בסטיגמות מסויימות ולעשות גבות זה חלק מזה(ולא אצל כולם).

נצנצ

New member
ועוד משהו...

אחרי שהם נמצאים בארון כל כך הרבה שנים (הרוב זה כמה שנים), אז כאשר הם יוצאים מהארון יש להם כל כך הרבה חופש, לביטוי עצמי שזה יוצא מוקצן; ואני אתן לך דוגמא ממשהו שלא קשור לזה: ראשית כל אני רוצה לציין שאני מביאה דוגמא שיש לי כרגע בראש, אני ממש ממש לא גזענית; הדוגמא: עולים מחבר המדינות (מישטר קומוניסטי, כמדומני)שבאו לארץ ופתאום היה להם המון המון חופש שלא היה להם שם לא ממש ידעו מה לעשות עם זה(אני מדברת על העליות הראשונות), היתה עלייה בפשע ובזנות או בונדליזם- ואני לא אומרת שכולם ככה, אבל זה אחת הסיבות לחופש הזה. בקיצור זה תוצר של לעבור מקיצוניות אחת לשנייה, כמו כופרים שחוזרים בתשובה ונהיים דוסים-עוד דוגמא.

daniella1980

New member
שאלה מיותרת ומזעזעת.

די כבר מספיק עם הפרימיטביות והטיפשות. זה כמו לשאול "איך אתם מתייחסים לאנשים שאוהבים לאכול תותים?" שאלה חסרת עיניין ורעיון. עובדה: יש אנשים שנמשכים לבני מינם. וזו פשוט עובדה. שלא פוגעת באף אחד (בניגוד למשל לאנשים שנמשכים לילדים קטנים ). אין מה לעשות עם העובדה הזו, וזה לא משנה בכלל מה תעשה. זה כבר אמור להיות נורמה מוחלטת, אני לא מבינה בכלל את המקום ממנו מגיעה השאלה. אני לא אומרת שחובה עליך להביט בזוג גברים מזדיינים ולהנות מזה, אני פשוט אומרת שלסלוד ולהוקיע ולהתייחס באופן שונה אליהם זה חסר שחר ותכלית.

Big Gun

New member
אני מתייחס אליהם כאנשים רגילים..

כמו שאר בני התמותה.אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שהם חריגים בהתנהגותם. הם מהוים חלק מזערי מאוכלוסית העולם.

"הם חריגים בהתנהגותם"??

אני לא אוהב סושי, וזה נחשב למעדן. גם אני חריג בהתנהגותי? גם גאונים הם "חלק מזערי מאוכלוסיית העולם", בוא נהרוג גם אותם! להמשיך?

למעלה