חדשה...

יווו מזל טוב!

אני לא מאמינה שראיתי את ההודעה הזאת רק עכשיו...מצטערת על הדילי!!! בקיצור, תתחדשי על הרישיון ותנהגי בזהירות

Keren W

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני קרן עוד חודש 16 D: השתלבות נעימה ותתחילי להפציץ את המחשב ב30 חח

its only ma

New member
ברוכה ../images/Emo24.gif

ענו לך כבר...
אני עדי, בת 14 מהמרכז
תהני לך! D:

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני איריס עוד שבועיים 15 :] אממ לגבי השאלות שלך.. לדעתי האלבום הכי טוב שלהם זה האחרון שיצא a beutiful lie..אבל גם הראשון ממש טוב בטח שהם עדיין מופיעים במקומות![מקווה שיום אחד אחד המקומות האלה יהיו ישראל] והם עוד לא הופיעו בארץ.. ואין לי מושג אם הם מתכננים לבוא..אני מקווה שכן אבל לא ידוע לי כלום.. וחולצה ופוסטר אפשר להשיג בחנות תומר בקניון דיזינגוף בת"א.. מקווה שעזרתי והשתלבות נעימה :)

../images/Emo109.gif ברווכה ( = + תשובות..

אני רואה שכבר ענו לך אז בקטנה ככה.. מה האלבום הכי טוב שלהם(לדעתכם) ואיך קוראים לו? - לפי דעתי ביוטיול לאי מדהיים ! הם הופיעו פעם בישראל? לא.. :S הם מתכננים להופיע בישאל? מקווה שכן.. :] איפה אפשר להשיג חולצה\פוסטר שלהם? - תומר - ת"א - דיזינגוף סנטר.. ויש מלא פאצ'ים שלהם שמיסתובבים בת"א .. מקווה שעזרתי =]

etmiys

New member
../images/Emo207.gifלאשלונים שבינכם..

קיבלתם את האימייל על הקליפים הביתיים?... זה ממש מגניב... חבר טוב שלי מאוהיו, שעכשיו בקולג' בורמונט, עשה סרט כבר לפני כמה חודשים עם חברים שלו מהקולג', כנראה לאיזה משהו בשיעור, וזה יצא פשוט אדיר!!! באמת!! הצעתי לו לשלוח את זה, למרות שזה לא נותן עצות איך להמנע מהתחממות, אבל זה מן קמפיין כזה... זה ממש מצחיק... זה גם היה נורא מצחיק לראות את החברים שלו שם בסרט, כי את חלקם אני מכירה כי ביקרתי אותו שם... זה באמת היה פרט שלא אמור לעניין אותכם...חחח בכל מקרה, הנה הסרטון.. זה ממש משעשע http://www.youtube.com/watch?v=fyNWDafH-SY

למעלה