חדשות 24.9.07 פה

מה נסגר איתכם?!

אני לא אומרת שזה קליפ מבריק במיוחד אבל- זה תואם בידיוק את הליריקה ואת הסיבה שבגללה טאריה הוחלפה... אף אחד לא רואה את זה חוץ ממני?

blacknwhite

New member
יש לי הרגשה שיש פה פאנץ'\=

אבל אני עייפה. בבקשה תסבירי לי! אני נואשת (מבחינתי במסנג'ר... אני פשוט איטית היום)

אוקיי.. אנסה להסביר בקצרה..

לא סתם יש הרגשה של קליפ של 50 סנט, לא סתם הביאו כוסיות שינגנו בתור או במקום נייטוויש, עצם העובדה שיש הרגשה שזה בעצם אולי קליפ של 50 סנט, איזה מוזיקה בעצם יש ל50 סנט? בטח שלא מוזיקה לשם מוזיקה, אלא יותר מוזיקה לשם כסף, או מוזיקה ממוסחרת אם תירצו (ובטח שלא נייטוויש). או במילים אחרות: התגשמות הפחדים של תומאס.. הוא גם מדבר על זה שהיא פספסה את כל המהות של נייטוויש, דבר שתואם את הליריקה ואת המכתב שלו, למשל הפזמון (הקטע שמרקו שר): Did you ever hear what I told you Did you ever read what I wrote you Did you ever listen to what we played Did you ever let in what the world said Did we get this far just to feel your hate Did we play to become only pawns in the game How blind can you be, don`t you see You chose the long road but we`ll be waiting |סחפירה|

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!

כל הלהקה היא בעצם דראגקווינס, וטאריה הייתה יותר מידי אישה בשבילהם! לכן הם הביאו את אנט, דראקווין אחד ממש ממש טוב! אפילו הצליחו לעבוד על רוב העולם במשך כמה חודשים שהוא אישה!

Blade Of Fire

New member
בואנה, קליפ חזק, מה עובר עליכם?

אז נכון, זה נייטויש ואנחנו רגילים לקליפים נוגים ועצובים עם שלג אבל זה קליפ הכי לא מתאים לקליפ נוגה ועצוב. הוא מעביר את המסר טוב מאוד, הלהקה (מה שרואים ממנה) נראית מצוין, אנט לא זזה גרוע בניגוד לקליפ הקודם והקליפ הזה הוכיח כמה חברי הלהקה דומים לנקבות

lotem levi

New member
קליפ דפוק ומשעמם.

אבל שיר פצצות D: לא הבנתי מה הקטע בקליפ..מישהו מוכן להסביר?

היויו

New member
תגידו,מה נסגר איתכם??

כל קליפ שהיה יוצא, ישר כולם היו בודקים ,חופרים ומגיעים למסקנה אחת - הקליפ לא קשור בשיט לשיר, לא קשור בשיט ללהקה (שבד"כ לא ראו בכלל) והריקודים של טאריה מסתכמים בקצת תנועות ידיים . אז סוף סוף יש קליפ שקשור לליריקה, עשוי יחסית טוב, הסולנית רוקדת, רואים את הלהקה ואת מרקו שר... ואתם מעוצבנים שחרא קליפ? מה נסגר? פעם אחת צאו מהקטע של "נייטוויש של עכשיו חרא, זה זבל,כל האלבום החדש על הפנים ואנט צריכה להתאבד כי היא החליפה את טאריה". תסתכלו על הקליפ,תקראו (או תקשיבו) למילים ותבינו שוואלה - סוף סוף במשאל הדגול של הקליפים לשאלה "עד כמה השיר קשור לקליפ" תוכלו לתת 9-10!!

זה בכלל לא קשור לתקופה החדשה..

גם אם השיר היה עם טאריה (ובוא נעזוב רגע את התוכן שלו לצורך העניין
), הקליפ (וגם השיר אבל זה נושא אחר
) פשוט מחורבן.. ואם הקליפ באמת משקף את הרעיון המרכזי של השיר, אז אני חושב שזה קצת מחזק את הטענה שבסוגריים האחרונים><

lacrimosa girl

New member
...

מה שהיא ניסתה לומר [נראה לי לפחות
] זה שתתגברו על הסלידה שלכם מתרבות הפופ/מיינסטרים/ראפ או מה שלא יהיה ותבינו את המשמעות של הקליפ. ולכן הקליפ הזה כ"כ חכם!

lacrimosa girl

New member
.... תפוזבל

הקליפ הזה אומר המוןןןן מעבר לכמה כוסיות שרוקדות חצי ערומות. אין פה שום הדרדרות של נייטוויש, להפך, זה אחד הקליפים הטובים שהם עשו.

למעלה