לך יש מתג אוטומטי - "היטלר", "שואה"
יש משהו שאתה לא מיד מקשר אליהם? והאם אתה משווה את פותח העצומה להיטלר?
כי זו דרגה חדשה אני חושבת של זילות השואה. בוא נסה, גם אם זה קשה, להוציא את השואה מהלקסיקון שלך, זה לא מוסיף לך כבוד.
"אזהרה" קטנה
- לא רק שמעצבן אותי לקרוא את ההודעות שלך באנגלית, זילות השואה שלך לא מתאימה לי. אני לא מוצאת עניין לדון עם אנשים שעושים זאת, והאנגלית שלך מעצימה זאת (אני חושבת שעבור כולנו כתיבה בפורום מהווה מין בועה קטנה של עברית) ולכן אם שוב אתקל בכך אתחיל להתעלם גם מההודעות שלך...
לעניין - גם אני לא בדקתי מי פתח את העצומה. כלומר, ראיתי את השם, אבל לא חשבתי לבדוק מי זה (נשמע סתם שם רנדומלי שלא מצלצל מוכר). קיבלתי את זה מאחברה שאני סומכת עליה (ואפילו לא אוהדת טראמפ, תאר לך...), והיא קיבלה מחברים שלה, וזה נראה לי מספיק "מכובד". בעקבות דבריה של דבי חיפשתי מיהו האדם, ובאמת נשמע שרץ קטן.
אבל עדיין, העצומה חשובה והיא השיגה הרבה חתימות תוך זמן קצר מאוד, ואני חושבת שעדיין הייתי מעלה אותה לתפוז גם לו הייתי יודעת מיהו היוזם. מה שחשוב זה הרעיון, לא האישיות שיזמה זאת. זה בערך כמו שאתה תתנגד לפגישה הבאה של טראמפ עם קים גונג כי מדובר בטראמפ, או שאני אתנגד לאובמהקייר כי מדובר באובמה שיזם. במילים אחרות, אתה נצמד ל- identity politics וזה מה שחשוב לך, לא הרעיון.