חדשה...

etmiys

New member
../images/Emo9.gif

זה בקשר לתרומות לNRDC והם מבקשים גם ממי שרוצה שישלח קליפים ביתיים עם עצות איך לצמצם את הפגיעה ואת הנזק של התחממות כדוה"א במדינה שלו... משהו כזה...

די.. איזה יופי

אם לא קיבלתי בגלל הבעייה שיש להם באתר עם האימיילים אני מתחרפנת סופית.

etmiys

New member
../images/Emo2.gifעוד משהו שהיה כתוב שם! וזה די חשוב..../images/Emo2.gif

שכחתי להגיד מקודם, שהם ביקשו להכנס למיספייס ולהצביע לקליפ, כדי שהוא יופיע כמה שיותר, וכדי להעלות את המודעות לכל הנושא הזה של ההתחממות ובלה ובלה... (או בשביל להעלות את המודעות אליהם... אבל למי אכפת, זה תירוץ מספיק טוב, ואם אפשר לעשות את שניהם ביחד, אז למה לא?...
) בכל מקרה, כנסו ותצביעו! זה למען מטרה טובה!!

LoveYourHate

New member
ברוכה הבאה יקירתי../images/Emo13.gif

אני אופקיטה
הכי טוב זה האלבום הראשון שלהם לפי דעתי השם שלו זה 30seconds to mars וכן כמובן שהם מופיעים בעוד המון המון מקומות,הרבה ! בארץ הם לא הופיעו עוד. אנחנו מקווים שכן,עם הרבה השקעה והתמדה אני חושבת נצליח להביא אותם לארץ
תמונה אין לי כרגע אבל התמונה שסתיו העלתה תמונה ממש יפה חולצות לא מקוריות ופוסטר אפשר להשיג בתומר בדיזינגוף סנטר בתלאביב וחולצות אמ אפשר להגיד מקוריות [לא ממש מקוריות יותר זיוף שממש נראה טוב כמו מקורי] אפשר להשיג בUFO גם בדיזינגוף סנטר אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות לך בשמחה!!
השתלבות מעולה מתוקה

LoveYourHate

New member
../images/Emo207.gif יום משפחה שמח יקירותי!! ../images/Emo23.gif

אז לכו ותבלו את היום קצת עם המשפוחה כי אין דבר שחשוב יותר בעולם מהמשפחה שלכם!!! אז אני יכולה למסור לכולם יום משפחה שמח מהמשפחה הקטנה שלכן פה!

אופקיטה!!

יום משפחה שמח גם לך, והלוואי שכל יום ירגיש לנו כמו יום המשפחה

LoveYourHate

New member
אינה!!! ../images/Emo99.gif

אהובה שלי ... אוח אנחנו צריכות להפגש ..חח אמרנו שאנחנו צריכות לחגוג לך יום הולדת מה נסגר עם זה ?!
בואי בואי לקרית חיים !! פליזי

פאקאצה אהובה שלי ../images/Emo99.gif!!!

בכיף אני אבוא, רק שיש לי בעיות תחבורה קלות
אם בא לך להיפגש איזה אחר צהריים ככה שאני אספיק לאוטובוס אחרון, אני אשמח נורא נורא להיפגש איתך

LoveYourHate

New member
ואי מעולה ../images/Emo23.gif

אממ תראי אני מסיימת מחר ב11 את הבית ספר.. אם את רוצה תצרי איתי קשר אחרי ונפגש איפה שהוא .. אני יותר מאשמח! אני אצהל!!! חח ואני לא פאקצה!

אה? באמת? היום? ../images/Emo2.gif

אולי אלך באמת להצטופף עם משפחתי בחדר הטלויזיה ונראה יחדיו את-מה-שהם-לא-רואים-שם-עכשיו.
או שלא. D: בכ"א, תודה.

etmiys

New member
../images/Emo32.gifאני מתה על הפורום הזה!!../images/Emo105.gif

סתם... התחשק לי להגיד... חחח.. זה בסדר, אתן יכולות לרדת עלי עכשיו...

etmiys

New member
../images/Emo24.gifבנות!!

למה שלא נארגן איזה מפגש או משהו?... יש מלא חדשים, כולל אני (שעוד שבוע וחצי גם ככה מתגייסת...) זה יכול להיות מגניב..

אני חושבת שיתחיל להתארגן מפגש

ברגע ששני ומורן יחזרו, זה אפילו מתבקש, הרי יהיה להן כל כך הרבה לספר לנו! פשוט צריך לוודא שזה יתאים לכולן.

למעלה