קצת באיחור: הנה שלי ^^
שם: יובל מקום מגורים:ראשל"צ כמה פעמים הייתי בבריטניה:3 מה הלהקה הבריטית האהובה עליך: כרגע "איירון מיידן" הותיקים. מה מייצג אצלך את בריטניה: השקט השלווה והאדיבות (וזה לא כולל את לונדון, כי לונדון היא לא חלק מבריטניה לצערי, זו עיר ערבית) מה הדבר הראשון שעולה לי בראש שמזכירים את בריטניה:הממ, אני מעריך שאת המשפחה שלי שגרה שם (כבר הזכרתי את זה בעבר, סבא דודים ובני דודים) האם תרצה לעבור לגור שם?אני מעריך שארצה לנסות לגור שם כמה חודשים (הרי יש לי דרכון בריטי ובקרוב אזרחות בריטית, אולי ארצה ללמוד שם, הרי הלימודים חינם לבעלי אזרחות) האם לדעתך ישראל צריכה להיות כמו בריטניה: לדעתי לא יהיה יאה לכפות על ישראלים את תרבות בריטניה, אבל כן, לצערי הישראלי גסים מידי ודחפנים, אבל בכל זאת, יש דברים שיש רק פה שלא יהיו לעולם בבריטניה ^^ מה היה קורה אם נשאר היה המנדט?לדעתי לא היה משתנה כלום, היינו בדיוק כפי שאנחנו ללא מנדט, הרי הבריטים לא פלשו לחיי הפרט. רק לדעתי המצב הבטחוני היה טוב בהרבה,למרות שאני לא בעד מנדטים. מיהו שחקן הקולנוע הבריטי שאני הכי מעריך? המממ לא יודע /: אותו הדבר לגבי שחקנית הקולנוע. האם אני חובב כדורגל אנגלי? לא, אני לא סובל כדורגל בכלל.כדורסל שולט! לא הייתי נוכח בפסטיבלים לצערי, וארצה להיות נוכח בעתיד. המצא עוד שאלה? האם יש לך קרובי משפחה בבריטניה: כן, (ציינתי כבר לעיל) וגם אבי נולד שם.