חג חירות שמח ושלום רב :)

קראת את מחשבותיי

ואם יורשה לי רק לייעץ - לא כדאי לכתוב מניק אנונימי - אנשים עלולים להתחזות אלייך (אם כי במקרה שלך זה יהיה אתגר לא פשוט עקב הסגנון
).

dori78

New member
אין בעיה, אני אסביר את עצמי שוב

תנוח דעתך, הטענה שלי היא לא אליך, אתה כותב יפה והגיע הזמן שיהיה פה מישהו שמכיר יותר מכמה מילים בסיסיות בעברית, אחד שלא משתמש ב"חחחחח" כדי להביע קורת רוח מדברים וגם יודע להטות פעלים כמו שצריך. סחטיין, אני איתך.

מכיוון שכמוך, השפה העברית יקרה ללבי, ניסיתי להסביר פה מספר פעמים מדוע שימוש בביטוי כזה או אחר לא מתאים או לא נכון. התגובות המלבבות שקיבלתי, גרמו לי להסיק כי גולשי הפורום הנכבדים, לא רק שאינם מעוניינים לכתוב בעברית תקינה, גם לא מוכנים לשמוע ביקורת על הניסוח, אפילו במקרים בהם ניסוח קלוקל גרם ממש לחוסר הבנה של ההודעה.

לכן, חורה לי לראות שמישהו ש(סוף-סוף) כותב עברית נכונה, מקבל שבחים כאילו היה נצר למשפחת בן יהודה.
אני בספק אם כל חברי הפורום שכותבים בשגיאות הם דיסלקטים או עולים חדשים, אחרי הכל אנחנו בישראל ואמורים לתקשר בעברית. בסך הכל הגיע אדם נורמלי, דובר עברית תקינה. אז ברוך הבא בצל הפורום, אני לא מתעלפת מהעובדה שאתה כותב עברית תקינה, כי זה נראה לי משהו מאוד ברור מאליו. זה הכל.

חג חירות שמח ושלום רב :)

שלום לכולן/ם, אחרי זמן-מה כקורא פאסיבי מן הצד, החלטתי להצטרף באופן פעיל יותר...

שמי כאן מרמז יותר מכל על אישיותי; אני אדם חידתי. מתקרב לשנה ה-30 לחיי, אחרי השכלה גבוהה ואפילו עבודה מסודרת ויציבה כבר ישנה, כמו גם אופק בהיר להמשך הקריירה... ועוד כהנה וכהנה הישגים מהישגים שונים בתחומים רבים ומגוונים. אבל, עמוק בלב, ההרגשה היא כי לא עברתי כמעט שום דבר בחיי, כל זאת בשל היעדר הניסיון הזוגי ונגזרותיו. מבלי להשתמש במילה הברורה מאליו - שכולכן/ם מבינים מהי - אוכל להעיד כי בשנים האחרונות אני הופך ליותר ויותר חרד עקב פספוס הרכבת הזו, שנראה כי החלק הארי עלה עליה, ורק אני לא.

ידידות טובות יותר וטובות פחות, חלקן ראו עצמן כ"חברות נפש" לכל דבר ועניין, לא היו חסרות לי לכל אורך השנים, אבל אני מאמין שבנימה זו, מרבית הגברים כאן, יזהו את אותו פרנד-זון הידוע לשמצה, ויבינו ללבי תוך אנחה עמוקה... כל חיי - נשים - בעיקר בוגרות יותר אך לא רק ולא בהכרח - רצו בקרבתי. כל חיי שמעתי מהן כי "אתה הכי עמוק, הכי רוחני, הכי מיוחד, הכי רב-פנים ורב-סתירות, הכי מאתגר" וכן הלאה.
אבל בסופו של יום, הן הלכו לעבר השקיעה מחובקות בזרועותיו של עלם-חמודות כזה או אחר, ואני נשארתי בבדידותי יחד עם עצמי, בוהה באפלה בין ארבעת קירותיי. ותמיד שמעתי מהן כי "נכון שאתה כך וכך... אבל אתה טו-מאץ' כבן-זוג, הן אתה לא באמת מצפה שמישהי תוכל להתמודד '''עם זה''' מדי יום ביומו?" - והדבר אף היה מתובל במיני תירוצים כמו "היעדר משיכה פיסית" וכן הלאה.

ניחא, כל זה טוב ויפה לכשעצמו, אך בגילי כיום, ידידות מעין זו איננה מקדמת אותי לשומקום. נהפוך הוא. לכן לאחרונה חתכתי 99% מן הקשרים הללו. אין לי יותר סבלנות לכל זה.

אני מודה ומתוודה שבעבר הייתי פעיל יותר בכל מיני קהילות, וכיום אין לי זמן רב לשוטטות מכיוון שאני עובד שעות ארוכות במהלך כל ימות השבוע. עם זאת, אני מאמין שכן אמצא זמן להתדיין על גבי במה זו, ויותר מכל, הייתי מאוד מעוניין להכיר כאן (א)נשים במצב דומה לשלי, ואולי, בתקווה, יתפתח מכך קשר משמעותי... בכל מקרה, לגבי עניין זה - ארשום על עצמי יותר בשרשור ההיכרויות.

אמת ויציב: בעבר נטיתי למוד של סגפנות, והיו שנים, לפני כעשור ויותר, שבהן ראיתי במיניות 'פעילות מונוטונית ומשעממת מחמת מיאוס". כמובן שעם השנים, כאשר היצר קיים אבל אין הזדמנויות לממשו, לומדים שזהו חלק נכבד, בלתי-מבוטל, מן הקיום האנושי - או במילים אחרות - פוטנציאל אנושי חשוב וראוי למימוש!

אני (רק) יכול להעיד בגוף ראשון כי המחסור בתקשורת מינית פגע בי מאוד לאורך השנים, בעיקר רגשית, והביאני לא אחת לידי חמה שפוכה.
כיום, חדור במוטיבציה ומלא כרימון בחכמת חיים שנרכשה בדם, יזע ודמעות - אני מקווה למצוא את שאהבה נפשי, ולו באם יהא מדובר בשלב זה ברגעי חסד אחדים.

עד כאן לבינתיים :)
מאחל לכולם/ן חג חירות שמח וגדוש הומור וחיוכים!

Elle992

New member
קודם כל-ברוך הבא!

שנית-אתה כותב בצורה כל כך רהוטה ומדוקדקת! נהניתי לקרוא

שלישית-אני מזדהה עם האמור בהודעה ולמרות שמצבנו שונה האחד מהשני הצלחתי להתחבר לסיפור ולהבין את המניעים שמהם הוא נכתב.

אני מקווה שתשתלב כאן ותמצא עיניין בנושאים שעולים כאן והכי חשוב אולי תמצא את זוגיות דרך הפורום או דרך אנשים שעוברים/חברי הפורום הקבועים,

אני באמת מאחלת לך מכל הלב הצלחה בתחום ואל תתייאש, אתה נשמע טיפוס מאוד אינטיליגנטי וראוי בהחלט לזוגיות כמו כולם

תודה רבה

מודה לך מקרב לב על תגובתך :)
לגביי האיחולים - מה אומר? אינשאללה!
משתדל לא להתייאש, משתדל עד מאוד. לכן, על אף דבקותי העיקשת באנונימיות, אני סוג-של-חושף-עצמי-כאן. בבחינת - המטרה מקדשת את האמצעים :)

Elle992

New member

בקשר לאנונימיות-מזכיר לי אותי! תמיד דבקתי בפרטיות ושמירה עליה בצורה מאוד כבדה ורצינית, עם השנים....זה הולך ופוחת ואני מצליחה להחשף כלפי אנשים שאני מצליחה..לראות שניתן לבטוח בהם

ברוך הבא

חלק מהדברים שלך עורר בי הזדהות מיידית. אני גם בתקופה כזו שאני לא טורחת בקשרים עם אנשים, אני יודעת שחברות באות והולכות והן בעולם שלהן. אני בסוף בעולם בודד משלי. מאחלת לך בהצלחה ומציאת זוגיות עם מיניות

תודה

תודה, שרית, על מילות העידוד.
לגבי מה שכתבת - זו אמת לאמיתה ללא כחל ושרק.
אני מאז ומתמיד דגלתי בשיטת הפרד ומשול *קריצה*

Light18m

New member
נהנתי לקרוא והזדהיתי

מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש.
הייתי ממליץ לך להשתלב בפורום, אני חושב שאתה יכול לתרום פה במיוחד, ויהיה כיף לקרוא אותך.

Reyn

New member
אפשר לשאול משהו?

דיסקליימר: לא צפיתי ב'היפה והחנון'.

על פניו, לפי הפרומואים לתוכנית וכו', קיבלתי את המסר שחנונים אמורים לשאוף לצאת עם בחורות מושכות וטיפשות, ואף לשנות את התנהגותם ומראם כדי להתאים לבחורות האלה. ואני תוהה: מאיפה הרעיון שחנון אינטיליגנטי ירצה בכלל לצאת עם בחורה רק בגלל שהיא יפה, למרות שאין הל שום דבר להציע לו מבחינה אינטלקטואלית?

dori78

New member
בלי לצפות בסדרה

אני יכולה לספר לך, שכנראה לא הבנת את הפרומואים.
מה שהם ניסו להעביר, זה שיש בסיס לתקשורת בין עולמות מנוגדים.
העובדות מדברות בעד עצמן - לא מעט מהחנונים, אנשים בעלי כישורים אינטלקטואליים מפותחים ביותר, מצאו עניין ביפות (עניין של טעם), למרות הניגוד החריף. מהצד השני - חלק מהיפות (שוב - עניין של טעם), הצליחו עם הזמן למצוא עניין בחנונים, למרות חוסר ההבנה המוחלטת שלהם בענייני טיפוח המראה החיצוני.
במהלך התכנית, הבנים למדו (או שכפו עליהם) לטפח את המראה שלהם והבנות - לפתח את האינטלקט.

באופן אישי, אני מטילה ספק ביעילות של המהלך, בדיוק כמו שאני מטילה ספק ביעילות של הפסקת עישון או "התבוננות עצמית ושיפור עצמי" בסדנאות. לטעמי, מי שמעוניין לעשות שינוי, צריך למצוא בעצמו את הכוחות הדרושים ולא לתלות את הצלחת התהליך במשהו חיצוני. מי שמעוניין לשפר את המראה החיצוני שלו, שיתכבד ויעלעל במגזיני אופנה. או שיחליט לבד איך הוא רוצה להיראות, העיקר שהשינוי יהיה מתוך החלטה שלך, כולל הכיוון של השינוי, לא משהו שמישהו אחר מכתיב לך.
כנ"ל לגבי הבנות - מי שמעוניינת להשחיז את יכולותיה הקוגניטיביות, מוזמנת לפתוח ספר. או להירשם לקורס מתאים.
לא צריך בשביל זה סדנה לשיפור עצמי, או איך שלא תקראו לזה.

Reyn

New member
לשנות תספורת ולבוש זה לא כמו לפתח אינטלקט.

לפחות חלק מהיכולת הקוגניטיבית שלנו מוכתבת בלידה על סמך גנים. יש אנשים שלעולם לא יהיו חכמים, לא משנה כמה ילמדו וכמה ספרים יקראו.
גם אם נתעלם מפוטנציאל מולד, פיתוח אינטלקטואלי מצריך שנים ארוכות של לימוד וגילוי עניין בעולם, ולא תמיד זה זמין לנו בכל גיל. למשל, רוב האנשים שלא למדו שפה שנייה בגיל צעיר לא ישלטו לעולם בשפה נוספת באופן מושלם.
בוודאי שתוכנית שמורכבת כולה ממספר פרקים שצולמו לאורך כמה חודשים לא תהפוך אף פוסטמה לטיפוס אינטיליגנטי, אינטלקטואלי ומשכיל.

Reyn

New member
אני טוען שאי אפשר להניח אוטומטית

שבחור אינטיליגנטי יהיה מעוניין לצאת עם בחורה סתם בגלל שיש לה גוף יפה. אם אין רמיזה כזו בתוכנית, אז ההשערה שלי היתה שגויה, מתנצל.

אגב, לימור הזו שרואים בסרטון שאור העלה, נראית כמו חיקוי מחומצן ומאופר-מדי של בובת ברבי, וניחנה בערך באותו כישרון דיבור.
שגיא בנאדם מד-אים, אבל אנחנו שתי עולמות שונים...

רוב הבחורים האינטליגנטיים

לא יהיו מעוניינים להופיע בתוכנית הזו.

כמי שבד"כ לא סובלת תוכניות ריאליטי, זו התוכנית היחידה שצפיתי בה בהנאה, כי היא לא לוקחת את עצמה ברצינות יותר מדי. אם כבר צריך להעלב ממשהו בקונצפט של התוכנית, זה מההנחה האוטומטית שבחורות יפות הן טיפשות.

Reyn

New member
זו לא הנחה, זו בחירה של יוצרי התוכנית

כדי לתת קונטרסט לחכמים. לא נעים לומר "הטיפשה והחנון", אז לקחו בחורות טיפשות אבל יפות לכאורה.

למעלה