חדשדושה[[=

AriellA100

New member
../images/Emo41.gifבבקשהה דייי

אני מתחננננננת הבנות שאוהבות את בקסטריט בויז לא יצליחו לשכנע את האנשים פה שהמוזיקה שלהם טובה, בדיוק כמו שהבנות פה לא יצליחו לשכנע אותן שהמוזיקה של בקסטריט בויז ממוסחרת וכו'. שכל אחד ישמע מה שטוב לו למה לריב?

לא צוחקים ככה=\

ואם כבר צחקתם אז יש הרבה אנשים שלא מבנים בדיחות כאלו אז צריך לכבד אותם! אגב אם אתם לא סובלת איזשהו להקה זה לא אומר שהיא להקה חרא! ולא אומר שמי ששומע את הלהקה הזאת לא מבין במוזיקה!

H a d a r 15

New member
כנסי שניה..

אני כבר יכולה לומר לך אישית שאני לא אוהבת את רוני..חח ואני יכולה להגיד לך שהם לא חזרו בגלל הכסף באמת שלו..תראי זאתי דעתך ומי אני שישנה לך אותה..נכון או לא? לפי דעתי יש להם שירים מאוד יפים.. הם להקה שביחד כבר 12 שנה..ואפילו בני 20 ו..שומעים ת'מוזיקה שלהם והיא מצליחה..נכון רוב הקאמבאק זה בשביל כסף..אבל אנייכולה לומר לך בפירוש שהם לא
ושמעי אני לא מנסה לעצבן אותך וזה..אני אומרת את דעתי..אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלהם..והקבלת פנים שירדן קיבלה הייתה מגעילה עוד לפני שהגבנו..להיפך הגבנו מתי שראינו את התגובות..אחת ממכן שמעה שהיא אוהבת את ניק קרטר..וישר צעקתם שהיא פאקצה וזה..וזה לא נכון לשפוט בנאדם על פי המוזיקה שהוא אוהב..נכון או לא..?אני לא נעלבתי..חח רציתי איכשהו להגן עלייה..כי אני בטוחה שהיא נפגעה..היא אוהבת את גרין דיי והיא לא ציפתה שבגלל שהיא אוהבת את הבויז היא צריכה לקבל יחס כזה..

את צודקת.

אני לא יכולה להגיד לך לא לאהוב אותם, כי את כן, כמו שאני לא יכולה להגיד לך שמה שאת אוהבת לא נכון, כי סך הכל לכל אחד יש טעם אחר במוזיקה. אין לי מושג איך הגענו לזה אני לא התכוונתי לרדת על הלהקה ובטח שלא על המעריצים שלה.. רוב ההודעות שהיו פה לפני שבאתן היו בצחוק/ ציניות/ משלא יהיה, ואז התחיל להיות פה רציני ו"את פקאצה" ו"פקאצה זה" ו"פקאצה מו", בלע. אני מצטערת, וגם כתבתי את זה כבר אם פגעתי במישהו, רק כתבתי מה שאני חושבת כמו כולם.

H a d a r 15

New member
כנסי../images/Emo13.gif

חח סבבה מאמי.. כאילו זה דפוק לריב..באמת כל אחת והטעם שלה.. אף אחד לא יוכל ויכול לשנות את זה.. אני לא רציתי לריבב..אבל בהתחלה חשבתי שזה היה רציני איך שדיברתןא לייה.. אבל אם ככה את אומרת וזה המצב אז הכל בסדר

lovenickcarter

New member
טוב על זה אני חייבת להסכים!

רוני היא מלכת הפאקצות ואני שונאת אותה!! בעע אבל גם אם הם חזרו בשביל הכסף השירים שלהם עדיין יפים וזה מה שחשוב

לא ממש קיללנו...

היו פה דברים יותר גרועים.... ותעשי לי טובה עם הבסב שלך,אני אשתדל להבליג על זה, אבל להזכירך זה פורום גרין דיי. לכי לבסב ותעזבי אתנו בשקט.

sivanick

New member
זה מה שאני לא אוהבת בפריקים..

שאתם לא אוהבים מי ששונה מכם. בכל מקרה, רואים שלא שמעתם את הדיסק החדש של הבקסטריט בויז. אבל אם לשפוט מראש זה המוטו שלכם..אז תהיו בריאים=)

helenas

New member
פריקים???

אני לא פריקית. לא כל מי ששומע מוזיקה טובה הוא פריק.

sivanick

New member
לא כל מי ששומעת בקסטריט בויז

היא פקאצה=) מצחיק, תמיד אומרים לי שאני פריקית בגלל שאני שומעת היהודים, גאנס אן רוזס ואלה.. ואני אומרת בדיוק את המשפט שאת אמרת עכשיו. בכל מקרה, התנהגתם כמו פריקים..

sivanick

New member
מממ..

פריקים שונאים אנשים ששומעים פופ..הם גם מכנים אותם בשמות-->פקצות. אתם יודעים בכלל מה ההגדרה לפקצה? פרחה קטנה צועקת הרבה. חח הבנות שבפורום של בסב הן בדיוק ההיפך מפרחות כולן שם ילדות טובות ירושלים..אז תתחילו לחשוב על שם גנאי אחר.

למעלה