חגיגת ראש השנה בירושלים

snopkeen

New member
יש!!!

איזה כיף מטי, תודה
מזמן לא קיבלתי מכתב שלא כולל בתוכו הוראת תשלום...
חכי חכי...

אתם לא יכולים!

זה יוצא חג שני שזה אומר כמו שבת. אי אפשר לנסוע לכותל בשבת! או בחג! יהרגו אתכם

דווקא מתאים מהבוקר

אבל לא 6 בשום מצב אם נתחיל מהבוקר ולא אשיג טרמפ אוכל בצהריים לחזור הביתה. אופציה נוספת - ועזרה מהירושלמים בבקשה - נראה לכם שאפשר למצוא מלון קטן ונחמד ללילה אחד בעלות לא מטורפת? זקוקה לנשימת אוויר ירושלמי.... אנא ענו בהקדם כדי שאולי אוכל לגרד קצת כסף להסדיר את הענין ולהירגע מעניין הטרמפ...

MILK*

New member
אני מתה להגיע אך יש בעיה../images/Emo41.gif

ממש ממש ממש מזמן לא הייתי במפגש (הייתי פעם אחת ביומולדת הקודם של עופר..כמו שאמרתי, ממש מזמן) בכל אופן, מכיוון שאני גרה בפ"ת ואין לי רשיון אני נאלצת לבקש ממישהו טרמפ. האם יש מישהו שמגיע מהאיזור?..(אני יכולה להגיע לת"א במונית שרות גם בשישי בערב) בהמון תודה מראש, אנה.

snopkeen

New member
טרמפ מאזור ת"א../images/Emo35.gif

יש כבר שלושה טרמפיסטים חמודים שממתינים

snopkeen

New member
דרוש עוד טרמפ מאזור חולון+אזור

שתי טרמפיסטיות חמודות ויפות ממתינות

snopkeen

New member
היי

את תגיעי בסוף?
יש ארבעה טרמפיסטים מת"א יש סיכוי שאני מצוות אותם אליך? תודה, דניאל.

matyc

New member
יש לי מקום אומנם יהיה צפוף

(יונית אולי תצטרכי שוב לשבת על הידית) אבל תיצרי איתי קשר

אני בהלם יש כאן גניבת רעיונות!

מיה חשבתי שתכננו משהו אחר:( לא משנה, יום שישי לא אוכל להגיע יש יום הולדת לאחיין שלי.

טוב, נו, שכנעתם אותי. בכוח.

סובבתם לי את היד. וסוף סוף, פעם אחת אני לא צריך טרמפים. מצד שני לא אוכל גם להציע, שכן אני אגיע מבית הוריי, אשר גרים בחור נידח בפרוזדור ירושלים. מצד שני, אני מוכן להציע לינה לאדם או שניים. במיוחד לאנה...
בשלומות, הוזה המדינה (שמאוד מקווה שהוריו לא יהרגו אותו על כך שהוא מביא אנשים הביתה בלי לשאול
)

MILK*

New member
אנה?!..איזו אנה?../images/Emo41.gif

כי אני פשוט אנה אז תהיתי...

MILK*

New member
אי אקח את זה כמחמאה..../images/Emo41.gif

ככה אתה מביך בחורות תמימות בפרהסיה??.
בושות!

אני חושב שחל בלבול.

כוונתי לא הייתה שתצטרכי יותר ממיטה אחת, אלא שאצליח למצוא עוד מיטה מעבר לאלה שיהיו בשימוש ע"י בני הבית. מובן שאם זה גם מה שאת התכוונת עליו, תמחקי את כל ההודעה. (למרות שיצא די מצחיק.
)

למעלה