חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

carimian

New member
בטופס הרישום

מה אני אמורה לכתוב בטופס הרישום בשדה של role?

בעיות עתידיות..

הלארפ יוצא על החג עצמו, ואני כבר נתקלתי בבעיות מצד משפחה בכל הקשור לזה.. מה קורה עם זה?

zany

New member
בעיות עם ההורים

נפתח עץ שלם בנושא. המארגנים לא אחראים על הקשר שלך עם ההורים. בחייך!!! תחשוב רגע בהגיון.. המארגנים אמורים בכלל להתייחס להודעה הזו שלך?? ז"א.. הם בטח לא חשבו אלפי פעמים על התאריך המתאים ביותר למשחק, שהכי יתאים לכולם... הם בטח סתם לקחו איזה תאריך שנפל במקרה על חג, ועכשיו, כשהערת את עיניהם, הם בטח יעבירו אותו לחופש הגדול או משהו כזה, נכון?? :)) תחשוב רגע בהגיון.. :)) לדעתי האישית, כי מי שלא מצליח (או צריך) לקבל אישור מההורים שלו לגבי השתתפות במשחק, יום אחרי ליל הסדר, מן הראוי שלא יבוא בכלל. זה מה שחסר, אנשים שמקטרים במהלך המשחק כמה קשה היה להגיע, ומרגישים מקופחים. -זאני נ.ב: ההודעה הרגזנית הזאת חסרת כל קשר אישי להודעה עליה הגיבה, אלא מגיבה על עשרות הודעות דומות. נמאס לקרוא על הבעיות שלכם בבית עם החגים.

buga

New member
תאורה לילית

הקבוצה שלנו מתלבטת לגבי סוג התאורה שהיא הולכת להשתמש בה. עד כמה שהבנתי, האפשרויות העומדות בפנינו הן לפידים ומדורות (פנסים וכיו"ב אסורים, ופוגעים באווירת המשחק). זה לא עלול להיות מסוכן? אנחנו נשמח אם שחקנים יוכלו לפרט, באיזה תאורה הם משתמשים. תודה.

Umrug

New member
IMPORTANT - LIGHTING !!!

A wonderfull, wonderfull question! As our deep practice has shown, role-play is hardly possible in darkness
, and moon is not allways there when needed. o The sources of light are Fireplaces - the ultimate and most common, but not allways enough. o CANDELS - cost nothing, look good, give nice athmosphere. In the cheap places candle in a can for 24 hours cost 1-1.5 shk. (In reality it burns about 3.5-5 hours, depending on weather). A pack of 50 little candels (for the burial) costs 13 shekels everywhere, each candle burning 1.5 hours. This is the best, proven. o Torches - there were many attempts to make a torch, as far as I know - only one of them succesfull, but VERY succesfull. (The scheme was developed by Axanor Aulendur) . All you need is a rope, used tin can and that pack of 50 candels I mentioned above. You boil them together and get an exellent torch, three for 13 shekels. The torch is safe, burns for 4-5 hours and looks GREAT!!! o Lamps - I have seen a lots of different old lamps on the games, some with cande burning inside, some on gasoline. Can be achieved on the second-hand market, the costs are below 50 shk. Just look. o

Hest

New member
עוד שאלות

האם העיר צריכה לספק את המוכרים, או שהם יהיו NPCs? הבנתי שהמאסטארים מספקים כל מיני דברים לחנויות, מה הם מספקים?

סילבן

New member
נו באמת

ברור כי המוכרים הם ד"שים - שחקנים רגילים המתפרנסים ממסחר. באשר לסחורות מהמסטרים, קרא את האתר, ומאוחר יותר את חוקי הכלכלה של קבוצתך.

Andrelamousia

New member
מאוחר קצת לשאול, אבל...

הייתי רוצה לדעת מי מארגן את כל האירוע (עד הפרטים הקטנים ביותר) ואיך הוא מאובטח. תודה מראש, אמילי

buga

New member
כבר ענו על השאלה הזו.

וניתן למצוא את התשובה כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=224&msgid=2733727

Andrelamousia

New member
אממ.. איפה

ראיתי שענו ונחמד מאוד שהיה מלל כגון: אני לא אוסיף ואפרט כמה זה בטוח אבל באמת, למשתשמש החדש שצריך קצת יותר אינפורמציה, איפה זה הSECTION המהולל שבו רשום הכל? איך מגיעים לזה? מיהם המארגנים? תנו לי טלפון. איפה יש עדות או ערבות של המשטרה? אז יופי, מאבטח בכל קבוצה. והנשק שלנו שיגן עלינו? סליחה אבל אני לא רואה איך מקלות ואבנים יצילו אותנו מול מחבלים במשחק עם נשק חם. קצת יותר אינפורמציה..

Andrelamousia

New member
ההודעה שהופניתי אליה

ההודעה שהפנו אותי אליה: • 1) מה הם סדורי האבטחהו Radagast The Brown ו√ 1) מה הם סדורי האבטחה (יופי שייש, אבל איזו חברה? מי קבה"ט? כמה?) השאלה הזו אף פעם לא הדאיגה אותי במשחקים כאלה. המשחק עצמו הוא סיכון (קטן מאד עד זניח ביותר, אם כי קיים). לא אפרט יותר, אם כי אשמח להתיחסות המארגנים. לאמהות - נא לראות את הSection המיוחס לכך משאלות שנשאלו בעבר. איה תגובות המארגנים? הSECTION? אכן פירוש על האבטחה, הקב"ט..?

zany

New member
על מארגנים וחיות אחרות

שלום לך, אם ברצונך להשתתף במשחק - אנא מלאי שאלון כפי שמפורסם באתר, ונציג או מארגן יחזור אליך בהקדם. אותו אפשר לשאול את כל השאלות בעולם, ואם אין באפשרותו לענות, יפנה אותך למי שכן יכול לענות. אם אין ברצונך להשתתף במשחק - אני לא מבינה בשביל מה לטרוח ולקשר שוב ללינקים שפורסמו כבר, או לתת מספרי טלפון של המארגנים (העסוקים בטירוף בלחזור לאנשים שכן רוצים להשתתף במשחק). אז בבקשה. צריך להחליט. -זאני

scratcherkiller

New member
בתור שחקן RDND מלפני שנים רבות

אני זוכר שרוב המשחקים נכשלו בגלל אי הקפדה על role playing. את המשחק האחרון שלי שיחקתי לפני משהו כמו 6 או 7 שנים. אני יותר מבוגר היום, אבל כשסיפרו לי על המשחקים שאתם מארגנים- הסתקרנתי. אני מאד רוצה לתת למשחקים מהסוג הזה עוד צ´אנס, אבל נורא קל לאכזב אותי. אין דבר יותר גרוע מאשר להכנס לתוך הדמות שלך ולעולם שאליו היא שייכת, ללכת בשבילים ולהרגיש שאתה ממש שם. ופתאום באה קבוצה שכל המטרה שלהם היא:hack and slash, בלי גינונים, בלי לשמור על התפקיד שלהם, ולפעמים גם בלי יותר מדי עניין במשחק או במשימה עצמה. אלו האנשים שהרסו לי את כל החוויה, ובסוף הפכו מה שיכול להיות ערב מוצלח לערב מעייף ומאכזב. וכמה כבר אפשר להתאכזב. עד כמה הבעיה הזו נפוצה במשחקים שאתם מארגנים, אין לי מושג. אבל תשובה כנה תעזור לי להחליט אם שווה לי להשקיע יומיים או שלושה, במשחק שאהבתי לפני שנים.

calaheru

New member
אופתיל: מה קורה עם בני ה- 16 ומטה

בסוף??? יש סידור כלשהו? או שהם פשוט לא יכולים להשתתף? הייתי שמח אם מישהו היה עונה כדי שאני אדע איך להתכונן ל- R (או לא להתכונן)

Umrug

New member
disgrace in LARP

If what you seek is high level of role - play than that game is probably not for you. That is the game of type that I would call it "big", and there will be some amount of badly-prepared and simply stupid people. For me, the art of the game is not to fall into disgrace because of such a matter, but still it is highly possible. The main secret of LARP games is the experience - every next game will pass better and better. But anyway, if you go with a good team, even if there will be a forest fire (God save!) still everything will be OK. o Outcome - take part only if you are going to be with a good team. o

Umrug

New member
Allmost forgot!! o

AND OF COURCE, THE BEST WAY OUT OF THIS TROUBLE - JOIN SUCH A TEAM BY YOURSELF!!! Lots , lots of fun. o And, if it interests you, there are a plenty, even too much, I think, "little" games, where all you have is a pure roleplay. If you speak russian, visit the main site. o

Andrelamousia

New member
גילאים..

יש לי שאלה - בנוגע לגילאים קראתי את מה שהיה רשום בהודעות בעבר בפורום, אבל עדיין לא הבנתי - כל מי שמתחת לגיל 16 צריך אישור הורים ומלווה. האם ניתן שכמה אנשים מתחת לגיל 16 יהיו עם אותו המלווה (מלווה אחד מעל גיל 18)?

רישום, תאריכים, חדשים

הנה כאן הודעתי על רישום ותאריכים. כל מי שכבר נרשם ורוצה להחליף קבוצה שירשם מחדש ויחליף עוד היום.. נא לכתוב בהערות שהחלפתם ולהתעזר בסבלנות. אנא עיינו גם בעצי ה"חדשים" משורשרים כולם יחדיו.

למעלה