חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

2) מה הם סידורי התברואה?

אזור המשחק למעשה מחולק ארגונית לסקטורים, קריא תתי-אזורים, שלכל אחד יש צוות מסטרים משלו. (לא יתכן שצוות מרכזי יטפל ב-1000 איש) אופי המשחק כופה מרכז שכזה, בו יושבים המסטרים, ומספקים פתרון בעיות שעלו במשחק, ושרותים הנדרשים במשחק. בכל מרכז כזה, יהיה תמיד חובש פעיל , ובמרכז המרכזי יש רופא. מעבר לכך, יותר מסביר, שמתוך כל ה-1000 יהיו רופא או שניים נוספים, וחובש או ארבעה נוספים, שרותים להיות במשחק, ולא רוצים להיות בתפקיד. המארגנים יודעים על כך, ורוב (אם לא כולם) בעלי הידע מוכנים להיות מוזנקים בת צורך.

3) מה היא התארגנות מקרי חירום?

3) מה היא התארגנות מקרי חירום? (אש, רפואה, פשע) אש - היות והמשחק הוא בתיאום עם קק"ל, הוא נעשה תחת הסטנדרטים שלהם, ולמרות שהסיירים שלהם משתדלים לא להפריע, הם שם, ודואגים להסיר סיכונים מיותרים (במיוחד כשמצפים ל-1000 איש). בנוסף על כך, המשחק בידוע הראשויות, כולל מפקדות אזוריות של כבאים. רפואה - (ראו גם את הסעיף הקודם) ממארז המרכזים ישנם רכבים המקדשים לרכבי פינוי. פשע - נו, באמת... כמה תיקים נגנבו בפסטיבל חיפה? או בפסטיבל עכו לתאתרון אחר? היות ומובר בגרעין מגובש שהלך והתרחב, המורכב מקבוצות קבוצות, שעל פי רוב מגובשותבתוך עצמן, קשה להסתובב במקום לא מוכר ולא לזכות במבטים רעבים לשותף-למשחק. אך עדיין, לא הייתי מביא ציוד יקר במיוחד שלא לצורך.

עוד על רפואה ובריאות

במהלך המשחק יהיו לפחות שני רופאים בשטח עם מכשיר קשר צמוד. יהיו באתר גם שני רכבי חירום. לכל קבוצה (30-50 איש) יהיה תיק עזרה ראשונה עליו אחראי הקפטיין של הקבוצה. בנוסף בכל אזור (5) תהיה ערכה עם ציוד רציני יותר של עזרה ראשונה וחובש קרבי. גם החובשים יהיו מצויידים במכשירי קשר (הם למעשה ישבו בנקודות המאסטר האזורי ויהיו בקשר עם השליטה הכוללת של המשחק). מעבר לכך במהלך המשחק יסתובבו די הרבה מאסטרים עם מכשירי קשר לודא את מהלכו התקין של המשחק - משחקית ולפתרון בעיות לוגיסטיות או חלילה אחרות.

4) זה לא קרוב מדי לשטחים?

מבלי להעלות שאלה פוליטית, כן זה קרוב. אני לא מקנא בבן-המיעוטים המסכן שיקלע לאזור אפילו בטעות. יש שם כל כך הרבה אנשים שחולמים ונושמים הרואיקה, שמחכים להזדמנות חייהם להשתמש בנשק שלהם ´על אמת´... ומעבר לכל סידורי האבטחה, רבים הם נושאי הנשק במשחק (שכן אופי המשחק מושך שכאלה). יער בן שמן זה אולי מקום מסוכן ללכת בו לאיבוד, מחשש שאת דרכך החוצה תמצא לתוך כפר עוין. אבל קצת קשה ללכת לאיבוד ביער שמתרוצציפ בו 1000 איש וממלאים משימות קדחתניות. נוסף על כך, אזור המשחק מסומן, וצריך להתעלם בעליל מסימנים אלה על מנת לעבור את הגבול.

הצעות:

1) דף גם באתר המשחק, שיכיל את התכנים האלה. 2) כתובת / טלפון / דוא"ל לפנייתם של הפולניות במיוחד.

ברצוני להבהיר!

אני, Radagast The Brown, כותב כל ה-Section הזה, למרות נסיון העבר שיש לי בארגון ארועים דומים, ולמרות הקשר האדוק יחסת שיש לי עם חברת המארגנים, אינני רשמית נמנה עם המארגנים. אני עושה כל שביכלתי לעזור, אך במשחק הזה, (לפחות הפעם) התעקשתי להיות שחקן! זה ארוע של פעם בחיים, שלא ארצה להפסיד, וכן גם לא הבן שלך...

חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

חדשים - כבר אמרתי ואני אומרת שוב: שרשרו למקום או שההודעות ימחקו. תקראו מה היה פה לפניכם, תקראו את האתר שמהווה מקור ראשון לידע כאן. רדגסט החום - 1.תודה על כל העזרה. אני מבינה מה אתה מנסה לעשות בתשובות הנפרדות אבל כמו שכולנו רואים זה לא עובד, רק גורם לאנשים לא לרדת עוד למטה לקרוא - להבא אני ממליצה שכל התשובות יכנסו לתשובה אחת. 2.הודעות ושאלות לא משורשרות או שממש חוזרות על עצמן ימחקו גם עם תבחק להשיב אליהן שוב, זה בניגוד למדיניות הפורום. אני ממליצה פשוט לא לענות שוב ושוב.

יו תשמעו אני רוצה להשתתף...

אני בן 14 מתל-אביב ואני רוצה להשתתף אבל אחרי שנרשמתי אף אחד לא התקשר\יצר קשר עמי ואני מחכה לתשובה אז פנו אליי באי-מייל בבקשה כי לפה אני לא אחזור אני חושב...תודיעו לי אם יש לי אפשרות להשתתף ואם כן אז בתור מה.... תודה סתיו כץ [email protected]

יו, תשמע

אם נרשמת יחזרו אליך. אתה לא באמת מצפה שמיהו ישלח לך מייל ויחזר אחריך אחרי שאתה לא טורח לקרוא פה או באתר ומצהיר מראש לא תחזור לפה לתשובה - נכון?

gambi

New member
עזרה

שלום אנחנו ארבע נערים בני 15-16 שרוצים להצטרתף למשחקים ולכול העניין מה צריך לעשות איפה קונים נשק? האם אפשר להכין נשק? איפה מתאמנים? לאיזה קבוצות ללכת? בתודה gambi

שלום

וברוכים הבאים. אני ממליצה שתקרא בפורום. שאלת המון שאלות ועל רובן יש תשובות (תקרא לדוגמה את עצי חדשים, חדשים2, קרב, אימונים). שים לב שמתקיימת פגישה (כרגיל) מחר בדשא ברכבת בת"א.

חדשים (3)

וקישור לחדשים, וחדשים (2) ולאמהות המודאגות. שחקנים חדשים יקרים, אנא קראו את אתר המשחק ואת כל הפורום ובפרט את השאלות והתשובות בעצי החדשים. לא נענה שוב ושוב על שאלות להן ניתנה תשובה.

Hest

New member
דב"שים, ושחקנים

קודם כל, אני מתנצל שלא שמתי את ההודעה תחת קטגוריה מסויימת. פשוט לא ידעתי איפה לשים אותה. עכשיו לעיניין. מי יהיו דבשים (NPCs), ומי שחקנים. איך תבצעו את החלוקה הזו, ומה זה אומר אם אתה דב"ש או שחקן. בטון אישי יותר, אני מקבוצת דונלנד (לדוגמה *פרצוף תמים*), לאלה שלא יודעים, דונלנד כפופה למורדור, אבל כבעלת ברית ולא כצבא שלו, האם אנחנו נחשבים כדבשים או שחקנים?

דוד לוי

New member
שחקנים, בוודאי

יושבי ארץ דון (או דונלנד) כמהים לשוב לאדמתם מימי קדםשנלקחה מהם בכח הזרוע - רוהאן. לשם כך, ובהתחשב בעובדה שרוהאן היא בעלת בריתה של גונדור, אוייבתה המושבעת של מורדור, הדונלדניגס מוצאים את עצמם בצד של מורדור, אבל המטרה - רוהאן! מדברים אלו עולה בברור כי שחקני הקבוצה אינם דב"שים הכפופים למורדור.

Hest

New member
כלומר

מדבריך הבנתי שכל אלו שכפופים ישירות לסאורן הם דב"שים. כל השאר, רעים או טובים הם שחקנים. תקן אותי אם אני טועה.

דוד לוי

New member
תלוי איך אתה מגדיר דב"ש...

אם תתבונן בסעיף "קבוצות" באתר, תראה שמורדור איננה קבוצה כשאר הקבוצות, אלא נמצאת באחריות הישירה של מורדור. ידוע לי כי תחת אחריות זו ישנה חלוקה כלשהי של קבוצות תחת מורדור, אבל הן מוגדרות כקבוצות של דב"שים. בוודאי ששמת לב כי קבוצות של האראדרים ושאר בני בריתה הידועים של מורדור נמצאות בנפרד ובעלות קפטן משלהן, כך שאינן דב"שים עפ"י ההגדרה. בוודאי שאין זה נכון כי כל הדב"שים הם פקודי סאורון, ישנם גם אנטים ושאר יצורים ייחודיים שילוהקו בידי דב"שים תחת אחריותם הישירה של המסטרים. אין צורך לעשות הכללות, וממילא אתה ד"ש ואין לך צורך בידיעה אם כל דמות שתפגוש במשחק ד"ש היא או דב"ש. שתיהן דמויות במשחק.

Varkong

New member
אנחנו לא כפופים לאף אחד.

כרגע, הסט, אנחנו לא כפופים למורדור. אנחנו, כפי שכבר אמרו סונאים את הרוהירים. אם מורדות תרצה אותנו, אני ישקול את הנושה.. אני והמקורבים אלי (שאתה אלול, כן להיות אחד מהם
) מה שכן, זה שאנחנו אלולים להיות חלק מצבעו של הקוסם המגניב, אבל על זה תדבר איתי אישית.

Hest

New member
סלח לי

סלח לי מלכי, טעות טעיתי. אך השאלה היא לא איך אני מגדיר דבשים אל איך הם מגדירים דבשים. וזו בדיוק השאלה שלי, איך הם מגדירים דבשים, ובמה שונה דב"ש מד"ש?

למעלה