חדשה פה... ויש לי שאלה מעניינת

Dark Muse

New member
אה הנה דוגמא לאד פרסונם!!! ../images/Emo13.gif

שתעלי קצת את רמת השיחה יותר מעל "ד"ש לאיראן" אז אני אשמח בכיף לדון איתך.

נועם m

New member
כשתעלה את רמת השיחה יותר מעל

"נשים ששוכבות עם הרבה גברים=שרמוטות", אני אשמח בכיף לדון איתך באופן רציני.

Dark Muse

New member
יש הבדל בין דעה מסויימת

להתקפה אישית. אני לא רשמתי שאת פמיניסטית אטומה בגלל שלדעתך מישהי שכל לילה דופקת מישהו אחר זה סבבה לגמרי... ואגב, אף אחד לא אמר שזה לא (סבבה), פשוט בעיני, זה לא מכובד וזה עניין של טעם. כמו שאת מעדיפה בלונדינים עם עיניים כחולות
וכפי שרשמתי, גם גברים כאלה הם פסולים בעיני. עכשיו, שתי קצת מים, ותנסי לכתוב תגובות שלא מגיעות לרמות אישיות כאלו.

נועם m

New member
אני דווקא מעדיפה שחרחרים ../images/Emo3.gif

כן כן... סוטה מהנשא, אד פרסונם... מצטערת אם יצאה לי מתקפה אישית. ועכשיו לענייננו: אני לא חושבת שמישהי שדופקת כל לילה מישהו אחר זה סבבה לגמרי. גם לדעתי זה חוסר טוב טעם. אבל אני לא חושבת שזה הופך אותה לזונה, וגם לא שזה "מוריד מהכבוד שלה". אני לא מאמינה שכבודו של אדם נמדד לפי מספר הפרטנרים שלו. אני רק תוהה, אם גבר ששוכב עם אישה אחרת כל ערב יזכה אצלך לאותו כינוי.

Dark Muse

New member
כן תום...

אני לא אקרא לו שרמוטה, אבל אני לא מעריך גברים כאלה, עליהם אני אחשוב שהם ערסים מגעילים (שזה המקביל לדעתי?
) שרמוטה זה יותר דפוס התנהגות, מאשר מספר הפרטנרים, אבל הכללתי את זה עם דיונים אחרים אז הרשתי לעצמי להגיד ככה
נכון שלא תצאי עם ערסים?

Piren

New member
הלו הלו!

מלמדים אותך מילה אחת או שתיים בלטינית, ואת מנצלת אותה לגמרי לא במקום
בחזרה לוויקיפדיה בשבילך!
בכל מקרה, לגבי התהייה שלך, אין מה לתהות, הוא כבר רשם לגבי זה
"בכל מקרה, לצורך הדיון, אני מחשיב גבר ששכב עם 30 נשים, באותה צורה שאישה שכבה עם 30 גברים."

Zoharrr

New member
מסכימה איתך.

גם רוב הבחורים שאני מכירה לא משכללים ניסיון מיני במשוואה הזאת. בידיוק כמו שרוב הבנות לא משקללות את זה... מה אכפת לי עם כמה בחורות הוא שכב או לא שכב? זה היה בעבר,זה נגמר,עכשיו הוא איתי? יופי,זהו,זה מה שחשוב. וככה זה פועל גם בכיוון השני... בחורה יכולה לשכב עם 40 בחורים ושום דבר לא ירד מערך ה"כבוד" שלה.

זכוכיות

New member
תפיסה שלהם,

שבחורה שווה יותר או פחות ע"פ (או -גם- על פי) הניסיון המיני שלה, היא תפיסה מאוד מקובלת, בעיקר בקבוצות גיל מסויימות (צעירות יותר..) ובחתכי אוכלוסיה מסויימים (אבל ממש לא רק.) עוד מעט הם יחזרו ויגידו בשנית- "לא, כולם! כל הגברים!" כי זה כל מה שהם מכירים, זו הקבוצה שלהם, אלו האנשים שהם רואים ושומעים, ואין להם מושג שיש מקומות שבהם אנשים חושבים אחרת. לא נורא.

Zoharrr

New member
שיגידו מה שבא להם,

האנשים האלו במזל לא נמצאים ברשימת החברים שלי ובהחלט לא נכנסים למשוואות שלי בגלל הדעות האלו שלהם.

Danihell1

New member
אין כח, אה..

לך מותר לבלות עם בנות שיעשו דברים, אבל הבחורה האידיאלית צריכה לשמור את עצמה לך. למה לא, למה לא.. ואולי גם כדאי שתדע, שלכבד.. זה דבר שרצוי שתעשה גם בלי קשר.

קיצר

יש כאלה שירצו.. וגם יחכו לך.. יש הרבה שלא.. אני אישית לא מתכוון לבזבז את השנים האלה בלחכות הרבה זמן למישהיא.. ואני מכיר כמה כמוך..

זה יותר תלוי בגישה שלך לנושא...

אם בגלל חוסר הניסיון את משדרת קרירות ויש לך תסביך מסויים מסביב לנושא אז למרות המשיכה והרצון הטוב זה יכול להוות בעיה ואני מדגיש לא החוסר ניסיון עצמו אלא יותר איך את מקבלת את זה.אם להפך את בעלת ראש פתוח,רוצה לנסות, לזרום ולנסות דברים אז יכול לצאת מזה משהו מגניב. אני חושב שלכל בחור יש את הקטע של להיות הראשון במקום שאף אחד לא היה לפניו...להיות המורה והמדריך זו פנטזיה די נפוצה למרות שזה גם כאב ראש לא קטן ומצריך סבלנות רבה. אני מקווה בשבילך שתמצאי מישהו המתאים ל"משימה" כי כמה שזה ישמע מוזר הבחור הראשון לדעתי קובע די הרבה בגישה שלך לחיים המיניים בעתיד, בהצלחה.

זכוכיות

New member
כתבו כאן כמה פעמים,

שמי שבאמת אוהב מחכה, ויאדה יאדה, וזה נכון... רק שכחו שרוב הזוגות, אלה שלא מתפתחים מתוך ידידות לפחות, לא נכנסים לקשר הרומנטי כשהם מאוהבים- הם מתחילים מקסימום עם "מוצאת חן בעיני" ושכאלה. כשאני ושי התחלנו בקשר, הוא אמר לי שאנחנו נחכה לפחות 3 חודשים. יש לו כל מני עקרונות ושכאלה. כשאני ושי נכנסנו לקשר הרומנטי אני כבר הייתי מאוהבת בו, כבר הכרתי אותו מכל הכיוונים ולא היתה לי בעיה לחכות אם הוא באמת רוצה (בתכל'ס, כמו שצפיתי, הוא נשבר אחרי שבוע..) אבל אם הייתי חלק מעולם הדייטים, והייתי מכירה בחור- שלא משנה כמה הוא מוצא חן בעיני- שהיה אומר לי "אני בתול ואני רוצה לחכות כך וכך זמן" אני לא בטוחה שהייתי נשארת שם. לא כי יש לי בעיה עם בתולים (אין לי), וגם לא כי אני נימפומנית חסרת שליטה (אני לא)- אלה כי: א. לי קשה לדמיין קשר בוגר שנמשך מעל לכמה חודשים- ואין בו מימוש גם של האספקט הפיסי. ב. אני לא אוהבת שמציבים לי גבולות. ג. זו העמסה של הרבה מאוד אחריות. מה יקרה אם אני אכן אחכה, אכן יעברו מספר חודשים ונגיע לשלב הזה ובמקביל או לאחר מכן אני אגיע למסקנה שהקשר לא מתאים לי- מפחיד. אנשים שהופכים את הסקס איתם למינימום חשבון בנק משותף ו3 ילדים מלחיצים אותי, ולא הייתי רוצה לקחת את הסיכון שאני אפגע במישהו בצורה כזאת. אז שוב, השאלה היא לא "האם תצאו עם בתול\ה?" יש גם אנשים עם ניסיון מיני שבכל זאת יש פער בין האופן שבו אני תופסת סקס לבין האופן שבו הם תופסים אותו, והרבדים שהם משליכים עליו, וכמו כל פער- זה מסבך את הקשר.

Cobe Anan

New member
‏#*%@&....

כן, משהו כזה.. אני אמנם לא בתול, אבל סקס נראה לי בהחלט משהו מיוחד כשהוא קורה בין בני זוג שאוהבים.. ויש בתולות (שיצא לי להכיר), שפשוט מחכות שיגיע מישהו ש`יחנוך` אותן. לא אכפת להן בכלל מכל אספקט רוחני, הן פשוט רוצות להנות, פיזית. זה פשוט תלוי בבנאדם.

למעלה