יאללה, תשובות לשאלון... ../images/Emo8.gif
חזרתי הרגע מחגיגות יום העצמאות כאן ברעננה ואני לא עייפה מספיק בשביל ללכת לישון, אז למה לא
... שם: לירון מקום מגורים: רעננה כמה פעמים היית בבריטניה? עד גיל 13 הייתי שם 4 פעמים, ומאז ועד עכשיו (אני בת 18) טסתי לשם כל שנה לפחות פעמיים אז כבר ממש הפסקתי לספור
מעל 10 פעמים בטוח... חח מהי הלהקה הבריטית האהובה עליך? אני אוהבת המון. אבל הכי הכי את טראוויס (הם סקוטים אבל זה גם נחשב חח) מה מייצג אצלך את בריטניה? מה הדבר הראשון שעולה לך לראש כשמזכירים את המקום? פשש איזו שאלה חח
עולים לי המון דברים כשאומרים לי את המילה הזאת אז קשה מדי. אני מניחה שבעיקר האנשים הנחמדים, מוזיקה טובה (ללא התייחסות לשירים שמופיעים במצעד הסינגלים שם...), אה הכל, פשוט כיף. חח... אפילו את המזג אוויר אני אוהבת
האם אי פעם תרצה לעבור לגור שם? (אם הנך כבר גר שם, האם אתה מרוצה מהמקום?) אכן, ועם קצת מזל אני אכן אעבור לגלאזגו שנה הבאה... האם לדעתך ישראל צריכה להיות יותר כמו בריטניה? מדוע ומאיזו בחינה? לא, זה לא היה מתאים. כמה שאני אוהבת על בריטניה, ישראל בחיים לא תהיה ככה כי המנטליות, האופי של האנשים, האווירה, הכל לגמרי שונה. ואני לא מתכוונת מבחינה של כאן זה רע ושם זה טוב אלא מבחינה שכל בן אדם נמשך לאווירה אחרת, יש כאלה שמעדיפים את האווירה של הארץ ויש כאלה שנמשכים יותר לזאת של בריטניה... מה לדעתך היה קורה אילו היה נשאר המנדט הבריטי על ארץ ישראל עד ימינו (מבחינת השפעה תרבותית וכו', לא מבחינת פוליטיקה ובטחון, למרות שגם זה יכול להשפיע)? לומר לכם את האמת? לא חייתי אז (מן הסתם חח) אז אין לי מושג. ראיתי את האתר המאוד משעשע בנושא הזה כבר מזמן, וכמה שזה נשמע מגניב זה בטח לא יהיה מושלם. לא יודעת... מהו הסרט הבריטי האהוב עליך? אני מאוד שונאת קומדיות רומנטיות בדרך כלל, אבל אם כבר אז אני מאוד אוהבת את נוטינג היל ואת 4 חתונות ולוויה אחת. חוץ מזה יש המון סרטים בריטים שיוצא לי לראות בטלויזיה שאני מאוד נהנית מהם, אבל כנראה בגלל השעה אני לא מצליחה לחשוב על שמות
מיהו שחקן הקולנוע הבריטי שאתה הכי מעריך? למה? סיר איאן מק'קלן, אני אהיה כנה ואגיד שזה קודם כל בגלל שאני מעריצה של שר הטבעות חח... אבל המשחק שלו בשר הטבעות הוא פשוט מדהים אז מאז ראיתי אותו משחק במספר מקומות אחרים, פלוס גם לראות קטעים שלו מופיע בתאטרון בלונדון במחזאות של שיקספיר. הוא שחקן מדהים ומעורר השראה לדעתי, חוץ מזה שהוא נראה גם בן אדם מקסים (בשניה האחת שראיתי אותו במציאות לא פגשתי אותו אז אני לא יכולה פשוט להחליט שהוא נחמד אבל הוא נראה נחמד...
) וחוץ מזה שתמיד אהבתי אה.. גברים שאוהבים גברים
מיהי שחקנית הקולנוע הבריטית המוערכת עליך? למה? וואי אני לא מצליחה לחשוב
בטוח יש מישהי שאני מאוד אוהבת ולא עולה לי השם שלה. קיירה נייטלי היא אחלה, היא עוד חדשה יחסית אז קשה לי להגיד שהיא ממש השחקנית הבריטית האהובה עלי, אני עוד אחזור אליכם בנושא חח האם אתה חובב כדורגל אנגלי? אם כן, איזו קבוצה אתה אוהד? כן, ארסנל! האם אי פעם היית נוכח בפסטיבל (Reading, Leeds, V, Glasto וכו') בבריטניה? (אם כן, ספר חוויות מפורטות, כמה שיותר מפורטות). לא, לצערי עוד לא יצא לי! אבל הייתי במספר לא קטן של הופעות. חבל ש99% מהם היו של להקות פופ... מה לעשות שזה מה שאהבתי פעם המצא עוד שאלה וענה עליה. אה... טוב משעמם לי אז האם אתה אוהב תכניות טלויזיה בריטיות? - כן כן... איסטאנדרס
ופעם אהבתי גם את SO GRAHAM NORTON אבל עכשיו הוא נהיה משעמם