חג שמח

Deerest

New member
אם כך

אז 2/11 נראה לי יותר. לא נספיק כלום משעה 15, לעומת זאת, משעה 13... ולטל יהיה זמן לנוח ולהתארגן.

seaגל

New member
../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחח למה למה חשפת אותי...ככה קראתי לי בשקט ונהנתי לי והחיזור פה ממש מצא חן לי .... מדמיינת לי את הפגישה שלכם את ההתרגשות פשוט גדול!!! תהנו ....מה שבטוח שאישה אורחת היא אישה פורחת ומקסימה....זכיתם!!

למה ../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

למה גילית להם שאני אישה למה? חחחחחחחחחחחחחחח
אוהבת אותך

seaגל

New member
תגידו............

המפגש בים בבית מלון בצהרים כולל ארוחת צהרים?

כשאני נבוך,אני חייב לנשנש לי משהו..

אני מעוניין לאכול,גם להנאה,..... חושב שזה מאד אינטימי,האכילה ביחד, ונראה לי שגם דירסט יעדיף לנשנש...... ואם לא,נשתה לחיים................ אגב,למה שאלת?

אחרי שראיתי את היפות שלך,ושל טל!

הבנתי שגם לי וגם לדירסט,שווה להגיע איתכן לפגישה. אפילו עיוורת.... הימור בטוח! אני צוחק,כן? אבל בכל צחוק יש משהו רציני....

seaגל אהלן,

אחרי הפגישה הראשונה שתהיה לנו עם אישה אורחת, אם יהיו עוד, תבואי גם? אם אישה אורחת כל כך מחבבת אותך,אני הולך איתה יד ביד... את סיגל גם בחיים? נעים מאד!

seaגל

New member
../images/Emo142.gif

אם יהיו עוד אבוא בשמחה למרות שנראה לי שאישה אורחת מתכננת עליי כבר במפגש הראשון
ואני סיגל כל יום כל היום... נעים מאוד ותודה על קבלת הפנים .

אין בעד מה סיגל,אבל דירסט,תגיד לי:

לא היית מעדיף מבחינתך שניפגש רק אנחנו קודם? דירסט,אני טועה? או שתלוי בסיגל.... מבחינתי,אין שום בעייה עם העניין.

סיגל../images/Emo24.gif

הייתי שמחה לקרוא את התגובות שלך על השאלות שלנו כאן איזה כייף לנו שאנחנו כבר נפגשנו
ראית? נשארתי בבית סליחה! בפורום חחחח התגעגעתי לימים שהיה לי יותר זמן

טל

בזהירות רבה והוא יגיע חחחחחחחחחחח מה את לא מבינה? האיש נשוי איך הוא יסביר את שיחות הטלפון אה חחחחחחח לגבי ה"מידע מזוקק" לא לזלזל כתבנו פה דברים יקרים וזה מאוד נכון שיש אנשים שחיים איתנו וסביבנו שלא זכו לשמוע ולדעת. את עוד תבואי ונפגש שוב ארבעתנו

טל,אהלן ../images/Emo141.gif

מה שלומך,מקווה שהכל כשורה איתך. שיהיה לך חג שמח,מתוקה, וכמובן שאני שולח לך כבר את המספר במסר,התקשרי עימי בשעות היום,יותר נוח לי,אם עולה הדבר בידך.. ביי,קחי

Deerest

New member
הצעתי

תל אביב, שעות הצהריים המאוחרות, לובי של בית מלון לחוף הים...

אתה דומה לי בעניינים שכאלה,

אני הכי אוהב את השעות הללו,וגם את המקום,והכי חשוב,את הקירבה לים. מתי אנחנו נפגשים? אני מרגיש נבוך פחד,כמו שלעולם לא הייתי,גם לא לפני פגישות עיוורות הזכורות לי מלפני המון המון שנים,יש כאן אלמנט דומה,למעט הציפייה,אין לי ציפיות,כי אני כבר מכיר אתכם,אבל יש לי ים של מבוכה,אלוהים,כמה שאני נבוך,וכמה שכייף לי עם זה....אוהב להיכנס גם לכאלו סיטואציות, הסיטואציה ממש ממש מוזרה,ומאד מפחידה אותי,מודה בזאת מכל הלב, לדעתי הדבר נובע (אצלי),מהעובדה שאני ממש חש שאני מכיר אתכם,נפתחתי כלפיכם באהבה,וכעת אני עומד לפגוש בכם,ממש כמו שקורה עם כל העולם,שמכיר אותי הרבה הרבה פחות מכם...(דירסט,אתה באמת גאון,הגדרת זאת בכשרון רב) למה אני מרגיש כל כך נבוך? למי מכם יש הסבר? ולא שיש לי בעייה להגיע,אני אגיע לפני כולכם,כי אני מקדים תמיד...

חחחח../images/Emo6.gif

אחרי מה שכתבת כאן אני כבר לא נבוכה בכלל חחחחח עוזי אתה מרגש אותי במה שאתה כותב יש בך תום של ילד וזה כל כך יפה ומצחיק אני אנסה לענות אני חושבת שאתה מופתע לטובה הרבה זמן חיזרת אחרי דירסט חחחחחחחח ראית בו חבר טוב והנה סוף סוף הוא מוכן לבדוק את הענין חחחחחח הוא מחזיר אהבה ותשומת לב וזה מרגש ומביך פגישה עיוורת איכותית

למעלה