חדר מלחמה
תוכנית מספר 2

טעות תחקירית?

במשרד הביטחון יש פונקציה שנקראת המלמ"ב- הממונה על הבטחון במשרד הבטחון. בחדר מלחמה הוא נקרא משום מה 'מפקד יח"פ של משרד הבטחון' או משהו דומה לזה... מאחר והסדרה מקפידה על הצמדות למציאות זה נראה לי כמו כשל תחקירי אלא אם הסיבה לכך היא הרצון להמנע מלפגוע בפונקציה הרלבנטית [מה שלא מסתדר לי עם הריגתו של שגריר ישראל בצרפת 'מינויו של סילבן'].. מעבר לזה, אחלה סידרה

אסור לרמות בפרטים מצילי חיים

"תרגיל היימליך" שלכם לא היה שום דבר. אפילו לא הדרכה להחיאה נכונה. אסור לרמות בפרטים מצילי חיים. תתביישו לכם, לפיד ה"נאור" וכל חבר מרעיו.

vitamin P

New member
כיצד לבצע תרגיל היימליך../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

http://www.o2net.co.il/html/firstaid/choke.htm

../images/Emo101.gifלך להדריך במד"א

במד"א ישמחו לקבל חומר חדש וטוב להצלת חיים (כמו שאתה הצגת כאן) אני בטוחה שהם יקבלו אותך ברצון :))

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifלא ראיתי ../images/Emo7.gif מישהו מוכן לספר ל

לספר מה היה
עיקרם של דברים

dor1111

New member
תיהיה

משהו אחד נראה לי מוזר בפרק תקראו לי קטנוני אבל לפי הסידרה אחד של נאור צריך לניות מיימום בן 75 ודבר זה עו יותר מקטין את סיכוי אימו לחיות ובסידרה נאור אמור להניות בן 25-30 אז הגיל שלו לא נראה לי ממש הגיוני

מיקושון

New member
אפשר גם לפרגן..

תראו נכון שיש המון בעיות וצריך לשפר, אבל חכו רגע רק התחלנו תסדרה אתם כבר מתלוננים זה עדיין לא הסוף וכמובן לא האמצע חכו ונראה מה יהיה אף אחד לא יודע מה יקרה.. וחוץ מזה למה אתם כבר מתחילים עם הבעיות ברצינות פעם ראשונה שעושים סדרה כזאת ישראלית שכולם שם ישראלים הכל מקור ישראלי (וגם אם אתם אומרים שזה דומה לבית הלבן 24 וכדומה זה ממש לאאא!!) אז כבר יש לכם התנגדות?? תנו למפיקים לשחקנים לעשות את שלהם למה להרוס להם לפרק הראשון היה רייטינג כל-כך גבוה תנו להם להמשיך כך ולעומת זאת אתם באים והורסים להם.. לא נרוא כל אחד עושה טעות אבל עדיין רוצים לצפות בה ואתם ישר נותנים לאנשים תגובות שלא צריך לראות אותה בסדר הם ישפרו את זה.. אבל תרגעו!! תחשבו הייתם במקומם,אתם לא יודעים כמה מעצבן זה ומעליב לשמוע את זה!! אז יאללה תתחשבו כבר בשחקנים מפיקים וכו'.. ותנו להם לעשות את העבודה שלהם כי למרות הכל אנחנו אוהבים אותם ואת הסדרה.. וחלאס לדבר הערות דברו על הפרקקק!!

למעלה