חברי הפורום,

אין דבר כזה חריג מיני

ומה עם אלה שיש להם סטיות ופנטזיות מוזרות? אפילו BDSM נחשב סוטה ולא נתפס עבור חלק.. הפעם נוAה מסכימה עם מליס.

Big Gun

New member
למה את אומרת שאין חריג מיני??

בעולמנו מקובל שיחסי מין מתנהלים בין אישה וגבר,כל צורה אחרת כמו אישה עם אישה, גבר עם גבר,גבר עם חיה וכדומה זה חריג.

מי אמר?

ומי אמר שדווקא השילוב הזה הוא הנכון עבור כולם? כל אחד שונה ולכל אחד יש את הזכות לקבוע מה נכון וטוב עבורו. ואם אנחנו קצת חורגים מהמקובל (אצל אנשים מסויימים), זה אומר שזה לא נכון או לא בסדר? שים לב לעוד דברים שמקובלים היום - מקובל הוא שהגבר לא בוגד. מקובל שהגבר יותר מבוגר מהאישה. מקובל פער מסויים בגיל, ושמבוגרים לא הולכים עם צעירות. אז...? אם אתה חורג, לכולם מותר. במיוחד שהם לא פוגעים באף אחד, להבדיל מבוגדים וכדומה.. נוAה ברגע של כעס.

Big Gun

New member
השרשור הזה לא דן בי ובעיניני....

אלא בקהילות ההומואים והלסביות.מתנהל ויכוח על זהותם המינית עם היא חריגה או לא. בעיניי הקהילות הנ"ל מבחינה אנושית הם כמו כולנו אבל מבחינת הזהות המינית הם חריגים כי הם מקימים יחסי מין שלא כדרך הטבע. אם בלהט הויכוח על הקהילות הנ"ל נשכחה ממך דעתי עליהם אז אחזור עליה שוב: אין לי שום דבר נגד קהילות ההומואים והלסביות.הם אנשים כמוני כמוך.

שהייתי גר בת"א...

היה לי שותף הומו. לומר לך את האמת? אחד האנשים היכ מדהימים שפגשתי בחיים שלי. כ"כ נקי, כ"כ מסודר, כ"כ מתחשב כשותף לדירה. בחור מאוד איכותי ברמת האדם, אם הייתי אישה הייתי מתחתן איתו. שלא לדבר שאני בתור גבר אומר ומודה שהוא היה שווה זיון של החיים. הוא היה ממש בחור יפה!!! כל הזמן היה לו בעיות עם ה"חבר" שלו והגענו לרמת חברות אני והוא שהייתי מתייעץ איתו לגבי בנות. תמיד ידע להתלבש בקפידה, כל הזמן נידנד לי שאני אפסיק ללכת עם ג'ינסים. הוא היה עו"ד. אז תמיד ככה לפעמים הביא את העבודה הבייתה. בקיצור, הסטיגמה שהייתה לי עליהם נעלמה. אני מכיר 2 הומואים מהעבודה שלי - אנשים באמת טובים!!!

daniella1980

New member
אה, אז אם הוא היה מכוער ולא ממש

נקי ומסודר, אז צריך היה להרוג אותו. תסלח לי, אבל הדברים שלך לא פחות גזענים משל נשק גדול.

daniella1980

New member
ממש לא.

מפריעה לי כל ההסתכלות הספציפית על בנאדם רק בגלל היותו הומוסקסואל. נשמע לי קצת מתחסד. ממש לא מנסה לתקוף, באמת שזה מרגיז אותי וניסיתי להעביר את הרעיון: עצם השיפוט של בנאדם מיותר בעיניי. כאילו הוא (פיקולו) מנסה להשמע "בסדר" ו"ליברל" ו"פתוח" ולומר שה"הומו" שהכיר "דווקא היה בחור קסום". נו באמת.

אני??? מתחסד????

ממי בדיוק אני מתחסד?? ממך?? מההומוסקסואלים??? ממש לא, חומד. זה מצביע על קושי בהבנה שלך בהודעה שלי שהייתה די קצרה אז לא צריך הרבה דם להפעיל את הראש. אני רק אמרתי שאני הכרתי אותו קודם כשותף, ואחרי חודש הוא אמר לי שהוא הומו בגלל ששמתי לב שמגיע אליו איזה "חבר" קבוע. אז נכון ששמרתי על התחת שלי איזה כמה ימים, אבל התברר לי בכלל שאני לא הסגנון שלו - ואני מתחנפן ואני לא מתחסד... אז לכי תתחבאי לך באיזה פינה לפני שאני מפעיל עלייך מטען...

ז י ג ז ג

New member
הולכים לשנוא אותי על זה...

אבל כן.. יש לי סלידה מהומואים! אין לי בעיה אישית איתם, ברור לי לחלוטין שזו דרך החיים שלהם.. אבל לא יודע, אותי הם מגעילים! מאד אפילו!!!

daniella1980

New member
מן הסתם אין לך שליטה על הרתיעה

שלך מדבר מה, ואין להתווכח עם זה שזה דוחה אותך פיזית. אבל לא רק על זה מדובר כאן. גם לי יש רתיעה פיזית מאנשים כאלו או אחרים. אבל מכאן ועד לסלוד או לקפח, להפלות או לפגוע יש הבדל עצום. אף אחד לא מכריח אותך לראות זוג הומואים במגע מיני, אבל עליך לקבל את העובדה שיש אנשים שנמשכים זה לזה וזה עיניין שלהם ותיאלץ "לסבול" את הרעיון. (לאו דווקא אתה, באופן כללי). אם הרתיעה הפיזית שלך מהנושא מובילה אותך גם לפעולות אנטי (למשל לא תקבל בחור הומוסקסואל לעבוד אצלך, לגור בדירה שלך, לקנות בחנות שלך, או שתגדף בפומבי הומוסקסואלים בגלל הפקקים בעקבות מצעד הגאווה..) כאן הנושא בעייתי בעיניי.

Tisian

New member
One man one vote. You’re ok.

Don’t misunderstand, we’re miles apart on this issue but your feelings of disgust are completely legitimate as they are you feelings. You can’t stop feeling something because it’s not fashionable…

Big Gun

New member
סוף סוף אחד אשר אומר מה שבליבו..

ולא מתיימר להיות יפה נפש.

זיגזג היקר,

קודם כל, זכותך לחוש וזכותך להגיד את אשר על לבך. רק שתדע, שההורים שלי מדברים בדיוק באותה צורה על המזרחים. גם להם "אין בעיה אישית", אבל הם די נרתעים ודי סולדים ובתוך הלב חושבים, שאם לא היו מביאים אותם "על השטיח המעופף" - המדינה הייתה נראית טוב יותר. אם זה פוגע בך - תחשוב על כל מי שנפגע מדבריך. אל תסתום לעצמך את הפה, רק תחשוב.

למעלה