חדשה פה... ויש לי שאלה מעניינת

מיטללל

New member
אז תכתוב שוב :)

(זה שרשור ארוך מדי, איך אני אמצא את זה ?
)

Piren

New member
אולי לא הבנתי את שניכם

אבל הטענה שלו היא :אנשים משקללים את הניסיון המיני של הבנות זוג. בתולות\ זונות - היו דוגמאות, לא העיקר. אתה הפכת את זה לכך שהטענה שלו היא שכולם מחפשים -רק- בתולות (אבסולוטיות), ואני לא ראיתי אותו טוען את זה (אולי פספסתי). בסופו של דבר - לך תוכיח שהוא טועה. אבל שהוא יוכיח שהוא צודק? הרבה יותר קל: קח את פלחי האוכלוסיה, שצורת החברה שהם חיים בה, מגדירה להם לקחת את זה בשיקול - כלומר, החרדים, הדתיים, המסורתיים, דתות אחרות ועמים אחרים פה שנכללים באוכולוסיה וגם אצלהם זה פקטור (למשל המוסלמים). ולכן, ניתן להתייחס אל כולם (או לפחות הרוב המוחלט, בתור אלו שיעקבו אחרי הגדרות המגדר שלהם) כאל תומכים בטענה שלו. את שאר האוכלוסיה שאתה לא יודע מה איתם, תצטרך להניח לגביהם. בכל מקרה, מבלי להסתכל על נתונים כרגע ולמיטב זיכרוני, האוכלוסיה שנחשבת חילונית לגמרי (ולכן, מספר הזיונים אינו "פקטור חברתי" אצלה) קטנה מחיבור שאר האוכולוסיות, ולכן גם ככה לא יכולה לסתור את הטענה שלו כי "רוב" האוכולוסיה, כן משקללת.

eithancambridge

New member
אני לא מתכוון לחזור על אותו רעיון

פעמיים, קרא את ההודעה השניה שכתבתי לך. היא מתייחסת לכל מה שכתוב פה.

לפחות מישהו הבין...למרות ש..

טענתי גם כי החילוניים הגמורים (שאני בינהם) עושים את השיקלול הזה במידה זו או אחרת. כינויים פרחה ושרמוטה אולי הגיעו מהשכונות אבל הם מעידים על משהו בסיסי שקיים בגישה של הבנים לבנות "קלות להשגה". חבל שהבחור קצת התקשה להבין את השורה על הקונפליקט ברצונות שלנו מצד אחד למישהי זורמת ומינית ומצד שני חסודה ובתולית...הכוונה הייתה שלדעתי גברים מחפשים שילוב של שניהם בבחורה אחת שהוא שילוב נדיר ולרוב בלית ברירה יעדיפו את ההשנייה לקשר רציני

eithancambridge

New member
AND AGAIN אתה חוזר על הטעות שלך,

שוב אתה לא מבין, שלא הקיצון לימין הוא טוב (זונות, שרמוטות), ולא הקיצון משמאל (בתולות), האמצע הוא הנכון. אולי לא בשבילך ("ולרוב בלית ברירה יעדיפו את ההשנייה לקשר רציני", כמה בתולות בנות 25 אתה חושב שקיימות?), בשבילי ובשביל אחרים-כן.

Piren

New member
ואתה לא מבין אפילו את עצמך

כשעכשיו אתה טוען שאתה לא משקלל את כמות הסקס שבחורה עושה, אבל בתגובה השנייה שלך אמרת ש-300 זה כבר יותר מדי. איך הצלחת לא לשקלל, ובו זמנית להגיד ש-300 זה יותר מדי? או שאתה משקלל, או שאתה לא. מר איתן - משקלל. אתה פשוט שם על זה פחות חשיבות. הסף שלך, גבוה יותר משל בחורים אחרים, ומשום מה החלטת שזה אומר שאתה גבר מודרני שלא איכפת לו מכמות הסקס של מישהי אחרת. רק שאתה, שמת לזה "fine print"... "לא איכפת לי, עד 300 בחורים". אז תחליט... איכפת לך, או לא?

eithancambridge

New member
יש סיבה כלשהי

שאתה חוזר על אותם דברים בדיוק בהודעות שונות? באמת נדמה לל לרגע, שאני אפתח איתך שני דיונים שווים במקומות נפרדים של אותו שרשור?

Piren

New member
אולי כי אתה אומר את אותם הדברים

ב-3 הודעות שונות גם כן? והאמת, אפילו מצליח לסתור הודעות אחרות פה שכתבת.

eithancambridge

New member
אולי כי אני מדבר עם אנשים שונים,

בניגוד אליך, ששלושה הודעות שחוזרות על עצמן הפנת לי?

Piren

New member
אה...

אתה מתקשה גם בלקרוא שמות משתמשים? בכל התגובות שלך פה אתה מגיב אלי ואל ממריץ. גם אני הגבתי אליו או אלייך. והוא הגיב אליך או אלי. so what's your point?

eithancambridge

New member
תגיד, נגעתי לך בנקודה רגישה של האגו

? ההודעה שאליה הגבת כאן נכתבה לממריץ, לא אליך.

Piren

New member
נראה לי הבעייה באגו שלך..

לא ידעתי שאסור לי להגיב על הודעות שלא הופנו אלי.

eithancambridge

New member
עכשיו נקיים דיון על עקרון

"הכל חוזר עליך"? לא אמרת לפני רגע, שכדאי שאני אבדיל בין הכינויים? עכשיו אתה מבין שההודעה לא יועדה לך? תגיב למה שאתה רוצה, אבל ברגע שאתה חוזר על אותה הודעה יותר מפעם אחת (או במקרה הזה, 3 פעמים), אתה מוכיח שאתה מחפש להתווכח, ואם לומר לך את האמת- תחפש מישהו אחר לזה, אני לא פה בשביל להתווכח למי יש אגו גדול יותר.

Piren

New member
חחחח

אמרתי לך להבדיל בין הכינויים שביל שתבין שכולנו, דיברנו אחד לשני, ולא רק אני דיברתי אלייך. אתה מבין אבל שלמרות שאמרתי לך את אותו הדבר 3 פעמים, אתה בכל אחת מהפעמים התעלמת מכך, וסילפת דברים של אחרים בפעמים שכן רצית להגיב? אם אני מתווכח בשביל האגו שלי, אתה >לא מתווכח< כדי שלא יפגע לך האגו, מהטעויות שעשית באשכול הזה.

Dark Muse

New member
אני לא מבין מה אתה מציג פה...

שאין לך שום בעיה ללכת עם שרמוטות? סבבה אחי תהנה, כל אחד והטעם שלו. אם לא אכפת לך לצאת עם מישהי ששכבה לפניך עם 30 בחורים, ושהיא הולכת חשופה שכל התחת והציצים שלה בחוץ ( כי הרי אני מפחד מפימינסטיות כדבריך), זה לא אומר שזאת הדעה הנכונה וזה בטח לא אומר שאתה צודק... כל אחד עם הטעם והדעה שלו. אני נוטה להסכים עם הדברים שממריץ האורגזמות כתב, ולדעתי הם גם נכונים. נ.ב להתייחס לדעה של מישהו ולפסול אותה או לזלזל בה בגלל השם כינוי זה דבר מאוד עלוב...

Piren

New member
קוראים לזה אד הומנם

או יותר מדוייק אד פרסונם. הוא ילמד על זה בשעורי רטוריקה

נועם m

New member
או לחילופין...

שהוא לא חושב שמי ששכבה עם הרבה גברים היא שרמוטה... אבל סבבה, ג"ש ממני לימי הביניים, או לאיראן.

למעלה