חברת הקונגרס אילהאן עומאר
<האייקון הכי קרוב שהיה>

debby12

New member
מנהל
כנראה שהבעיה לא רק אצל הכותב שמעליך

כי גם האבחנה שלי היא שאתה כל הזמן משתלח *אישית* ב"דנהקמה".
כנראה שלהרבה אנשים פה אתה מאבחן "בעיה".
אז אולי זה בעצם הפוך?

vinney

Well-known member
אולי

ואולי חוץ מדנהקמה אף אחד לא מעיז להביע דעות כאלה פה?
&nbsp
correlation != causation.
&nbsp
ושוב, אני מצטער אם אי פעם העלבתי אותך, אבל אני לא חושב שזה נותן לך זכות כלשהי להכפיש ולהשמיץ אותי. אם כבר מדברים על התקפות אישיות - את מצטיינת בזה.

JimmyGee

New member
Trump said that the judge

has a conflict because he is of Mexican heritage.
How is that OK?

Let's guess what would Republicans say if Obama said that a judge has a conflict because he is of christian or European heritage.

Close your eyes and picture Hannity or Laura Ingraham or one of these other Republican idiots reacting to that..

vinney

Well-known member
לא כל היהודים חמדנים לכסף

אבל אלה שמסתננים באוניות מגרמניה הם באמת לא הfinest של אירופה. רוצה סטטיסטיקות? אפשר להמציא, כמו שאת ממציאה.
&nbsp
כמו שאמרתי - כשהימין הקיצוני מרגיש בסדר להגיד כאלה דברים, למה שהשמאל הקיצוני יתבייש? זה לא שיש הבדל מהותי בין ״ימין״ קיצוני ל״שמאל״ קיצוני...

metm98

New member
אחרי שהקישור (לא) נפתח, גש לשורת הכתובת והורד את הרווחים

בסוף השורה שהתפוז מוסיף (מספרים שמתחילים ב%)

debby12

New member
מנהל
שיט. נראה שקצת נחפזתי...

המסר להדחתה מהוועדה עדיין ראוי בעיני, מה גם שזו כבר התבטאות אנטישמית שניה שלה בכמה חודשים.

אבל לא טרחתי לבדוק מי זה ג'ייקוב ווהל - ועכשיו משטרחתי ומצאתי, נראה לי שלא הייתי חותמת....

danakama10

New member
גם אני לא בדקתי מי הוא

אבל אני לא חושבת שזה כל כך משנה... מה שחשוב זה נושא העצומה, לא מי פתח אותה.

JimmyGee

New member
Jacob Wohl is a far right nut job

A far right conspiracy theorist lying sack of crap.

Why would you want to associate yourself with anyting coming from him?
Even if he came out with a petition to save sick puppies I wouldn't sign it because it's probably a lie. He he is actually not trying to save sick puppies but trying to kill healthy ones.

Boston Guy

New member
יש בו קצת קווי דמיון לדונלד טראמפ... רק יותר מוקצן

כמו טראמפ בצעירותו ועד היום, גם לשרץ הקטן הזה יש את ה"שריר" של SELF PROMOTION ו"תפיסת מציאות" פלואידית למדי - הוא טען שיש לו 9 שנות נסיון כ HEDGE FUND MANAGER כשהיה בן 16.

JimmyGee

New member
What's next Danakama?

You are going to make us sign a petition against animal cruelty by a Hitler supporter?
Because Hitler was a vegeterian, an animal lover and against cruelty to animals. All of which I fully support
Like you said:
אני לא חושבת שזה כל כך משנה... מה שחשוב זה נושא העצומה, לא מי פתח אותה.

danakama10

New member
לך יש מתג אוטומטי - "היטלר", "שואה"

יש משהו שאתה לא מיד מקשר אליהם? והאם אתה משווה את פותח העצומה להיטלר?
כי זו דרגה חדשה אני חושבת של זילות השואה. בוא נסה, גם אם זה קשה, להוציא את השואה מהלקסיקון שלך, זה לא מוסיף לך כבוד.
"אזהרה" קטנה
- לא רק שמעצבן אותי לקרוא את ההודעות שלך באנגלית, זילות השואה שלך לא מתאימה לי. אני לא מוצאת עניין לדון עם אנשים שעושים זאת, והאנגלית שלך מעצימה זאת (אני חושבת שעבור כולנו כתיבה בפורום מהווה מין בועה קטנה של עברית) ולכן אם שוב אתקל בכך אתחיל להתעלם גם מההודעות שלך...

לעניין - גם אני לא בדקתי מי פתח את העצומה. כלומר, ראיתי את השם, אבל לא חשבתי לבדוק מי זה (נשמע סתם שם רנדומלי שלא מצלצל מוכר). קיבלתי את זה מאחברה שאני סומכת עליה (ואפילו לא אוהדת טראמפ, תאר לך...), והיא קיבלה מחברים שלה, וזה נראה לי מספיק "מכובד". בעקבות דבריה של דבי חיפשתי מיהו האדם, ובאמת נשמע שרץ קטן.
אבל עדיין, העצומה חשובה והיא השיגה הרבה חתימות תוך זמן קצר מאוד, ואני חושבת שעדיין הייתי מעלה אותה לתפוז גם לו הייתי יודעת מיהו היוזם. מה שחשוב זה הרעיון, לא האישיות שיזמה זאת. זה בערך כמו שאתה תתנגד לפגישה הבאה של טראמפ עם קים גונג כי מדובר בטראמפ, או שאני אתנגד לאובמהקייר כי מדובר באובמה שיזם. במילים אחרות, אתה נצמד ל- identity politics וזה מה שחשוב לך, לא הרעיון.

KallaGLP

New member
אף אחד לא מכריח אותך לחתום על כלום.

אתה לא חייב אפילו לקרוא את ההודעה, לא רק להיכנס לחתימה. יש מיליוני עצומות באינטרנט, וסביר שרובן הזויות, אז מה? לא חייבים לחתום ולא חייבים אפילו להיכנס ולקרוא ולהתייחס.

Boston Guy

New member
קודם בודקים - אחר כך חותמים...

צריך לבדוק "מתנות" שמקבלים מאנשים מסויימים, יען כי כמו במשל על העקרב והצפרדע...

placid1

New member
אי אפשר למשוך את החתימה?

אולי זו שאלה טפשית, אבל כיוון שמעולם לא חתמתי על עצומה אין לי מושג :)

danakama10

New member
נחזור ל- AOC ואליזבת וורן

מדוע הן חוגגות על שהצליחו במלחמתן שאמזון לא תהיה בניו יורק? חשבתי שהן בעד לספק עבודה לכל מי שרוצה. 40,000 מקומות עבודה חדשים לא מספיק טוב עבורן?
אם המצב ימשיך, טראמפ לא יצטרך לעשות קמפיין בחירות בכלל. הדמוקרטים עושים עבודה נהדרת בלהבריח מצביעים פוטנציאלים.

למעלה