חגיגת ראש השנה בירושלים

polegra

New member
עדיין לא מצאתי טרמפ.....

אין מי שירים את הכפפה??? אני באמת אשתדל להתנהג יפה טלי

../images/Emo41.gifאולי נארגן מונית שרות מת"א?../images/Emo41.gif

אני שמתי לב שלאף אחד אין אפשרות לבוא עם רכבו, ורובם מאזור ת"א, חולון, וראשל"צ.....אז אפשר לארגן מונית שרות גדולה. יש מעוניינים?

polegra

New member
../images/Emo31.gif

סורי....בבוקר אני בסיור מודרך אצל הראל בעבודה ולערב אורגן מבצע נפנוף בשרים עם אחים שלי ורביצה ברחבי גני יהושוע......לשם שינוי נחגוג את החופש בצורה ישראלית משהו...:) טלי

../images/Emo41.gifהודעה חשובה בעניין טרמפ לי-ם../images/Emo41.gif

שוחחתי עם שרות מוניות ל- 10 נוסעים. נקודת איסוף אחת בת"א, ונקודת איסוף שניה בצומת חולון. נסיעה עד למרכז ירושלים יעלה לכולם 300 ש"ח......כלומר אם יהיו 10 אנשים, אז חישוב פשוט ומגיעים ל- 30 ש"ח לאדם. מי שמתאים לו שיעדכן אותי עוד היום דחוף, בבקשה בלי ביטולים, כי אני מתאמת עם הנהג וזה ביום שישי בערב, אז לא נעים לשגע אותו. בעניין החזרה מי-ם, אז הוא ידאג שיהיה הסעה בשעות הקטנות של הלילה גם. מי בעניין? אני רוצה לסגור עם הבחור.

מונית מתל אביב לירושליים

300 ש"ח ? תסלחי לי אבל זה יקר. מאד יקר. רומני שכמוני
מונית לירושליים עם עצירה בחולון לא צריכה לעלות יותר מ 200 שקלים חדשים.

נכון, לי עלה פחות מרחק גדול יותר

אולי זה בגלל שזה חג הם מבקשים כזה סכום, אפשר לנסות להתקשר לחברה אחרת ולומר להם שקיבלתם הצעה כזו ואם יש להם הצעה טובה יותר. סתם לשם השוואה, פעם (25.1.00) נאלצתי לקחת מונית ספיישל ב-6 בבוקר מירושלים עד חדרה, וזה עלה 280 ש"ח - וזה פי 2 מרחק.

ואם לא יהיו עשרה איש

ופתאום יהיו אחד או שניים שיבטלו...אז כל אחד ישלם איזה 40 או 50 ש"ח? אני גם אברר את העניין.... בטוח יש הצעות יותר נמוכות.

במקום לברבר תמצאו משהו זול יותר

אה וכן לפעמים אפשר להגיד תודה ולהשתדל לעזור ,,,,

זה יום שבתון ../images/Emo70.gif

בסה"כ 20 ש"ח יותר מהאוטובוס 60 ש' הלוך וחזור זה הרבה כסף?

dvr38

New member
ראש השנה - שלושה רגלים?

ראש השנה , זה לא אחד משלושת הרגלים סוכות זה אחד משלושת הרגלים ראש השנה זה יום הדין. לידיעתך.

snopkeen

New member
יכול מאוד לעזור לנו 4 מקומות

בכל מקרה אודה לך מאוד אם תוכלי לתת לי תשובה סופית בהקדם כדי שנוכל לסגור את נושא הטרמפים
דניאל.

למעלה