אני לא יודעת לאיזו הודעה אתה מתכוון
בכל אופן, אנסה להסביר למה התכוונתי. קודם כל, ודאי לא התכוונתי שאתה צריך להתחיל באופן אגרסיבי עם נשים אקראיות. אני לגמרי מבינה ומזדהה עם הרצון להכיר מישהו לפני שנכנסים לזוגיות, ואני מניחה שלכל אחד יש את הקצב הדרוש לו. הנקודה היא שאתה צריך לשדר לבחורה שאתה עכשיו מגשש לכיוון שלה בקטע של בן זוג, ולא בקטע של ידיד. איך בדיוק תעשה את זה, תלוי באופי שלך, ובנסיבות של ההיכרות. אם זו מישהי מהעבודה או הלימודים, אולי טבעי לחפש את קרבתה בהדרגה מבלי להכריז באופן רשמי שאתה מעוניין בה רומנטית. אבל בשלב כלשהו, ולא מאוחר מדי, אתה צריך לשדר את הכוונות שלך באופן ברור, ובד"כ זה אומר להזמין לדייט. כמובן שגם בדייטים אתה לא מיד (אם בכלל) הופך לבן זוג, זה תלוי בקצב של שניכם, אבל זה מבהיר שאתם לא עומדים להפוך לידידים.
אם למרות כל הרמזים שלך הבחורה מנסה להפוך אותך לידיד, אתה פשוט נוטש בנימוס, אומר שלא מתאים לך וזהו.
כמובן שיכולות להיות לך ידידות בעבודה/לימודים/חברה'/חוג, אבל ברגע שכבר יש פגישות בנפרד שלך ושלה, שיחות נפש וכו', לדעתי זה צריך להוביל לזוגיות או להפסק. יש אנשים שאין להם בעיה עם קשר כזה. לי יש בעיה, ואני חושבת שזה ממש לא מומלץ לחסרי נסיון שנוטים להתאהב בידידות שלהן.