חברלייצים! <לאתאסטים שבינכם>

למה???

New member
תפסיק לקחת טריפים.

בטח שאני מתחמקת, למה אתה חושב שיש לי כוח לקרוא שטויות שלך?! אתה מדבר לא לעיניין, אתה נורא מסונדבר מהאש שאתה יורק ואתה בכלל לא קולט שהיא לא קשורה...

תום30

New member
את קוראת את "השטויות" ומסתבר שL7

הסכים שהבנתי אותו בדיוק כמו שאת לא הבנת. אז.......מה היה לנו "שם"? א. כולם כמעט לא הבינו את מה שניסית להעביר. ב. גם כשעונים לך כמו שמבינים ומנסים לפתח דיון את מזדעקת כמו ילדה ומאשימה את כולם בזה שהם לא מבינים. ג. הבנת הנקרא שואפת לאפס, וכשמנסים תקן אותה את טוענת ל"יריקת אש". אולי בגלל שבנוסף לכל שאר האגדות שאת מאמינה (או לא..) בהן, את מאמינה גם בדרקונים. ד. הבעה בכתב באותו כנ"ל. ה. אנשים אחרים שאת טוענת שהתכוונו ל X מסתבר בכלל שהם התכוונו ל Y (ומה לעשות שאת ה Y גם אני הבנתי כשקראתי את L7 אבל אולי זה בגלל שאני אתאיסט דביל..). ו. מיציתי אותך. שב"ש ומבורך.

L7

New member
תום- הבנת לגמרי.למה?? ציירת סוריאלי

סוריאליסטית של מילים. קצת קשקוש . קצת רעיון. לא יותר מדי ברור. וכל אחד יכול לראות ולהבין משהו אחר.

חברלייצים - לפיכחים שביניכם

כפיכחים אתם לא צוחקים מכל בדיחה, אתם מודעים לצרות שלכם, אתם חשים רע, אנחנו כשיכורים שוכחים מכל הצרות שלנו ובעלי מצב רוח טוב מאוד.

RANDYme

New member
תשמעי גברת למה,

אני באמת לא רוצה להרוס לך את האשלייה, ואולי הייתי צריכה לשים לך סימן של ספויילר... אבל... איך אני אנסח את זה.... בדרך הכי עדינה... גם את תמותי ותקברי מותק!!! ולא, לא תקבלי כנפיים מוזהבים ונבל... כאלה יש רק אצל בוטיצ'לי... כל החיות הקטנות האלה, הריריות והדוחות יעכלו את הגוף שלך. ואת שלי. וה"נשמה" שלך, אמממ... אין לך נשמה. וגם לא לי. סורי בייבי- כבר נתתי את הדוגמא של התפוז. מבחינה פיזית- לא את ולא אני יותר מתוחכמות מתפוז. או מכלב. יש גן עדן לתפוזים? או לחתולים? לא נראה לי. אז ככה שאין ייצורים מופלאים שמגנים עלינו. יש מערכת חיסונית, זה כן. אם התשובות השקריות שלך כמו עולם הבא, נשמה, מלאכים, בלה בלה בלה, אלה מספקות אותך- חיי באשליה ותהני. אותי אישית חינכו שלרצוח שה לא טוב, וגם לגנוב. לא נראה לי שאקבל סיפוק מלגנוב. ומה זה לגנוב? גם אצלך יש לא נודע, וגם לך אין תשובות סופיות, בדיוק כמו לשאר בני האדם. אלא אם כן תשלחי לי גלוייה מגן עדן. נהאהאה לא.

תשובות

למה אנחנו חוקרים? מעניין אותנו, למה מעניין אותנו? הברירה הטבעית פיתחה אותנו כך שנהיה סקרנים וחוקרים בקשר לסביבה שלנו, אין ספק שהדבר סייע רבות לאנושות להתפתח באופן לא גנטי אלא חברתי, במה שמכונה בתרגום גרוע "נגיפי מחשבה" שהם בעצם אחראים לטכנולוגיה מגלגל ועד לשיגור טיל אל הירח. למה אנחנו רוצים לחיות? שוב, הברירה הטבעית פיתחה את רוב החיות המפותחות יחסית להיות חפצות בחיים, הרי ברור שזה משפר את סיכויי ההשרדות... המדע אכן לא מספק מערכת הגנה מפני הלא נודע, זה אומר שצריך להמציא אחת כזו? לא ברור לי מדוע בעצם את חושבת שיש אלוהים , רק בגלל הריקנות החברה האקזיסטנציאליסטית? אלבר קאמי וניטשה התגברו על זה, מה שאת עושה נקרא *לברוח מהמציאות*. אה, וגם את תמותי, יהיה רגע כזה כשתהי בת 80, ופתאום תמותי, איפה גן עדן שהבטיחו לי? אחח, שרלטנים.

למעלה