חגיגת ראש השנה בירושלים

MILK*

New member
הבנתי למה התכוונת../images/Emo41.gif

אבל אני עדיין הסמקתי קשות!
(אזהרה--->נחרנית!) חחחחחחחחחח...

ילדתי, אן לך מושג עם מי את מתעסקת.

בזמנים בהם אני ואחי ישנו באותו חדר, המסכן נאלץ להעיר אותי כמה פעמים בלילה. אני לא סתם נוחר, לטענתו, אני מוציא מהגרון שלי צלילים מוזים לחלוטין, שכביכול לא אמורים לצאת מגרונו של אדם. אגב, לא הבנתי אם ההצאה נתקבלה.
כי אם כן, צריך לסדר הגעה, המקום אשכרה חור. אנשים לא מוצאים אותו גם עם הוראות צעד-צעד.

MILK*

New member
נאלצת לסרב בנימוס../images/Emo41.gif

אני לא ארגיש בנוח להתנחל אצל בחור נחמד שאני לא ממש מכירה... אבל בכל אופן, אנחנו נתראה במפגש!

astrix4

New member
דרוש גם טרמפ מרמלה!!!

מה נסגר איתכם עם כל הטרמפים האלה? אנחנו מגיים כל שבוע למרכז! יאללה ,תארגנו ותגיעו בהמוניכם!!! דרוש טרמפ מרמלה ( ל-לירזזזזזז)

iditush11

New member
אני ירושלמית ואני אשמח להגיע למפגש

שלכם בפעם הראשונה אני לא מאמינה שאני כותבת את זה כאן בפורום, הייתי שמחה להכיר את האנשים כאן ואולי בכל זאת לפתוח איתכם דף חדש לקראת השנה החדשה. אז אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי במסרים מיקום מדויק וכו'. עידית

אם היה לי איך להגיע ולחזור../images/Emo4.gif

בכל זאת יום שישי, אפילו אוטובוסים אין...

franko74

New member
לראשונה....

ולמרות שלא סובלת את ירושלים (יש גם כאלה, מה לעשות) אבל, וזה אבל חשוב.... אין רכב הפעם, טרמפ מאזור כפ"ס יתקבל בברכה אוהבת קרן

עופר 123

New member
../images/Emo45.gif - וייתכן שאפילו צריך טרמפ....

האוטו עושה בעיות, אז אם לא אפסיק לקחת אותו למוסך, אני זקוק לתוכנית ב' בדמות טרמפ
.
עופר

grishayoyo

New member
../images/Emo127.gif מאשרת הגעה עם רוקסן1

רונית ואני מצטרפות בערב. יוצאות מרעננה, יש מקום ל-3 מאחורה...
אנא הוראות הגעה + שעה מדוייקת.

Roxan1

New member
כאילו... דה...../images/Emo13.gif ברור!!!

אבל שימי לב שאני וקרן נצטרף רק בערב. אם זה מתאים לך יש לך מקום שמור, כתבי לקרן מסר ותתאמו.

snopkeen

New member
מפגש ראש השנה + טיול - המשך

בהמשך להודעה הקודמת הנה כמה עדכונים: קודם כל והכי חשוב יש לא פחות מעשרה! חברים שצריכים טרמפ החל מאזור כפר סבא עד חולון בכל אזור המרכז אני מאוד אודה למי שיוכל לעדכן אותי אם יש לו אפשרות לאסוף איתו ח'ברה וכמה...
(שלושה טרמפים ואנחנו סוגרים את העניין, אין לי בעיה להגיע לאסוף חברים בעצמי אם צריך.) ולתוכנית עצמה: האירוע מתחלק לשניים
בבוקר טיול ברחבי ירושלים שיסתיים בארוחת צהריים משותפת (פרטים נוספים לכל המעוניין לפנות אליי במסר אישי) לאחר מכן כמתוכנן יתקיים הפיקניק בארמון הנציב
והרי רשימת המאשרים (אני שולח הוראות נסיעה ופרטים נוספים לכל אחד ברשימה הזו): כתומישמיש שרה גיבורת נילי snopkeen סנדי האחת והיחידה matyc איגואנה כחולה not afraid to try פרה קטנה וחמודה שושה 24 polegra AlteX מכבס תולה דניאלההה האשה של רנואר MILK* ליבלוביתית דובונת איכפת לי הוזה המדינה astrix4 iditush11 Self destruction היחידה mital franko74 עופר 123 אם יש מישהו שמעוניין להגיע ולא מופיע ברשימה זו נא לאשר בהקדם מכיוון שהמסר יישלח אוטומטית על ידי תוכנה חדשה לארגון מפגשים שבניתי (איזה חנון אני אלוהים ישמור
),המסר יישלח מחר אחר הצהריים כולל הוראות נסיעה
שלכם, דניאל.

למעלה