חדשדושה[[=

היא לא בדיוק מעוותת..

"ורק שתדעו בסב כופלים את גרין דיי וכל להקה אחרת שקיימת... וכל הלהקות בנים הם בסב וונאביז!!!! כי בסב היו פה ראשונים!" אבל שויין.. נוותר לך :)

חבל.. אבל אני לא..

נגד מי את עכשיו? זה נהפך לפורום של ריבים, כל שרשור יורד על מישהו אחר דיי כבר זה באמת באמת מגעיל, זה היה מצחיק בהתחלה אבל זה כבר מוגזם..

עטר9

New member
אבל גרין דיי זה לא ממש להקת בנים

כמו בסב... גרין דיי זה רוק, בסב זה פופ וזה לא אותו דבר.... כשאמרתי להקות בנים- התכוונתי ללהקות שהן כמו בסב (ווסטלייף, אן סינק ...) טוב לא משנה.... לא ניסחתי טוב... זה לא מה שניסיתי לומר...

helenas

New member
הפקאצות השתלטו על הפורום!

דיי לכו! בסדר, העליבו את הילדה, עכשיו היא הביאה את כולכן לצעוק עלינו?

H a d a r 15

New member
ואת שוב

צודקת..איך את עושה את זה תגידי לי?!
חחחחח דבר ראשון הם לא חזרו בשביל הכסף..הם אחלה להקה והיא מעל כולם
דבר שני אם הם היו להקה גרועה כמו שאתן אומרות הם לא היו כאלה מצליחים.. דבר שלישי ואחרון..מה זאת הקבלת פנים "החמה" הזאתי?!
זה ממש מגעיל מצידכן

אוי נו באמת..

רוני מצליחה, ולמה? בגלל שילדות קטנות(= פקאצות מפרנסות, להלן: אחותי בת ה5) אוהבות אותה. אותו דבר עם "בסב" יש להם מספיק מפרנסים שלא מבינים בשיט על מוזיקה. וברור שהם חזרו בשביל הכסף, כמעט כל קאמבאק הוא בשביל הכסף (כ-מ-ע-ט), בשביל מה הם עוד יחזרו? בשביל המעריצים השרופים שלהם שאוהבים את מוזיקת הקודש שהם עושים? יא רייט. והקבלת פנים החמה הזאת לא הייתה הופכת לכזאת אם לא באתם כולכם מבאקסיטבויז לדבר איתנו, כתבנו הכל (טוב כמעט הכל) בצחוק ולא צריך להעלב, אתם פשוט בחרתם את האפשרות השניה.

sivanick

New member
איזו השוואה...רוני ובסב....

רוני בת 18. בסב בני 25-35. תשמעי את הדיסק של רוני ותשמעי את הדיסק של בסב ותגידי לי אם זה נשמע לך אותו דבר. אבל את הדיסק החדש..לא הישנים שהם היו בני 12 וחצי.. ועוד משהו, אני מעריצה של בקסטריט בויז. והדבר האחרון שאני זה פקאצה.

תקשיבי,

זה שפה הגילאים של הבנות שאוהבות באקסיט בויז וכל אלה זה 11-15 או שיהיה, לא אומר שגם ככה זה בארצות הברית, שם זה שפת האם שלהם וזה המוזיקה שהם שומעים, בת דודה שלי בת 9 מאנגליה שומעת באסטד ומקפליי שבארץ ילדות בנות 13-18 שומעות אותם. יש הבדל רציני בין פה לארץ עם השפות.. בנות בגיל של אחותי לא ישמעו שירים באנגלית, אם הם היו שרים בעברית בהחלט יש מצב שזה מה שהיא הייתה שומעת.. וזה מה שאומר שזאת השוואה דיי מתאימה, אבל לא הכי.

אני בת 20 וכבר 9 שנים מעריצה את

הבאקסטריט מה תגידי על זה???? יש גם בנים שאוהבים אותם ובארה"ב יש מלא בנות מעבר לגיל 20 שאוהבת את הבויז כמה שנים טובות כבר

sivanick

New member
אני חוזרת ואומרת

יש הבדל ענקי בין רוני לבקסטריט בויז. את יכולה להמשיך להגיד שלא ואני יכולה להמשיך להגיד שכן. וזה לא ייגמר.
אז נגמור את זה פה.
כל הלקח מהשירשור הזה..לקבל יותר טוב חדשים שרוצים להצטרף לפורום גם אם אתם לא אוהבים את המוזיקה שהם שומעים. peace..

למעלה