תשובות לשאלון
שם:מיכל מקום מגורים: ראשון לציון כמה פעמים היית בבריטניה? - פעם אחת, בספטמבר האחרון, הייתי בטיול של אנגליה + סקוטלנד + ווילס (כמובן שממש לא מיציתי...) מהי הלהקה הבריטית האהובה עליך? ביטלס. אין עליהם. מה מייצג אצלך את בריטניה? המממ.. בית המלוכה?.. מה הדבר הראשון שעולה לך לראש כשמזכירים את המקום? מבטא ותה עם חלב האם אי פעם תרצה לעבור לגור שם? אחרי שאסיים את התואר, אני רוצה לגור בבריטניה ולעשות שם תואר שני האם לדעתך ישראל צריכה להיות יותר כמו בריטניה? קצת נימוס וסדר אף פעם לא יזיקו מה לדעתך היה קורה אילו היה נשאר המנדט הבריטי על ארץ ישראל עד ימינו? ע"ע תשובה לשאלה קודמת מהו הסרט הבריטי האהוב עליך? ארבע חתונות, וכמובן טריינספוטינג מיהו שחקן הקולנוע הבריטי שאתה הכי מעריך? איאן מק'קלן כמו שהזכירו לי בהודעות הקודמות, וגם ג'ון קליז, איאן מק'רגור וקולין פירת' מיהי שחקנית הקולנוע הבריטית המוערכת עליך? 2 ה"אמות": אמה תומפסון ואמה ווטסון (הרמיוני) האם אתה חובב כדורגל אנגלי? ממש לא כוס התה שלי האם אי פעם היית נוכח בפסטיבל (Reading, Leeds, V, Glasto וכו') בבריטניה? לא המצא עוד שאלה וענה עליה - ספר- הארי פוטר, סדרת טלוויזיה - זיווגים בקשר לסקר - הצבעתי לסקוטלנד, בגלל הסקוטים כמובן, שהם האנשים הכי מצחיקים ואדיבים שהכרתי. גם האכסניות שם ברמה הרבה יותר מתקדמת מאנגליה (בה נאלצתי לשלם יותר על B&B כי רמת האכסניות שם על הפרצוף). חוצמיזה, ההיילנדס הסקוטים הם דבר שלא כדאי להחמיץ, וכמובן וויסקי, פרות שעירות, גברים בחצאית והמבטא שובה הלב.