חדשה...

../images/Emo45.gif, אבל אפשר גם להיפגש בין התאריכים המיועדי

+ים למפגש. ז"א, חופשת פסח. ^^ מסכימה עם דנה, יש ביתספר וזה.. וחוצמזה שהזמן עובר ממש מהר. עודמעט פסח><"

אה, אופס,

יש גם פורים לפניD: אולי בפורים?

etmiys

New member
סבבה, מתי שתרצו...

אבל ממש הייתי רוצה להיות בו. אני מתגייסת ב18, אבל אני עוד לא יודעת למה, אז אני מניחה שאני איידע אותכם ברגע שאני, אדע, כי הייתי ממש שמחה אם זה יהייה ביום שאני יכולה להגיע...

18, החודש? O:

הו, בהצלחה וזה#$^ אל דאגה, לפני כל מפגש יש שירשור ימים, וכל אחד מסמן איפה שהכי נוח לו.. אנחנו נתחשב בך.
D:

LoveYourHate

New member
אומרים שאין חופש פורים ..

לא יודעת מה להגיד לכן בננות . אם נפגש אז זה יהיה רק בפסח..בתקווה שכן

my reflection

New member
יאפ

ביום של העדלוידע איך שלא רושמים את הדבר הדבילי הזה יש לנו חופש.

LoveYourHate

New member
שמחה לעדכן אתכן קצת על מעללי שני ומורן ../images/Emo6.gif

טוב אני ממה שאני זוכרת הן היו בכמה הופעות כבר שני כמעט נחנקה ע"י מעריץ מטורף
מה עוד יש דברים שפשוט אני רוצה שהיא תספר לכן.. היא דברה עם שאנון וטומו והביאה להם צמידים נגד עין הרע וגם את הסםר של התמונות של המדינה שלנו
מה עוד מה עוד ?.. אני מדברת איתה די הרבה אבל אני לא רוצה לספר לכן דברים ולקחת לה את אור הזרקורים
יום מעולה יקירותי אהה ואינה!! אני מסיימת ב11.15 אז תצלצלי בערך אחרי ..תצרי איתי קשר בובה

etmiys

New member
../images/Emo207.gifוואו!! הדיון הזה ממש מעניין!

זה בטח כבר לא ישאר עד שתראו את ההודעה הזו, אבל הדיון על מה שמסתתר בדיסקים, עם הקודים והכל, זה ממש מעניין... למישהי יש עוד משהו לספר על זה?.... זה פעם ראשונה שאני שומעת על זה... לא שזה ממש מפתיע אותי. זה כל כך מתאים להם.. אוף, ממש מבאס אותי שלא הייתי חלק מהפורום הזה קודם...

אל תדאגי, אני בטוחה שתשלימי הכל ../images/Emo24.gif

הרבה כתוב בדפים קודמים, אז את פשוט יכולה לדפדף קצת בארכיון, וגם אם לא, בטח עוד ידובר על זה עוד ועוד. רציתי להציע לך לבקר גם בקומונה, אבל אני לא מוצאת אותה
נראה לי היא נמחקה

etmiys

New member
איך קומונה יכולה להמחק??..

כאילו, האמת שאני ממש חדשה בכל העניין הזה, ואני לא מבינה בזה בשיט. זה הפורום הראשון שאני נכנסת אליו בחיים... זה אף פעם לא עניין אותי, עד שהתחלתי ממש לאהוב את 30, והרגשתי צורך למצוא עוד אנשים מוזרים כמוני...
קומונה יכולה פשוט להמחק?..

למעלה