חדשדושה[[=

הנה שוב התחלנו לדבר על אווריל../images/Emo6.gif

עד שעברנו גמילה.. צק צק צק

עטר9

New member
../images/Emo45.gif |כן ../images/Emo45.gif קארין צודקת!!!!!!!!!!

בסב פה בשביל המעריצים לא בשביל הכסף!!!!! זו הסיבה היחידה שבגללה הם חזרו!!!!

עטר9

New member
היית מתה!!!!!!!!!!!!!!

המוזיקה של בסב מעולה!!!!!! זה שיש לך ועוד כמה בנות ששונאות את בסב טעם גרוע לא אומר שהמוזיקה של בסב לא טובה.... בקיצור- תשמרו את הקנאה והגועליות שלכן לעצמכן!!!!! מזה הדבר הזה שקובעים אם משהי פקאצה לפני שמכירים אותה?! וחוצמזה כשמישהו רוצה להצטרף לפורום צריך לקבל אותו בצורה נחמדה ולא להתחיל לקלל ולהתייחס לדעות קדומות.... בסוף תישארו לבד עם כל העוקצניות שלכן!!!! כי אתן ממש מגעילות.... ורק שתדעו בסב כופלים את גרין דיי וכל להקה אחרת שקיימת... וכל הלהקות בנים הם בסב וונאביז!!!! כי בסב היו פה ראשונים!

מה אתן מתלהמות?../images/Emo163.gif

מה כבר אמרנו? אנחנו לא אוהבים "בסב", וחושבים שמי שמאזין להם פקאצות. יעזור אם תבואו לצרוח עלינו? לא אוהבות את הפורום, אל תיהיו פה. נורא פשוט. אנחנו נתמודד עם חוסר החברים והחיים הבודדים לבד, תודה רבה.

עטר9

New member
אין שום בעיה אם זה שאתן לא אוהבות

את בסב זכותכן המלאה!!! אבל מה הקשר בין מישהי ששומעת בסב לזה שהיא פקאצה?!?! וחוצמזה- פקאצות כל כך הרבה יותר עדיפות על שיטחיות כמוכן !!!

Lorly

New member
גרין דיי הם BSB וונאביז? חע!

אני לא התנפלתי פה על אף אחת, ואני גם לא מתכוונת. אני לא מסכימה עם כל הדעות הקדומות וכו' אבל בחיים אל תגידי את זה שוב!!! באמת, קצת הגיון וידע כללי (גרין דיי יצאו הרבה (!!) לפני הבקסטריט בויז ויש עוד הרבה היבטים שפשוט מוכיחים שגרין דיי פאקינג שולטים הרבה יותר.) וברוכה הבאה לחדשה, פשוט תתעלמי מכל מה שאומרים פה כי סה"כ מחפשים פה סיבות להשתעשע.

AriellA100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אין בכלל מה להשוות כי הם שני סגנונות שונים לגמרי גרין דיי זה פאנק ובקסטריט בויז זה פופ מלוקק וממוסחר
לא משנה בכל אופן ברוכה הבאה לחדשה אבל למה זה היה נחוץ להביא לכאן את כל פורום בקסטריט בויז?

sivanick

New member
כי אנחנו חמודות ורצינו שתכירו אותנו

בא לי גם להצטרף לפורום הזה אבל אין לי כוח לעוד שירשור כזה אז עדיף שלא.

עטר9

New member
טוב זה לא מה שאמרתי...

אמרתי שאני אוהבת את בסב וזהו.... למה את מעוותת? זה ממש לא מה שהתכוונתי וגרין דיי לא בסב וונאביד כי הם אפילו לא באותו סגנון..... בכל מקרה עזבי... לא חשוב זה לא מה שהתכוונתי!

למעלה