חדר מלחמה
תוכנית מספר 2

מה הקטע עם..../images/Emo35.gif

לא הבנתי את הסוף!!!! מה רענן קרע בסוף הפרק?? בגלל שהוא חזר בדיוק מנאור חשבתי שהוא קרע משהו שקשור לכסף שרענן רצה לגייס בשביל אח שלו. לא פייר להשאיר אותנו ככה במתח שבוע

vitamin P

New member
הוא קרע את הצק....

לדעתי צ'ק של בנק לאומי שצילמו אותו בצבע על דף A4 חחחח הכסף שהוא רצה להביא לנאור הוא סתם אמר לו שבמילא היה לוקח לו שבועיים לגייס את הכסף הוא הביא את הכסף אבל מאוחר מידי מבחינת אמינות בסדרה, ממתי נותנים לחוטפים זרים צקים?? מה קרה ל- תעביר לי לחשבון הבנק שלי בשוויץ?

כןן אה?!

כןן.. חשבתי על זה. כמה מתאים ליאיר לפיד לעשות את זה.. בכל מקרה, לפי דעתי זו אחלה סדרה (נו טוב, יאיר לפיד עשה אותה
), יש לה כמה פאקים אבל אני בטוחה שהיא תשתפר בהמשך.

willo1

New member
חחח../images/Emo45.gif

שמתם לב ששטיין הוא העיתונאי שהיה זקוק להשתלת לב בטיפול נמרץ?? אין על רוני!

willo1

New member
אה כן

גם עמוס לביא. חח אני חושבת שאני אפתח פינה קבועה לזה חחח - "כל המשותף לטיפול נמרץ וחדר מלחמה"

ליאת 3

New member
הערות והארות...

אהבתי: נושא מעניין אקטואלי ואנושי . משחק מעולה והנה בא האבל: הדמויות הנשיות בסדרה חד גוניות מבחינת מראה וגיל (כוסיות כהות שיער...) מה שנותן שטחיות מסויימת וחוסר אמינות הייתי מצפה לגיוון גיל, צבע , מראה והתנהגות ( אולי איזו M כמו בג'ימס בונד משהו...) לעומת זאת החתך הגברי הרבה יותר מגווון ומעניין כך אפשר לבין שהכותב הוא גבר גבר........וזוהי נקודת מבטו אולי אם היה מקבל נקודת מבט נשית (מאיזו כוסית כההת שיער.........) היה מגוון. אבל באמת אי אפשר לקבל מבט נשי מגבר גבר...... אבל בסופו של דבר : תודה על ההנאה מהדברים הטובים ( משתדלת להסתכל על חצי הכוס המלאה, אבל בסופו של דבר אני מסתכלת כאישה)

Ebrami

New member
יאיר-לפידיות במיטבה.

אני אומנם רק טיפה יותר מבוגר ממיקי ומיקי שמשתעשעים להם שם במחשבים של השב"כ אבל אני פשוט חייב להגיד שמהסדרה הזאת נוטפת יאיר-לפידיות בצורה מטורפת. אני מתערב שגם אם לא הייתי יודע לפי כל הפרומואים שהסדרה הזאת היא של יאיר לפיד, הייתי מזהה שזה שלו לפי המשפטים של השחקנים, לפי הבדיחות, ההתחכמויות וגינוני הלשון, אבל בעיקר בגלל התוכן. תוכן פופולרי, מיינסטירימי וקונצנזוסאלי מובהק, בדיוק כמו יאיר לפיד עצמו. את הפרק הראשון לא ראיתי, אבל בפרק השני דווקא נהניתי לצפות. כל משפט נדמה כאילו נבחר בקפידה וכל בדיחה היתה שנונה ומתוחכמת מאוד, אבל יחד עם זאת, מעבר לכך שיאיר מתיימר להציג את מה שקורה מאחורי הקלעים של מערכת הבטחון הישראלית, הוא עושה זאת בגישה הפופוליסטית הידועה שלו, בדיוק כמו בטור שלו ב7 ימים או בתוכנית האירוח שלו בטלוויזיה. מתעסק בנושאים פופולריים ומיינסטרימים מנקודות מבט אומנם עמוקות, אומנם מאוד מפורטות, אינטלקטואליות ומתוחכמות, אבל בכל זאת, לא בצורה מספיק רדיקאלית, מספיק מעוררת תהיות ומחשבה כמו שאומנות צריכה להיות. בימוי של סדרת טלוויזיה היא אומנות, וצריך להתייחס אליה באומנות, בניגוד לכתיבה בעיתון או לתוכנית ראיונות בטלוויזיה, תוכנית טלוויזיה שתעסוק בצורה כל כך אינטנסיבית במנגנון רגיש, סודי ובעל חשיבות כל כך רבה, חייבת להיות מקוממת, רדיקלית, אנטי-קונצנזוסאלית, בדיוק הדברים שיאיר-לפיד הוא לא. אומנם יש בה בסדרה את החן שיש ביאיר, את ההתחכמות, את הרגש, את הקסם האישי, ממש כל פריים נדמה כאילו צולם בידי שפילברג עצמו וכמעט כל בדיחה\משפט ממכתבתו של שייקספיר, אבל פשוט חסרים בה הדברים שאמורים בסופו של דבר לגרום לתפיסת עולמו של הצופה להתהפך או לפחות לגרום לו להרהורים ותהיות על אופן פעולתם של שירותי הבטחון. התוכנית הזאת, כמו הרבה דברים שראינו בזמן האחרון, נכנס לרשימת בשבילי לרשימת ה"פופלריים ומושכי רייטינג שתיכף יפלו", בדיוק כמו אופנת הגזרה הנמוכה ותוכניות הריאליטי. יאיר, שיהיה בהצלחה.

אם הסדרה תחזיק את השנתיים+

של הגזרה הנמוכה [שרק עכשיו מראה סימנים איטיים של התנתקות מהאופנה] הרי שכל הוגיה יצאו מרוצים

אכן, סגנון לפיד, וזה לא שבח

סגנון רדוד, סקסיסטי, פסאודו-מתחכם. אפילו נאש ברידג'ס כתוב טוב יותר.

pinki 2

New member
האם האפשר לראות באינטרנט את פרק2

פיספסתי היום את פרק 2. האם יש מקום באינטרנט שאפשר לראות אותו?

vitamin P

New member
לא../images/Emo88.gif תשאל אחד ממכריך אם הוא

הקליט במקרה את התוכנית

מיקושון

New member
עכשיו אפשר לראות..

עכשיו כבר ניתן לראות שבין גלית ונאור מתפתחת אהבה לא קטנה..
נראה מה יהיה בינהים.. בהצלחה!

מיקושון

New member
דרך אגב גלית..

ניתן לראות שיש לה קול של תינוקת לא? זה היה קטע מאוד מטומטם,למרות שהיה לה קטע מרגש בפרק..

נועם ש

New member
פיהקתי...

זוכרים את הסרט אמדאוס ? כשהקיסר פרנץ יוזף בא לקונצרט של מוצרט... ו...הוא פיהק ... הכל היה מושלם , כל תו במקום , אבל היה מ ש ע מ מ מ ם ! אז זהו.. ב"חדר מלחמה" הכל מושלם , " כל תו במקום" אבל... משעמם !!! אין הפתעות. גם ההפתעות לא מפתיעות .המסלול של כל משפט בתסריט ידוע מראש כאילו יאיר לפיד כתב אותו שבוע קודם בטור הקבוע. בקיצור, זה לא 24. הנשימה סדירה , מצויין למשפחות , לא למטיבי לכת...

מור86

New member
היי לכולללםם../images/Emo9.gif

סתם שאלה שתהיתי עליה בפרק אתמול ושמתי לב-החיילות והחיילים שמסתובבים תמיד בחמ"ל..איזה כומתות יש להם?כי אני חושבת שראיתי חיילת אחת שם עם כומהת של גולני...זה הגיוני??

GuestOfHonor

New member
אני ראיתי שחורות ובקו"ם

אבל בכל מקרה לא ראיתי שם חיילים עם דרגות (דרגות חוגרים או קצונה) ככה שנראה לי שפשוט הלבישו את הניצבים סתם במדים שהמפיקה יכולה לארגן בלי להשקיע יותר מדי מחשבה - שזה לא כזה נורא בהתחשב בזה שהם אמורים להיות ניצבים. עד כמה שאני יודע, פקידות חיילות במשרד הביטחון האמיתי הולכות עם כומתת בקו"ם.

vitamin P

New member
אני לא ממש זוכר, איזה צבע זה?

ומלא תוכניות טלוויזיה יורדות בקצב על החיילים שמסתובבים בחמ"ל הם מקצינים את זה ובכל מיני מערכונים מראים את החיילים האלה רצים ועושים כל מיני דברים מצחיקים ברקע

למעלה