חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

מאוחר מאוחר מאוחר מדי...

נס להכנס לרגע לנעלים של מנחה-העלילה. מתי היית מלהק תפקידים מרכזיים, לפני שתודיע בציבור על המשחק , או אחרי? את מי הייתה משבץ לתפקידים מרכזיים; אדם לא מוכר שנרשם ברגע האחרון, או משהו מוכר כבעל נסיון ויכולת משחק גבוהה? (רמז: התפקידים הראשיים נגרו הרבה לפני שהמשחק נפתח לציבור, וחולקו לאנשים שהוכיחו עצמם במשחקים קודמים)

גילאים

14 עד 16 - באישור הורים + מלווה צמוד. 16 עד 18 - באישור הורים 18 עד 55 - ללא הגבלה 55 ומעלה - בליווי אחות וקטטר

IC4

New member
lol צחוק צחוק אבל

מה תעשה כשגנדלף יירה ברקים לרקטום שלך? צוחק מי שצוחק אחרון MWUAHAHA

The Dave

New member
שאלות בקשר לגילאים ולהורים

מלווה צמוד זה משהו מעל גיל 16? באיזה דרך ולמי צריך לתת את האישור מההורים? האם המלווה חייב להיות ממהקבוצה שלי?

מלווה צמוד - מבוגר (18+)

מלווה צמוד - מבוגר (18+) שקיבל עליך את האחריות בפני ההורים שלך.

The Dave

New member
שאלות בהקשר לגילאים -2

אתה מוכן בבקשה לענות גם על שאר השאלות שלי...

יש הבדל בין ציוד אישי לציוד משחק.

מותר לקחת: כל ציו שחשוב לעלילה - מטבעות, חפצי קסם, נשקים קסומים, מגילות, וכו´ מותר לקחת בהסכמת השחקן: כל השאר.

YoavK

New member
אז עם הבנתי נכון...

ציוד שקיבלתי/גנבתי רכשתי תוך כדי משחק כולל כסף של המשחק יכולים לקחת אבל דברים שהכנתי לדוגמא חצים, אשפת חצים, קשת, חרב וכדומה אין לקחת למעט מקרה שקיבלתי קניתי במשחק לדוגמא חץ קסום או חץ כסוף... נכון?

YoavK

New member
מה בקשר לפציעות?

האם במשך המשחק ומישהו נפצע - והקרב הסתיים (המנצח החליט לא להרוג את הדמות לדוגמא). האם: 1. נגמר הקרב מיד הוא קם אם מלוא נקודות הפגיעה שלו? 2. האם יש "זמן ריפוי" - השחקן צריך זמן מסוים עד ריפוי (לדוגמא 10 דקות השחקן צריך לצלוע במידה וניפצע ברגל)? 3. האם יש ריפוי בזמן קרב? תודה על התשובות עד כה, יואב

YoavK

New member
סלחה אבל אין איזכור לפציעות...

בשביל להבהיר את עצמי לדוגמא - נילחנו באורקים והרגנו אותם נהדר אבל הם פגעו בי פעם אחת ברגל - יש לי שריון קל אז ניקוד שלי עד מוות הוא 2 נגיד. נישאר לי - 1 - (OK). אז מה המצב הנכון: 1) אני מחפש "הגופות" וממשיך הלאה בריא ושלם? 2) אני מחפש על "הגופות" ומדדה לי במשך 5 דקות (לדוגמא)? אני שואל בגלל שזה יהיה באנלי לראות קרב ואז המנצחים קמים וממשיכים להילחם אחרי 2 דקות נגד קבוצה אחרת של יצורים/קבוצה..

תקרא שוב

חוקי קרב והפעם בעיון, שים לב למסגרת ההסבר הראשונה. ודאי שלא "מתחדש" נק"פ ללא ריפוי (מדדה? יש לך 1-5 HP ונראה לך שכל איבוד של אחת זה מדדה?). ריפוי יוכל להעשות ע"י האלפים, בכל מקום שהם נמצאים ויש עימם את השיקוי/למבס המתאים.

YoavK

New member
קראתי - ועדיין - אין איזכור לפציעה.

ציטוט מהאתר: במסגרת כתוב: "כל שחקן אחראי לספירת הנק"פ של הדמות של עצמו בלבד, ולא סופר את הנק"פ שהואמוריד לדמות של שחקן אחר. כלל זה הוא חשוב ביותר! אין למאסטרים שום אפשרות לבדוק אותו, אבל אם הוא לא יתקיים, המשחק כולו ייכשל! אנו פונים לאמינות שלכם ולבגרות שלכם. אנחנו יודעים שלא כיף למות במשחק, אבל לפעמים אין ברירה, וכדי שהמשחק יצליח כל אחד מכם חייב לשמור על הכלל הזה, ולמות כשהורגים לכם את הדמות. " בהמשך כתוב על פציעות: "... אחרי קרב, דמות חוזרת לנק"פ שהיו לה בתחילת המשחק. " וזהו. הדוגמא של: מדדה. היא רק דוגמא - אני גם יכול לקשור את היד לצד הגוף שלי במידה ונפגעתי ביד לשם העניין, וכמובן שכול זאת עפ"י חומרת הפציעה - אם 2 נקודות פגיעה אין לי יותר מידי מקום לתמרון - ואם 5 בהחלט יכולים להיות יצרתיים
. וברצינות - ניראה לי שהבהרתי את הכוונה שלי ובמידה ואת רוצה אשלח לך את הנייד שלי בשביל לסגור את הקושיה יותר מהר...

Hest

New member
תשובה

כתוב באתר במפורש שלאחר קרב הדמות חוזרת לנק"פ המקורי שלה מתחילת המשחק, כלומר, נרפאת לחלוטין.

YoavK

New member
OK - אז לא צריך ריפוי

הרי אחרי הקרב אנחנו בריאים ושלמים. נכון? אני חושב שכדאי שיהיה זמן "קירור" של הדמות בן קרב לקרב. הרי תחשוב - אתה יוצר מצב ששני קבוצות נילחמות - בסוף הקרב אתה בא לחסל את הפצועים ולבזוז את מה שנישאר. אז מה יקרה אם מיד אחרי הקרב כול הפצועים חוזרים לבריאות מלאה... אין פה הרבה מקום למשחק-תפקידים... אתה גם תצפה שאחרי קרב תתראה אנשים פצועים... בעיקר אחרי קרב גדול. אני אולי סתם מנג´ס אבל זה ניראה לי נקודה חשובה שצריך לקחת בחשבון.

YoavK

New member
אז יש למישהו תשובה רצינית?

ראו הודעה קודמת שלי...

sparrow_ml

New member
בקשר לכסף המשחק...

לפי מה שהבנתי יהיו גם רוחלים\סוחרים במשחק שימקרו סחורה כלשהי תמורת מטבעות המשחק. ואם הבנתי נכון כל דבר שאני קונה במשך המשחק בכסף המשחק מאותם סוחרים נשאר אצלי גם לאחר המשחק [אם לא הרגו או גנבו אותי ולקחו אותו]. מה תיהיה אותה סחורה ואיך בדיוק אותו סוחר מרוויח מכל העניין? או יותר נכון לשאול: האם אותה סחורה היא רחוש המשחק כמו החפצים הקסומים שניתן למצוא ולהשתמש בהם, אך להחזיר בסוף המחק למאסטרים או למי שזה לא יהיה שהחפץ שלו? או שזו סחורה שניתן לקחת כמזכרת? אני לא בטוח שהבנתי נכון אבל חלק מהסחורה היא גם נשקים או שיריונות ודברים דומים. ואם אותו אדם שישחק את הסוחר שמחק ימכור את כל אותם דבריםפ שהוא עמל עליהם... איך בדיוק הוא מתרגם את כסף המחשק שקיבל לכסף מציאותי שאותו הוא אמור להרוויח בכבוד על אותם חפצים ודברים שעשה? בתודה מראש, דרור

למעלה